Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 17.06.2021 г. в 15:53, mitrov каза:

Звънях в Българското посолство. От там ми обясниха, че пристигайки не минавам граница и не влизам в Австрия (реално съм в транзитна зона) и не ми е нужен тест, както и че от 14.06 има нови правила, като гражданин от страна "А", не ми е нужно дори попълването на задължителния формуляр.

Тази информация няма как да е вярна. Всички полети от/до извъншенгенското пространство се обслужват в зона G на летище Виена. Останалите са в зона F (Шенген). Между F и G има гишета за паспортен контрол на шенгенското пространство.

• Харесвам 2
Публикувано:

При Уиз обикновено пише в резервацията, ако летището не приема мобилни бордни карти. Аз имам такава резервация от Корфу и в нея няма такъв текст. Би трябвало да можеш да се чекираш онлайн.

Ако питаш дали първо трябва да се мине през чек ин гише за проверка на документите, най-добре на място да попиташ. Ситуацията се променя постоянно.

Публикувано:
преди 24 минути , Мари Николова каза:

При Уиз обикновено пише в резервацията, ако летището не приема мобилни бордни карти. Аз имам такава резервация от Корфу и в нея няма такъв текст. Би трябвало да можеш да се чекираш онлайн.

Ако питаш дали първо трябва да се мине през чек ин гише за проверка на документите, най-добре на място да попиташ. Ситуацията се променя постоянно.

Питам за онлайн чекиране. Не ми дава онлайн. Времето на пристигане ми е около час и двадесет минути преди полета в неделя. Някой ако е летял скоро да сподели.

Публикувано:
На 1.07.2021 г. в 17:00, valpet каза:

Има ли в момента някакви евтини полети с минимален флекс.

Няма с евтин флекс,но има полети PMO-MXP(Палермо-Малпенза) за 3 евро+5 евро флекс!Тотал 8 евро!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , Kamen каза:

Питам за онлайн чекиране. Не ми дава онлайн. Времето на пристигане ми е около час и двадесет минути преди полета в неделя. Някой ако е летял скоро да сподели.

Сега видях, че го има въпросният текст, но не е оцветен, както обикновено и е по-невзрачен.Не мога да го копирам, но пише, че не може да се чекираш онлайн и трябва да минеш през гише. Провери си и ти резервацията.

Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, crazyhorse каза:

Няма с евтин флекс,но има полети PMO-MXP(Палермо-Малпенза) за 3 евро+5 евро флекс!Тотал 8 евро!

Но май не могат да се сменят с международни.

Опитай с Братислава-Киев/Лвов. Флексът е 7-8 евро, багаж и приорити също са по-евтини.

На 1.07.2021 г. в 17:00, valpet каза:

Има ли в момента някакви евтини полети с минимален флекс.

Братислава- Лвов

• Харесвам 1
Публикувано:
На 24.06.2021 г. в 12:49, traveler каза:

Сигурно е писано по темата,но съм пропуснал.Как да се справя с проблема?С Chrome съм,актуализирах го,не съм в инкогнито,не крия самоличността си.  От телефон и таблет ми е некомфортно.

image.png.3ad7248b16d73541c72784e0c0685012.png

От месеци съм така. Обадих се, отговориха ми да си изтрия бисквитките, ама най- добре да съм си ползвала приложението. Ами...ползвам го, след като не успях да се справя с това, дали съм човек, или не... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз онзи ден от офиса брадясах, докато чекирам и изпринтя бордните карти на 6 души.IE- не поддържа, Egde и Chrome ме мислят за бот, та накрая от един вехт комп.извън корпоративната мрежа успях с Mozilla. С Chrome вкъщи нямам драма, но вече мисля да пoлзвам мобилното им приложение - лесно,бързо, пригледно, няма бъгове.

Публикувано:
преди 15 минути , bibi каза:

Аз онзи ден от офиса брадясах, докато чекирам и изпринтя бордните карти на 6 души.IE- не поддържа, Egde и Chrome ме мислят за бот, та накрая от един вехт комп.извън корпоративната мрежа успях с Mozilla. С Chrome вкъщи нямам драма, но вече мисля да пoлзвам мобилното им приложение - лесно,бързо, пригледно, няма бъгове.

преди 24 минути , marycap каза:

От месеци съм така. Обадих се, отговориха ми да си изтрия бисквитките, ама най- добре да съм си ползвала приложението. Ами...ползвам го, след като не успях да се справя с това, дали съм човек, или не... 

Засега с Edge нямам проблеми.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 часа, Дани Магелани каза:

Опитай с Братислава-Киев/Лвов. Флексът е 7-8 евро, багаж и приорити също са по-евтини.

Братислава- Лвов

И аз направих това с Братислава-Лвов преди 2 дена.Беше ми спешно.

• Харесвам 1
Публикувано:

При двупосочен билет с флекс и незапочнало все още пътуване, може ли да се отмени връщането само? Благодаря.

Публикувано:
преди 11 часа, Дани Магелани каза:

Братислава- Лвов

Сменят се без никакъв проблем. Поне допреди 4-5 дни от Палермо - Малпенса ги смених на Братислава - Лвов заради евтиното приорити и след това на София - Бари.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, Kamen каза:

Във фейсбук имаше днес подобно питане и ето отговора на wizzair. Някой, ако го е тествал да каже

Screenshot_20210703-090455.jpeg

Screenshot_20210703-090501.jpeg

Screenshot_20210703-090507.jpeg

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Nati, благодаря, това е много полезна информация, в случай на транзитно преминаване.

Но може да се използва само за летища, които приемат онлайн чекиране.

Screenshot_20210703-105815.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, jorrro каза:

При двупосочен билет с флекс и незапочнало все още пътуване, може ли да се отмени връщането само? Благодаря.

Не. Коментираме няколко пъти, че купени така билети ощетяват клиента. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Таньо каза:

Не. Коментираме няколко пъти, че купени така билети ощетяват клиента. 

Благодаря. Аз принципно в тази несигурна обстановка купувам само двупосочни билети, защото ми е трудно да комбинирам различни летища. Иначе ми се е случвало няколко пъти да ми сменят само единия полет от двупосочен билет с флекс и така да мога безплатно да сменя и двата (вкл. до алтернативно летище). Така че не винаги е лошо човек да има двупосочни билети с флекс 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, jorrro каза:

Благодаря. Аз принципно в тази несигурна обстановка купувам само двупосочни билети, защото ми е трудно да комбинирам различни летища. Иначе ми се е случвало няколко пъти да ми сменят само единия полет от двупосочен билет с флекс и така да мога безплатно да сменя и двата (вкл. до алтернативно летище). Така че не винаги е лошо човек да има двупосочни билети с флекс 🙂

Съгласен съм, че има изключения, които са въпрос на шанс, но според правилата им двупосочения флекс носи по малко ползи. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Може ли някой да ми припомни колко време след резервация, направена през booking.com чрез сайта на Уиз, се получава кредитът в Уиз профила?

Публикувано:
преди 30 минути , jorrro каза:

Може ли някой да ми припомни колко време след резервация, направена през booking.com чрез сайта на Уиз, се получава кредитът в Уиз профила?

Няколко дни след ползването на резервацията.

Публикувано:
преди 29 минути , Zara каза:

Няколко дни след ползването на резервацията.

Това е от моя резервация приключила преди една седмица

Wizz Air кредит точки 10
  Ще получите от 64 дни след напускане.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте,

Някой знае ли какво се случва с повечето полети на Уизз вчера и днес от и до София, при проверка в Flightradar24, 90% от полетите по различни дестинации са в червено за закъснение. Само сутрешните не закъсняват и после става тотално мазало с разписанието дори за полети до близки дестинации?

Предстой ми във вторник пътуване до Ларнака и като гледам какво е положението с цялото им разписание, а полета е вечерен, направо не ми се мисли, дано няма закъснение?

Моля, ако някой има информация да сподели?

П.С. Появили са се някаки машини от Wizz Air UK и тотално мажат разписанието вече два дни. 🙂 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.