Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 51 минути , Мари Николова каза:

Нали всяка снимка пази информация кога е направена. 

Предполагам знаеш или поне се досещаш, че тази информация може да се промени с два клика за няколко секунди :wink: (  аз лично ползвам Exif data changer и не за друго, а понеже често забравям да си сменя часовата зона на фотоапарата, когато пътувам в чужбина) 

• Харесвам 2
Публикувано:

На 48 часа съм от полета, дава ми че чекирането е отворено но ми предлага платени места?! Помня преди предлагаше произволни места безплатни не виждам такава опция?

Публикувано:
преди 4 минути , 招き猫 каза:

На 48 часа съм от полета, дава ми че чекирането е отворено но ми предлага платени места?! Помня преди предлагаше произволни места безплатни не виждам такава опция?

Аз не помня да е имало безплатни места поне близките години.

Публикувано:
преди 14 минути , 招き猫 каза:

Изчакай още час, два. Уиз май все още не са променили възможноста да се чекираш с произволни места 48 часа преди полета. Нали само Раян промениха на 24ч. Аз не ги следя много, защото още пазя навика да се чекирам в последния момент. Безплатни са местата, няма проблем.

• Харесвам 3
Публикувано:

При мен не излизаха безплатните места 48 часа преди полета през компютър, но излязоха без проблем през приложението и чекирах от там.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ние вчера се чекирахме 48 часа преди полет и безплатно (имаше си го бутона) ни алокира съседни 

Поправка от Шефа: имало е проблем с бутона - не се е появявал, но накрая го имаше.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , 招き猫 каза:

Тоест задължително се плащат местата при чекиране?!

Не. Винаги има опция да се избере. Нещо от типа на "изберете местата си пи-късно" или "продължаване без препоръчаните места". Ако го няма, значи трябва да изчакаш още малко или са почнали и те да правят въртели и да разтягат понятието "48 часа преди полет".

Между другото, уиз май все още не разхвърлят без нужда пътниците от една резервация. Последно от Катания ни сложи на един ред. Бяхме на две отделни резервации. 2+1 билета. Двете места ги сложи заедно, а аз чекирах себе си отделно веднага след това и ме сложи на същия ред от другата страна на пътеката.

Който иска да се уреди с място до прозорец, да чака до последно с чекирането. Тия си ги пазят, белким някой се излъже да си плати за място с гледка.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

А321 на Уиз е с учудващо добри седалки.
Аз съм 181 и оставят 4-5 пръста от коляното ми до предната облегалка.

Установих същото, аз съм 170, ама съм дебела :)

Публикувано:
преди 21 минути , jul каза:

При мен не излизаха безплатните места 48 часа преди полета през компютър, но излязоха без проблем през приложението и чекирах от там.

Стана през мобилното!

• Харесвам 6
Публикувано:

Уиз са си каселирали полети до Родос след средата на август, изненадаха ме с мейл през нощта… Сега ще търся нови варианти за почивка 😒

• Шок 1
Публикувано:
преди 18 минути , mu_ry каза:

Уиз са си каселирали полети до Родос след средата на август, изненадаха ме с мейл през нощта… Сега ще търся нови варианти за почивка 😒

Говори ми, говори ми ... 😭😭😭

Хотелите съм ги запазил вече, тъкмо се пазарих за колата.

НИКОЛА ГЪЛЪБОВ
Публикувано:

И ние сме с отменените полети за Родос, снощи получихме имейл, а билетите резервирахме и платихме предишния ден, и щяхме да търсим вече и място за нощувки.

Публикувано:
преди 17 минути , jorocontrola каза:

Говори ми, говори ми ... 😭😭😭

Хотелите съм ги запазил вече, тъкмо се пазарих за колата.

Аз съм по същия начин, канселирах хотела и май съм се насочила към Сицилия. Били се в северния край, сега да видим южния 🙂 Но много ми се ходеше в Родос…

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , mu_ry каза:

Аз съм по същия начин, канселирах хотела и май съм се насочила към Сицилия. Били се в северния край, сега да видим южния 🙂 Но много ми се ходеше в Родос…

А каква алтернатива ти дава?

• Харесвам 2
Публикувано:

Жалко наистина! Но Раян имат полети  с хубави часове от Хераклион, Крит до Родос, през септември са по 10 евро. Хубава възможност да се посетят и двата острова в едно по-човешко като температури време.

🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , Мари Николова каза:

Жалко наистина! Но Раян имат полети  с хубави часове от Хераклион, Крит до Родос, през септември са по 10 евро. Хубава възможност да се посетят и двата острова в едно по-човешко като температури време.

🙂

Ще погледна този вариант, мерси 🙂 

преди 10 минути , ДиянаВ каза:

А каква алтернатива ти дава?

нов маршрут или 120% кредит

Публикувано:
преди 17 часа, 招き猫 каза:

Чекирах се като избрах опцията аз да избера местата, а не предложените от тях. След това минах през всеки пътник без да избирам място и тогава се появи бутон да продължа чекирането. Излезе съобщение, че те ще ни разпределят на произволен принцип. Избрах next или Ок, не съм сигурна точно какъв беше бутона и продължих към следващата страница.

Така се чекирах 48 часа преди полета без да плащам места. Произволно ни разпредели 6 човека един до друг.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 54 минути , antea каза:

много неприятно, явно наистина е доста слаб интересът към линията, независимо от ниските цени

Ниски, ниски, колко да са ниски. За 3ма съм дал над 450лв за началото на септември. Направо си е много като за Wizz в мойте разбирания. Вземам ваучер и ще диря алтернативи, че ако сменя полетите ще се набутам с цените сега.

За другата седмица билетите за Корфу са под 20лв на калпак ...

Публикувано:
преди 2 минути , jorocontrola каза:

Ниски, ниски, колко да са ниски. За 3ма съм дал над 450лв за началото на септември. Направо си е много като за Wizz в мойте разбирания. Вземам ваучер и ще диря алтернативи, че ако сменя полетите ще се набутам с цените сега.

Те и за Родос са по толкова. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Kamen каза:

Те и за Родос са по толкова. 

Да, ама не може и на двете места едновременно 🙂

Публикувано:
преди 3 минути , jorocontrola каза:

ами и за другата седмица за Родос са по толкова, а има много свободни места, тъпото е, че багажът е много скъп /140 лв за куфар 20 кг поне за Родос/, та примерно ако и до Корфу е толкова, за мен се обезсмисля малко да е с полет и после наемане на кола там, като се стига нормално за няколко часа със собствена кола

• Замислям се 1
Публикувано:

Към Закинтос миналата  неделя самолета А321 с 41 реда беше на 30-на % пълен. На връщане вчера пак А321 беше по-пълен, грубо  над 50%.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.