Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, jorocontrola каза:

Извинявам се. Малка корекция - смяната е за над 5ч ...

Преди 3 дни взех билетите:

image.png.4cb35acf2a3d0321219b8a3fcaf37e89.png

Днес:

image.png.9dbacfb31fc68b72bb5e885218ac165b.png

До Бергамо повечето полети и по-точно в ден четвъртак през юли са със сменени часове от обедни на следобедни и вечерни и така ми провалиха прикачването за Лисабон 😄 и ако се чудите в приложението си излиза новия полет с новите часове без индикация за промяна, но през уеб-а, пише, че има промяна и ще получим имейли скоро.

Публикувано:
преди 59 минути , Kamen каза:

През приложението има отстъпки, през декстопа няма.Който резервира днес да погледне и на двете места.

Така е. И за Букинг е същото.

Публикувано:

Нещо цените се сринаха за лятото поне за мойте полети така, че чеквайте си каквото ви трябва 😄 до Аликанте бяха по 200лв, а сега цената падна на 80лв, а до Барселона се поавиха полети за по 50лв еднопосочно в двете посоки, а нямаше под 100лв даже и Лисабон падна на 50%

• Харесвам 6
Георги Матеев
Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

Нещо цените се сринаха за лятото поне за мойте полети така, че чеквайте си каквото ви трябва 😄 до Аликанте бяха по 200лв, а сега цената падна на 80лв, а до Барселона се поавиха полети за по 50лв еднопосочно в двете посоки, а нямаше под 100лв даже и Лисабон падна на 50%

Дебнем и чекваме, лятната затовареност май не е според очакванията и рязко всички почнаха да коригират цени 🙂 Да са живи и здрави флексовете. Днес ребукнах 7 резервации на новите цени и си спестих над 400 евро кредит.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Освен това, цените падат значително в последната седмица преди полета. Предполагам, че това се дължи на купените с флекс полети, които се променят в последният момент. В един момент се оказва, че полета е полупразен.

• Харесвам 4
Публикувано:

Не бях виждала такива цени за Англия началото на септември от не знам кога... Сега остава дотогава тези тук да измъдрят и с карантината какво ще правят, но каквото такова, едва ли детето ще оглупее за 1 пропусната седмица от училище 😄

• Харесвам 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

Освен това, цените падат значително в последната седмица преди полета. Предполагам, че това се дължи на купените с флекс полети, които се променят в последният момент. В един момент се оказва, че полета е полупразен.

Лисабон-София на 21.06 доскоро не падаше под 130 евро, а сутринта беше 18... Надали чак толкова много флексове играят в уравнението за да оправдаят такава разлика, просто Уиз си правят каквото им е кеф и вероятно са посменили алгоритъма за ловене на шарани. Нищо ново под слънцето 🙂

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Лисабон-София на 21.06 доскоро не падаше под 130 евро, а сутринта беше 18... Надали чак толкова много флексове играят в уравнението за да оправдаят такава разлика, просто Уиз си правят каквото им е кеф и вероятно са посменили алгоритъма за ловене на шарани. Нищо ново под слънцето 🙂

https://dnes.dir.bg/svyat/zatvaryat-lisabon-do-ponedelnik-zaradi-covid-19

Това донякъде може да обяснява нещата...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 минути , kakadu каза:

https://dnes.dir.bg/svyat/zatvaryat-lisabon-do-ponedelnik-zaradi-covid-19

Това донякъде може да обяснява нещата...

Кофти, преди една седмица всичко беше толкова спокойно все едно няма вирус, пълни ресторанти и барове... те реално имаха най-ниска заболеваемост в Европа, но явно бързо се развиват нещата.

Публикувано:

Аз също купих импулсивно билети за Париж за началото на август. Вчера бяха по 200 лв на посока, днес 19 😂 ако има търсещи, сега е момента 😂

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

За Малага целия юли е по 19лв в посока. Аз взех едни за ранна есен.

Ако оживеят ще се ходи, не вярвам да лети някой есен-зима..

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 20 минути , Alexander каза:

Ако оживеят ще се ходи, не вярвам да лети някой есен-зима..

А това е най-хубавият сезон за там. Аз пък много се надявам да се задържи като зимна дестинация. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, lyubo21 каза:

Кофти, преди една седмица всичко беше толкова спокойно все едно няма вирус, пълни ресторанти и барове... те реално имаха най-ниска заболеваемост в Европа, но явно бързо се развиват нещата.

Пуснаха англичаните за 2 седмици и гледайте какво им лепнаха :D :D :D 

преди 1 час, Георги Матеев каза:

Дебнем и чекваме, лятната затовареност май не е според очакванията и рязко всички почнаха да коригират цени 🙂 Да са живи и здрави флексовете. Днес ребукнах 7 резервации на новите цени и си спестих над 400 евро кредит.

Добре, че писахте с @Ivko . Току що си смених билетите за Малага  от 120лв на 20 добре екстра. Сега обаче се ядосвам, че не мога да наместя къде да преместя този за 120лв защото ме прецаква много със спойлидж фии предполагам, но не излиза и не излиза и накрая май ще ги рефъндна, жалко, че е от скъпия флекс 5 евро на билет :D 

Билетите са купени първо Братислава-Киев с флекс-после Братислава-Лвов+ добавяне на 1 приорити и накрая София-Малага. Реално след първата промяна въпреки, че няма разлика в тарифата се появява едно спойлидж фии не знам от къде и си го влача. Предполагам, че то ме прецаква сега . Ето и разбивките хронологично:

image.png.df28444b043d63be46dd6ab1f6b949fe.png

image.png.1094e5e5277b85c19defa1f6d7630a7a.png

image.png.200be16e6fb9eac50c53ea8938b25c11.png

image.png.a56b8013080104f3c565a508588c1d80.png

Така като го гледам търся полети около 50 евро, да обаче като тръгна да променям на екрана за доплащане първо ми дава сума от типа на 0.62 цента обаче като му дам напред ст-тта набъбва на 16.28 евро и не мога да разбера какво предизвиква това . На разбивката не се вижда нищо освен разликата от 1.24 евро общо....

image.png.30efb28d782c054ea568d77c471845f2.png

Прекалено сложна математическа задача ми дойде.  С полети в евро е същото сумата набъбва с между 15 и 20 евро. Гледах за разлика в административната такса, но няма. По едно време си мислех, че са направили като раян да се сравнява и цената на приоритито, но слава богу не беше това. Някой с предположение или предложения с какъв билет да го сменя или направо да канселирам ....прекалено се заиграх вече :D 

Публикувано:

@Jorro, а стигал ли си до плащане? Защото и на мен понякога ми дава някакви допълнителни суми, но на финалната страница не иска нищо за доплащане.

Публикувано:
преди 27 минути , Мари Николова каза:

@Jorro, а стигал ли си до плащане? Защото и на мен понякога ми дава някакви допълнителни суми, но на финалната страница не иска нищо за доплащане.

Стигнах да  и сумата си стоеше. Пробвах различни маршрути и валути и все така...

Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Самоцитирам се. Намерих си грешката. При първата смяна поради някаква причина съм букнал по-евтин полет и от там идват 10-те евро спойлидж фии. 

Колкото до разминаването в цените става само в приложението, през сайта всичко е наред. 

Публикувано:

На някой да му се е случвало при влизане в сайта от РС да му изписва, че е бот и да не му дава да прави каквото и да е. Някакво обяснение?

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 8 минути , EliDion каза:

На някой да му се е случвало при влизане в сайта от РС да му изписва, че е бот и да не му дава да прави каквото и да е. Някакво обяснение?

Да. На компютъра понякога. За това ползвам основно мобилното приложение.

• Харесвам 2
Публикувано:

При мен това е почти всеки път, с Мозила, да не говорим, че не мога напоследък и изобщо да си вляза в профила (а ако случайно успея, пак съм бот), но през хром успявам. Даже не ми изписва вече, че съм бот, а директно ми казва "няма полети за избраната дата", което е абсолютно невъзможно...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , EliDion каза:

Да имат проблем нещо от вчера и не става през какъвто й да е браузер.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, EliDion каза:

И при мен така, аз бях влезнал с Opera преди 5/6 дни да видя едни билети.

После излезнах от тази Opera и с Chrome нямах проблем. Всичко си тръгна нормално. Явно имат някакъв проблем..... 

Публикувано:

Аз като се опитам да вляза в сайта ми излиза това съобщение и не мога да продължа.

Човек ли сте?

Засякохме необичайна активност от вашето сърфиране в интернет, която би могла да бъде извършвана и от робот или „бот“. Поради тази причина трябва да бъде потвърдено, че сте човек. Не позволяваме на ботове да използват нашия уебсайт/мобилно приложение, за да защитаваме поверителността ви и да предоставяме надеждна практическа работа.

Някои дейности може да изглеждат все едно се извършват от бот, като например изпълняване на няколко сесии на уебсайта на WIZZ или извършване на повече от едно търсене в уеб браузър.

КАКВО АКО НЕ СЪМ БОТ? ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ РЕШЕНИЕ.

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ЗАЩО БОТОВЕТЕ МОГАТ ДА НАВРЕДЯТ?
  •  
  •  
АКО ИЗПОЛЗВАТЕ БОТ, МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ:
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , nino каза:

Аз като се опитам да вляза в сайта ми излиза това съобщение и не мога да продължа.

Да от вчера има проблем и не може да се влиза. През приложението няма проблеми и от телефон-а през уеб версията също.

• Харесвам 1
Публикувано:

Коментирахме го в другата тема, по невнимание попитах там, дали някой има проблем. Оказа се че доста хора, така че явно проблема не е в нашия телевизор. По интересно ми е, че съм с два компа на един рутер - на единия има този проблем на другия не.

Публикувано:

някой има ли наблюдения при следната ситуация - ако се купят места пътека и до прозорец, и приемем, че самолетът не е абсолютно пълен, намалява ли вероятността да ти разположат някой на средната седалка, имам предвид спрямо варианта да остане празно третото, ако се купят две съседни места? и кога е по-уместно евентуално да се купят подобни места, пак с оглед някаква вероятност едното (най-добре средното) да остане празно - по-рано или чак като отворят и чекирането за хора без купени места?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   9 магеланци

• blueriver
    • Ralita
    • epetkov
    • marycap
    • Bozhimir Marinov
    • iMari
    • ivelina666
    • Hakkâri Spor
    • The rider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.