Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , EliDion каза:

Някой може ли да погледне, каква цена ще му излезе за София - Париж 30.09. В търсачката за цени излиза 19.99, като почна резервация става 28.99. Пак ли е някакъв бъг.

преди 5 минути , oli_mali каза:

28.99 показва при мен.

28,99 си е при мен! 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

трети ден с отменени полети почти в последния момент - почва да става доста непредвидимо и неприятно

засега изглежда, че се отменят за линии, по които има поне 5 пъти седмично полети - така е по-лесно да премаршрутизират в следващ ден

между другото, съгласно заповедта за допускане в страната, ако някой пътник даде положителен резултат след кацане (примерно за освобождаване от карантина), членовете на кабинния персонал, обслужвал пътника, не се планират за следващ полет и се поставят в 10 дни карантина... ако и без това страдат от липса на персонал, си представям какъв хаос може да настане в подобен случай

• Харесвам 2
  • Шок 6
Публикувано:

Според мен полетите са или предимно гастарбайтерски,или предимно за туризъм.Тези към Италия и Испания,Гърция са смесени.За чужденците идващи тук всички полети са за туризъм.Към Варна и Бургас от чужбина са за туризъм,а обратно е както от София.При Ryan е същото.

Емигрантски

От София   

Брюксел Шарлероа

Дортмунд DTM

Меминген/Мюнхен Запад FMM

Франкфурт Хаан

Билунд BLL

Копенхаген CPH

Лондон Лутън LTN

Лондон Гетуик LGW

Айндховен EIN

Базел-Мюлуз-Фрайбург BSL

Женева GVA

Туристически

От София 

Закинтос ZTH

Корфу CFU

Международно летище Ханя CHQ

Миконос JMK

Родос RHO

Санторини

Тел Авив TLV

Аликанте ALC

Барселона Ел Прат BCN

Валенсия VLC

Мадрид MAD

Малага AGP

Бари BRI

Болоня BLQ

Катания (Сицилия) CTA

Милано Бергамо BGY

Неапол NAP

Рим Фиумичино FCO

Ларнака LCA

Малта MLA

Dubai International Airport DXB

Абу Даби AUH

Лисабон LIS

Санкт Петербург LED

Братислава BTS

Будапеща BUD

Ница NCE

Париж Бове BVA

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Днес са отменили София- Тел Авив. Обратният все още седи в разписанието.

И обратният полет го отмениха. В разписанието го отразиха в последният момент, дано поне пътниците да са били предупредени предварително.

• Харесвам 4
Публикувано:

Ако има желаещи за инWIZZтиции,Бергамо-Тимишоара стои отменен на сайта на летището,но както се получава редовно в последно време-в приложението се продава свободно на цена от 39,99 Евро!

За Бергамо-Букурещ положението е същото,но цената е 186,79 Евро!

Ако някой има изтичащи кредити-сега е момента!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Ако има желаещи за инWIZZтиции,Бергамо-Тимишоара стои отменен на сайта на летището,но както се получава редовно в последно време-в приложението се продава свободно на цена от 39,99 Евро!

За Бергамо-Букурещ положението е същото,но цената е 186,79 Евро!

Ако някой има изтичащи кредити-сега е момента!

Бергамо-Тимишоара на сайта на летището стои закъсняващ.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 минути , Marisha каза:

Бергамо-Тимишоара на сайта на летището стои закъсняващ.

Да,извинявам се!И двата закъсняват!Няма да се правя на италиянец вече-ще си превеждам...

Георги Матеев
Публикувано:
преди 29 минути , crazyhorse каза:

Няма да се правя на италиянец вече-ще си превеждам...

То и индийският никак не ти се отдаваше, шерпо 🙃

• Смея се 6
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

То и индийският никак не ти се отдаваше, шерпо 🙃

Е,понаучих по някоя дума там!🤣

Следващият път-повече!🤭

Ако ме вземеш пак,де!😎

• Смея се 2
Публикувано:

Малко инфо от Рим-София. На Рим Фиумичино на полет към София, не се минава през чек ин за проверка на документите, когато сте с ръчен багаж. На гейта питаха за сертификат, но бях първи и не видях какво стана с хоарата, които нямаха. Лаунджа с Дайнърс Прима Виста не работи. Полетите са от сателитния терминал Е 40-50 гейт. Трябват ви около 15-20 мин да стигнете от секюритито до него, ако няма хора на паспортен контрол. На полета нямаше мангупи за разлика от Малага-София, което приятно ме изненада. А и друга приятна изненада, спират на ръкав. Полета беше пълен на 98%

• Харесвам 12
Публикувано:

Смениха ми полет и предлагат връщане на сумата

при плащане на резервацията е платено билета плюс дискаунт плюс приорити

ако се съглася за връщане на сумата всичко ли ще ми върнат? 
или само стойността на билета?

Публикувано:
преди 1 минута , Mistela каза:

Смениха ми полет и предлагат връщане на сумата

при плащане на резервацията е платено билета плюс дискаунт плюс приорити

ако се съглася за връщане на сумата всичко ли ще ми върнат? 
или само стойността на билета?

Без дискаута, другото - билет и приорити, ще ти го върнат. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Без дискаута, другото - билет и приорити, ще ти го върнат. 

тоест

дискаунта си запазвам защото преди този полет който ми промениха имам друг, да не ми искат нещо да доплащам

Публикувано:
преди 13 минути , Mistela каза:

тоест

дискаунта си запазвам защото преди този полет който ми промениха имам друг, да не ми искат нещо да доплащам

Аз помислих, че си си купила членство-дискаунт. Когато с билет купиш и членство, цената на последното не се връща при отмяна.

Както и да е, няма да имаш проблеми с предходната, нито със следващите резервации. Дори и да се прекрати членството, купените вече билети си остават с дискаунт, заварени🙂.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

Кои полети променят и как.

Айндховен -София за края на август с около 4 часа

Засега ми Ок защото същия ден след 3 часа имам нов полет

та дано повече не променят нищо

• Харесвам 3
Публикувано:

Не знам какво се случва, но полетът, на който не можах да се кача днес от Бергамо към София, защото УИЗ не ме закараха в петък, в момента е пренасочен към Бургас, след закъснение от няколко часа.

От Неапол също е пренасочен към Бургас.

• Шок 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Странно, да. Освен да са се стреснали от лекия дъждец с грамотевици в София. Ама само самолетите на Уиз са пренасочени.

Това вероятно ще обърка утрешното разписание.

• Шок 1
Публикувано:

Заради лошото време и не са само Уиз. Луфтханза от Мюнхен кацна в Пловдив. Търкиш се отказа да върти и направи кръгом към Истанбул. Впоследствие изпълниха полета със закъснение. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , randi каза:

Имаше буря на София. Нормално е да се пренасочат. 

Не знам дали само това е причината, 2 съобщения от обяд насам получих, че полетът ще закъснее.

unnamed.png

Публикувано:

Не знам защо ме изгаря такова любопитство, но не се издържа вече и трябва да попитам! 🤣

Този полет от Брюксел, който трябваше да кацне тази сутрин, защо го водят закъсняващ, а не отменен?

Screenshot_20210720-091651.png.7f796da688674e0903e98ba2a03a1aac.png

Полета в обратната посока София- Брюксел вчера беше отменен, предполагам защото машината я отклониха към Бургас. А този колко още може да го водят закъсняващ?

• Замислям се 3
Публикувано:

@Мари Николова Два дни ще закъснее и ще кацне на 21.7, 😉

https://www.flightradar24.com/data/flights/w64328

Може би това А в края на номера на полета показва, че в действителност е анулиран или е пренасочен и ще дойде машината, към която е вързан този полет в София днес по някое време?

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.