Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 21 минути , neuromancer каза:

Връща се доброто старо време? 🤣

А дано. Няма да забравя едно ходене до Канада през 2019, където заради 2 големи закъснения по трасето и един овърбукинг двама човека се прибрахме с по над €1000 в джоба 🙂

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 50 минути , randi каза:

Днес бяха анулирали София - Дортмунд.

Той беше рано, не сме проверявали дали са продавали билети, след анулирането му. 😄 

Какво става с Уизз пълна мъгла, при малко пътници и наполовина пълни самолети, полети се анулират, а да не говорим за закъсненията им, които имат по всички дестинации? Някой знае ли нещо за причината за анулирането на София - Дортмунд от днес и вчерашния до Бергамо? Примерно някой, който работи на летището нещо да сподели малко вътрешно инфо?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 31 минути , agenta каза:

Той беше рано, не сме проверявали дали са продавали билети, след анулирането му. 😄 

Какво става с Уизз пълна мъгла, при малко пътници и наполовина пълни самолети, полети се анулират, а да не говорим за закъсненията им, които имат по всички дестинации? Някой знае ли нещо за причината за анулирането на София - Дортмунд от днес и вчерашния до Бергамо? Примерно някой, който работи на летището нещо да сподели малко вътрешно инфо?

Нали каза @randi/ ако правилно помня, той работи за Уиз/, че нямат екипажи - няма кой да лети.

Публикувано:

Днес и с уиз ми се случи същото кото с блуеър преди 2 седмици. Почвам да резерворам на по 10евро свършвам със странни цени от 20 в еднта и 30 в обртатна посока. Тук обаче без изобщо да съм се бавила, а си вървях стъпка по стъпка. Е не ги купих.  Много мразя такива номерца.

Публикувано:

Здравейте, колко време преди полета Ви информират от Wizz за анулирането му по имейл или го рабирате на летището в деня на полета? Имам резервиран полет за 26.07 за Санторини и с усложняваща се Ковид обстановка там, се съмнявам да излетим? Някакви аргументирани предположения? Мерси!

Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

Не се заричай, защото ако един овърбукинг ще те спре да летиш с дадена компания, това означава да спреш да летиш изобщо. Всички го правят! 🙂

Прибрах се благополучно и се отказвам от заканата си! Само липса на отпуск може да ме спре да летя!

Поне седях на първите места!

• Харесвам 8
  • Браво 7
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, blueriver каза:

Май да. Пренасочили са от Милано,канселиран полет .

Повече никога Wizz.

Чудесно те разбирам как се чувстваш и колко стрес са ти докарали. Но не се заричай.  Всеки от нас има за какво да ги споменава. Аз бях на вчерашния полет до Bgy, който отмениха 6 часа преди часа на излитане.  Вместо да си празнувам рождения ден на езерото Комо, СПим във Велинград. И пак гледам едни полети до Италия с Wizz. Не е като да има безкрайно много превозвачи.

преди 3 часа, ДиянаВ каза:

А днес сайтът им от сутринта не изпълнява функцията request refund. Бъгва се и ти пише да опиташ по-късно. Иначе за вчерашния отменен полет днес ми дава същите опции - rebooking/refund. Излиза като резервация не в предстоящите пътувания, а в полетната история. В приложението си седи като все едно изпълнен с опция да го оцениш🙂

Аз ги оцених, и тях, и роднините им...

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:

Сега, повече от едно денонощие след канселирането и в профила ми в сайта излиза като все едно редовно изпълнен. Пустах едно оплакване през формата им и за двете неща - канселиран полет и лиса на опции за връщане 🙂. Не получавам обаче потвърдителен имейл за номера на жалбата/случая, а преди съм получавала. @crazyhorse ти получи ли такъв имейл?

Публикувано:

Аз също съм от потърпевшите с канселирания полет София - Бергамо, закупен за 19,39 лв.

Радвам се, че се случи в София, защото са ми канселирали полет докато стоим на гейта и чакаме да ни качат в самолета. И то на остров, стояхме си три дни в Сицилия докато ни намерят друг полет и всъщност след първоначалния шок беше много хубаво чакане на полет.

Мисля, че ще дадат обезщетението, аз си имам достатъчно работа за да се занимавам и с това, така че ще разчитам на адвокат/ фирма да ми спечелят компенсацията. И ако още не се е разбрала причината за канселация, ще споделя...) 

Неприятно е да се губят пари, но никога не знаеш какво печелиш докато си мислиш,че губиш нещо. 

Един полет и капаро за резервация за кола - ще го преживеем, парите вече са излезли от джоба ни, няма да искат допълнително. 

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)
преди 32 минути , ДиянаВ каза:

Сега, повече от едно денонощие след канселирането и в профила ми в сайта излиза като все едно редовно изпълнен. Пустах едно оплакване през формата им и за двете неща - канселиран полет и лиса на опции за връщане 🙂. Не получавам обаче потвърдителен имейл за номера на жалбата/случая, а преди съм получавала. @crazyhorse ти получи ли такъв имейл?

Най-интересното е, че в движение получих съобщение, че полета е отменен, но на имейл не съм получил нищо, а и съобщението изчезна незнайно къде... 

Иначе си имам екранна снимка:

Screenshot_20210717_222559.jpg

П.П.Снимката е от приложението!

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Kalo Yan каза:

Здравейте, колко време преди полета Ви информират от Wizz за анулирането му по имейл или го рабирате на летището в деня на полета? Имам резервиран полет за 26.07 за Санторини и с усложняваща се Ковид обстановка там, се съмнявам да излетим? Някакви аргументирани предположения? Мерси!

По принцип на Уиз ковид обстановката не им пречи да летят. Не очаквай да отпадне полета заради това, но може да е заради липса на екипаж примерно. Но иначе явно напоследък отказите стават ясни в последния момент.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , crazyhorse каза:

Най-интересното е, че в движение получих съобщение, че полета е отменен, но на имейл не съм получил нищо, а и съобщението изчезна незнайно къде... 

Иначе си имам екранна снимка:

Screenshot_20210717_222559.jpg

П.П.Снимката е от приложението!

И аз не получих имейл, но имам имейл от сайта на летището

Dear Passenger,

we regret to inform you that flight W6 3672 going to IASI has been cancelled.

Best regards

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Аз бях на вчерашния полет до Bgy, който отмениха 6 часа преди часа на излитане.  Вместо да си празнувам рождения ден на езерото Комо, СПим във Велинград.

Ама въобще не се ядосвай. Във Велинград също има езеро, че и даже е по-хубаво от Комо :beach:

• Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

При мен е същото, излиза като изпълнен и искат да ги рейтна, също като теб @ДиянаВ не съм получил потвърдителен мейл на жалбата, но си снимах номера си от екрана на лаптопа.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , agenta каза:

При мен е същото, излиза като изпълнене и искат ги рейтна, също като теб @ДиянаВ не съм получил потвърдителен мейл на жалбата, но си снимах номера си от екрана на лаптопа.

И аз така направих.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , agenta каза:

При мен е същото, излиза като изпълнене и искат ги рейтна, също като теб @ДиянаВ не съм получил потвърдителен мейл на жалбата, но си снимах номера си от екрана на лаптопа.

В момента, ДиянаВ каза:

И аз така направих.

И аз снимах номера на жалбата!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

Чудесно те разбирам как се чувстваш и колко стрес са ти докарали. Но не се заричай.  Всеки от нас има за какво да ги споменава. Аз бях на вчерашния полет до Bgy, който отмениха 6 часа преди часа на излитане.  Вместо да си празнувам рождения ден на езерото Комо, СПим във Велинград. И пак гледам едни полети до Италия с Wizz. Не е като да има безкрайно много превозвачи.

Ааа,те напоследък ми докараха доста стрес! Не ме качиха за Базел с антигенен тест,защото бил във Франция,а за там искаха пср. До Лисабон полета ми много закъсня. Колибра ме компенсира де,но сега въобще не можех да кача там бордна карта. А докато чакахме развитието на нещата получих смс,че полета ще закъснее с почти два часа. Но после тръгнахме с малко закъснение .

Публикувано:
преди 2 часа, Яничка каза:

Че лошо ли ти е с 500€ подарък от Wizz за рождения ден...? :laugh:

преди 59 минути , Георги Матеев каза:

Ама въобще не се ядосвай. Във Велинград също има езеро, че и даже е по-хубаво от Комо :beach:

Пък и да не е хубаво, друго си е да си страдаш с 500€ по-богат... :girl_crazy: Пък Бергамо няма да избяга. 

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Ама пък погледнато от добрата страна, от вчера пак съм в бизнеса - пиша мейли за claims, в чат съм с rental компании... Just like old times 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Публикувано:

Днес са отменили София- Тел Авив. Обратният все още седи в разписанието.

Странното е, че за утре към Тел Авив полета е активен, а в обратната посока няма такъв.

Пак започват да правят мизерии.

П.п. Учудващо е, че за отмененият полет до Бергамо все още не са дали причината. Дори БГ ер от кумова срама биха си измислили поне "технически проблем". 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 минути , Мари Николова каза:

П.п. Учудващо е, че за отмененият полет до Бергамо все още не са дали причината. Дори БГ ер от кумова срама биха си измислили поне "технически проблем". 

Те ли да я дадат? В момента гледат да го замаскират😄 Днес вече съвсем не се вижда, нямам и възможност да оценя полета. Излиза предпоследния ми полет София-Катания и Good bye! 🙂 Или са се бъгнали още повече или бъговете им изнасят.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой може ли да погледне, каква цена ще му излезе за София - Париж 30.09. В търсачката за цени излиза 19.99, като почна резервация става 28.99. Пак ли е някакъв бъг.

Публикувано:
преди 3 минути , EliDion каза:

Някой може ли да погледне, каква цена ще му излезе за София - Париж 30.09. В търсачката за цени излиза 19.99, като почна резервация става 28.99. Пак ли е някакъв бъг.

28.99 показва при мен.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• maia_sg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.