Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Сигурно е писано по темата,но съм пропуснал.Как да се справя с проблема?С Chrome съм,актуализирах го,не съм в инкогнито,не крия самоличността си.  От телефон и таблет ми е некомфортно.

image.png.3ad7248b16d73541c72784e0c0685012.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, traveler каза:

Сигурно е писано по темата,но съм пропуснал.Как да се справя с проблема?С Chrome съм,актуализирах го,не съм в инкогнито,не крия самоличността си.  От телефон и таблет ми е некомфортно.

image.png.3ad7248b16d73541c72784e0c0685012.png

Друг браузер, инкогнито, триене на кукитата, смяна на IP адреса (рестарт на рутера). Пишете им за проблема, да си знаят, ако се натрупа някаква маса оплаквания може да направят нещо

преди 4 часа, jul каза:

Някой може ли да ме осветли как да свържа профил с вече направена букинг резервация? Преди ставаше лесно, сега откъде ли не рових/влизах - не се справям 🤔

А какъв е смисъла да предпочетеш 5% Уиз кредит пред 7% кеш в Пейпал през топкешбек? Доколкото си спомням след резервацията не работеше, дори и да можеше да ги свържеш, ама не съм сигурен.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

Друг браузер, инкогнито, триене на кукитата, смяна на IP адреса (рестарт на рутера). Пишете им за проблема, да си знаят, ако се натрупа някаква маса оплаквания може да направят нещо

А какъв е смисъла да предпочетеш 5% Уиз кредит пред 7% кеш в Пейпал през топкешбек? Доколкото си спомням след резервацията не работеше, дори и да можеше да ги свържеш, ама не съм сигурен.

Аз този момент с топкешбек съм го пропуснал, което очевидно е голям магелански срам, ама някои може ли да ме насочи? 

Публикувано:

Ами има тема за кешбек погледни там. 

Накратко, topcashback.co.uk дават 4 (до 7-10% при промоция) кешбек, в пари, не Уиз кредити. Американската версия (.com) дават обикновено 7%. Теглят се през Пейпал, Револют, може виртуална Виза ...

https://magelanci.com/forums/topic/4691-портали-за-кешбек-връщане-на-пари-при-покупки-въпроси-и-отговори/?do=findComment&comment=482356

• Харесвам 2
Публикувано:
На 24.06.2021 г. в 14:38, jul каза:

След проблеми с пейпал вече не ползвам пейпал.

И аз така мисля да направя. Изобщо не съм доволен от пейпал. 

Не мога да си заредя дори вече и сметката.... Няма да ги ползвам и готово. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Има ли някаква търсачка което може да ти покаже най-евтините дестинации в даден месец без да обхождаш всяка ръчно през сайта им?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 37 минути , 招き猫 каза:

Има ли някаква търсачка което може да ти покаже най-евтините дестинации в даден месец без да обхождаш всяка ръчно през сайта им?

През сайта като не се избират дати, има отметка за всички полети месец по месец - flexible on dates.

IMG_20210625_194213.jpg.106a711bf6a07e4c523386ed3c9877b1.jpg

• Харесвам 5
Публикувано:

Здравейте, имам следния въпрос:

Преместили са ми един полет с около 15 минути по отношение на излитане и кацане.

Получил съм мейл, в който ме уведомяват за промяната (която напълно ме устройва), но в мейла пише и "Please log in to your WIZZ-profile on wizzair.com to see the new flight details in your itinerary (the original flight details will not be visible anymore) and to check in online"

В сайта на Уиз имам също нотификация за промяната, като си изтеглих в pdf новите бордни карти с новите часове.

Нужно ли е някакво друго действие от моя страна? Питам, защото реално никъде не съм давал потвърждение за новите времена на полета, a новите бордни карти вече си бяха генерирани, без да отново да минавам целия процес по чек-ин, който се прави първоначално и не съм сигурен какво имат предвид "and to check in online" на този етап.

Благодаря предварително.

Публикувано:

Добро утро ! Имам следното питане - при полет с флекс, можеш ли да задействаш флекса ( нови билети или рефънд), ако вече си се чекирал за първоначалния полет ?

Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

Добро утро ! Имам следното питане - при полет с флекс, можеш ли да задействаш флекса ( нови билети или рефънд), ако вече си се чекирал за първоначалния полет ?

Би трябвало да може до 3 часа преди полета, независимо от това дали си чекиран или не.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте. Преди 2 седмици пътувах с Уиз от София до Бергамо, но полетът се забави с няколко часа. В резултат на забавянето бяхме глобени с 40 евро от компанията за коли под наем, защото се наложи да ни изчакат един час след работно време. Възможно ли е да да искам възстановяване на сумите от Уиз и каква е процедурата ? Благодаря!

Публикувано:

Здравейте,

Имам мн интересна ситуация. 

1. Преди 2 месеца купувам билети за дестинация, но ги плащам само с wizzair credit, който не достига и висят

2. Преди месец има промяна и мога през мобилното приложение да променя полета, въпреки, че висят едни 10 евро

3. Днес влязох в приложението и вече ме праща към сайта на wizzair и там не ми дава да променя полета преди да платя 10 евро.

Няма проблем, но ако платя 10 евро ще продължи ли да ми разрешава да си сменя датите или автоматично ще приема новите дати?

Публикувано:
преди 21 минути , Vunkara каза:

Здравейте. Преди 2 седмици пътувах с Уиз от София до Бергамо, но полетът се забави с няколко часа. В резултат на забавянето бяхме глобени с 40 евро от компанията за коли под наем, защото се наложи да ни изчакат един час след работно време. Възможно ли е да да искам възстановяване на сумите от Уиз и каква е процедурата ? Благодаря!

Консултирай се с партньор на форума @Аероиск .

Публикувано:
На 27.06.2021 г. в 10:43, oli_mali каза:

Би трябвало да може до 3 часа преди полета, независимо от това дали си чекиран или не.

Така е.Лично изпробвано.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моля припомнете, ако поискам рефънд на билети с флекс и приорити губя ли парите за приоритито? И  за колко време ще  видя парите в профила?

Публикувано:
преди 27 минути , КолЮ каза:

Моля припомнете, ако поискам рефънд на билети с флекс и приорити губя ли парите за приоритито? И  за колко време ще  видя парите в профила?

Губят се само парите за флекса, всичко друго се връща. Аз канселирах преди месец билети с флекс и сумата се появи веднага в профила, въпреки че пише до 72 часа. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 47 минути , КолЮ каза:

Губи се само флекса. Връщането е до 48/72 часа, но в последно време връщат до минути , ако се избере опцията парите от билетите да отидат в профила /проверено лично повече от веднъж/. Ако трябва се възстанови сумата по банкова карта периода е много по-дълъг.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! 
купих билети от уиз, имам профил и съответно отстъпка за 30€. Пише, че е достъпна за двама. Днес купих билетите и се оказа че и двата билета са на мое име… знаете ли защо, сега какво има 

Публикувано:
преди 8 минути , Deny каза:

Здравейте! 
купих билети от уиз, имам профил и съответно отстъпка за 30€. Пише, че е достъпна за двама. Днес купих билетите и се оказа че и двата билета са на мое име… знаете ли защо, сега какво има 

Някаква грешка е станала, то напоследък сайта им не е съвсем в ред. Вие въобще въведохте ли имената на другия пътник?

Най-добре им се обадете по телефона още утре, за да оправите грешката

Публикувано:

Понеже твоето име е автоматично в профила и си отметнала, че ти ще пътуваш вероятно за първият билет системата слага съществуващите данни за теб и те е пратило директно към полето за втори пътник. Там  си попълнила пак твоите данни и за това предполагам се е получило така. Ще трябва да се свържеш с кол центъра и да обясниш проблема, за да поправят евентуално данните за втория пътник.

Публикувано:

Не намирам препоръчаните теми за   Wizzair.По точно за отмяна на полет с флекс.Моля за насока.

P.p Намерих го на стр.444 написаното от Георги Матев. Имам допълнително питане . Ако отменя полет с Флекс, връщат сумата в акаунта без флекса ( веднага ли става).При положение,че има и друга сума в акаунта при купуване на полет в рамките на 3 месеца как мога да бъда сигурен,че ще дръпнат сума точно за отменения полет с флекса?

И още нещо , вътрешен полет с Флекс може ли да се смени с друг?

Публикувано:
преди 46 минути , valpet каза:

Не намирам препоръчаните теми за   Wizzair.По точно за отмяна на полет с флекс.Моля за насока.

P.p Намерих го на стр.444 написаното от Георги Матев. Имам допълнително питане . Ако отменя полет с Флекс, връщат сумата в акаунта без флекса ( веднага ли става).При положение,че има и друга сума в акаунта при купуване на полет в рамките на 3 месеца как мога да бъда сигурен,че ще дръпнат сума точно за отменения полет с флекса?

Официално е до 3 дни, но на практика става до 5 мин. Когато купуваш билети с кредит по правило се взимат най-скоро изтичащите кредити. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   13 магеланци

• angel tomov
    • vorbis
    • Bozhimir Marinov
    • iMari
    • ivelina666
    • Hakkâri Spor
    • The rider
    • Kosta Grudov
    • so'90
    • ttashkov
    • tougherty
    • kgg
    • Граф Вронски
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.