Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , vinidj каза:

Като имам Уиз кредит аз и колко още човека максимум може да сме на резервация? 

11 и повече пътници се считат за групова резервация, ако това питаш.

Иначе дискаунта е за 3 или 5 души.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, vinidj каза:

Какво значи, колко човека?! С кредит купуваш за колкото искаш хора, но ти трябва да присъстваш в рвзервацията иначе не може да го ползваш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, трябваше да пътуваме към Малта на 14ти юли, но вчера от Малта обявиха, че ще приемат само и единствено напълно ваксинирани туристи с 2 седмици след последната доза - според вас има ли шанс да си вземем парите като ваучер за билетите от Уиз  или е безнадеждно? 

Благодаря!

Георги Матеев
Публикувано:
преди 7 часа, vinidj каза:

Когато плащаш с кредит можеш да вземеш билети за максимум 6-има заедно с теб (5 + 1). При повече хора на една резервация въобще не излиза опцията за плащане с кредит.

Ако се налага да резервираш за повече души направи друга резервация за останалите, като вземи твоя втори билет с флекс и после отмени себе си от резервацията. Няма друг начин.

преди 2 часа, ipg каза:

Здравейте, трябваше да пътуваме към Малта на 14ти юли, но вчера от Малта обявиха, че ще приемат само и единствено напълно ваксинирани туристи с 2 седмици след последната доза - според вас има ли шанс да си вземем парите като ваучер за билетите от Уиз  или е безнадеждно?

Ако нямаш флекс - забрави.

• Харесвам 9
Публикувано:

Аз вероятно съм пропуснала промяната в Общите условия на УИЗ, но тръгнах да купувам билети, и вече не излиза опция самостоятелен флекс, закачен е за багажи и други екстри на доста висока цена, /All in&Full Flex заедно сWIZZ Plus /'

Пробвах и дестинации като Братислава - Лвов, същата работа. Изчерпаха се всички интересни потреби главоломно :), защото нови вече няма май. Някой запознат?

Публикувано:
преди 6 минути , Raindrop каза:

Аз вероятно съм пропуснала промяната в Общите условия на УИЗ, но тръгнах да купувам билети, и вече не излиза опция самостоятелен флекс, закачен е за багажи и други екстри на доста висока цена, /All in&Full Flex заедно сWIZZ Plus /'

Пробвах и дестинации като Братислава - Лвов, същата работа. Изчерпаха се всички интересни потреби главоломно :), защото нови вече няма май. Някой запознат?

И флекс, и приорити, се продават отделно, но не ги избираш в самото начало. Взимаш опция "пътувайте с малко багаж"  и продължаваш.

image.png.e3beccc54af4d1027c41e18bb3f804bd.png

След това имаш добавяне на флекс или приорити, багажи... 

image.png.95f1b63c9b4c795d0043f816ed59f06b.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 минути , Raindrop каза:

Не би трябвало да е проблем! 

Това е за София - Малага... 

Screenshot_20210710_224206_com.wizzair.WizzAirApp.jpg.c1b6f21c43e85a92b25c4809459ba4e0.jpgScreenshot_20210710_224206_com.wizzair.WizzAirApp.jpg.c1b6f21c43e85a92b25c4809459ba4e0.jpg

Screenshot_20210710_224227_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Публикувано:

Да, много пъти съм го правила, в момента не ми дава тази опция през приложението, а на лаптопа не мога да заредя нищо.

Публикувано:
преди 7 минути , Raindrop каза:

Не е махната, избираш си евтината тарифа и чак на екрана за добавяне на услуги (след багажа и местата) горе на екрана имаш избор на флекс

Screenshot_20210710_224351_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой успя ли да се справи с бъга на сайта им "Човек ли сте" , или резервацията все още става само през приложението ?

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, nino каза:

Някой успя ли да се справи с бъга на сайта им "Човек ли сте" , или резервацията все още става само през приложението ?

Аз през мозила влизам без проблем, а през хрома не

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, nino каза:

През Аваст Браузър става резервацията и се финтира бота.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 11.07.2021 г. в 8:18, nino каза:

Влизаш през инкогнито и става.

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз през Мозила си влизам, купих билети, чекирах се. По някое време и мен ме питаше нещо подобно, но не беше проблем, продължих си.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , randi каза:

Влизаш през инкогнито и става.

За хората, които не се сещат само да подсетя, че ставас с "Ctrl+Shift+n" едновременно.

• Харесвам 7
Публикувано:

Някой купувал ли е билет през jetcost.de - lastminute.de за Уизз, получих първия имейл с потвърждение от Lastminute.de с тяхния номер, но все още не съм получил втори мейл от тях или от Уизз с PNR code ?

Досега винаги при покупка с lastminte.de са идвали почти веднага с PNR code имейлите. 

Публикувано:

WIZZ са заложили полети от Джърси (JER) до Донкастър/Шефилд (DSA) и Кардиф (CWL),но още няма дати и цени!

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Help 😁

Трябва ми полет Аликанте-София 08.08, който сега е 110 евро и знам, че е пиков месец/ден и знам, че държат цени понеже са монопол за тази отсечка и знам, че август си идват доста гастербайтери, но тази цена не пада и не пада, а се движи в интервала 100-120 евро, което е непосилно за мен 🙄 и не знам дали да изчакам още, да вземам или да мисля алтернативи ама не ми се прикачва 🤷‍♂️ Иначе след тази дата са от 80 евро надолу ама да ми е гадно 🤦‍♂️ и повече няма да организирам почивка с всичко закупено без връщането 😁

Георги Матеев
Публикувано:
преди 16 часа, agenta каза:

Някой купувал ли е билет през jetcost.de - lastminute.de за Уизз, получих първия имейл с потвърждение от Lastminute.de с тяхния номер, но все още не съм получил втори мейл от тях или от Уизз с PNR code ?

Досега винаги при покупка с lastminte.de са идвали почти веднага с PNR code имейлите. 

Wizz PNR-а го има в потвърдителния имейл от Lastminute, огледай хубаво текста вътре - не се вижда на пръв поглед. Друг имейл няма да получиш нито от LM нито от авиокомпанията.

@Ivko не бързай да се отчайваш. 3 месеца следих София-Мадрид на 13.08, който упорито се продаваше за 220 лв. Преди няколко дни рязко падна на 130 лв и тогава взех, но тази цена се задържа само 1 ден. Още има добър шанс за поевтиняване на Аликанте, но трябва дебнене.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

@Ivko не бързай да се отчайваш. 3 месеца следих София-Мадрид на 13.08, който упорито се продаваше за 220 лв. Преди няколко дни рязко падна на 130 лв и тогава взех, но тази цена се задържа само 1 ден. Още има добър шанс за поевтиняване на Аликанте, но трябва дебнене.

Дано да е така, че гледайки полетите този месец твърдо си държат същите цени ама риск ще да е въпреки, че тази отсечка се изпълнява само от тях иначе дебна всеки ден по няколко пъти и се надявам да бутнат цената, като ме гледат, колко съм отчаян 😁

• Смея се 3
Публикувано:
преди 28 минути , Георги Матеев каза:

Wizz PNR-а го има в потвърдителния имейл от Lastminute, огледай хубаво текста вътре - не се вижда на пръв поглед. Друг имейл няма да получиш нито от LM нито от авиокомпанията.

Благодаря много за информацията @Георги Матеев, но го нямаше в първия имейл, а снощи в 03:50 часа съм получил нов имейл от Lastminute, че не могат да букнат билета от Уизз и канселират букинга и ще върнат парите по картата, с която е закупен. 

Публикувано:

Здравейте, как мога да проверя защо е закъснял даден полет ? Довечера летим от Катания към София и още към момента имам известие за 45 мин закъснение. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.