Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Въпросът ми сигурно е дискутиран на друго място и не е за тази тема, но понеже помага доста за следенето на зачестилите закъснения на Уиз, ще попитам тук: как виждате кой полет от коя машина ще се изпълни?  Във flightradar и другите подобни сайтове, виждам най-много информация за предишните дни и 1-2 часа напред но не повече.

Ако искам да разбера например някой от днешните вечерни полети на Уиз от коя машина ще се изпълни, има ли лесен начин или трябва да се проследява полет по полет?

Публикувано:
преди 13 часа, yordanov каза:

Заради лошото време и не са само Уиз. Луфтханза от Мюнхен кацна в Пловдив. Търкиш се отказа да върти и направи кръгом към Истанбул. Впоследствие изпълниха полета със закъснение. 

А с Райън геройски кацнахме в София, точно преди началото на дъжда. 😀 Преди това доста ни поразклати и тайничко се надявах да го отклонят към Пловдив или Бургас /по-близо ми е/, но не би.... 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

полетът до Родос днес беше чудесен, реално досега май не сме пътували в такива условия, ама така е явно с малко хора и липса на други полети +/- 2 часа от този; салонът на Т1 абсолютно празен, на целия терминал да е имало максимум 100 човека, супер бързо преминаване през всички проверки, места където си искащ кацнахме и по-рано, в Родос също почти нулева бюрокрация, абе песен 🙂

• Харесвам 26
Публикувано:

Здравейте, моля за помощ и съвет. 

Днес получих имейл от WIZZ, че на 26.07, когато ще летим до Рим има стачки на летищата и има голяма вероятност да променят или отменят някои полети.

Погледнах сайта, където обявяват стачките, не виждам Рим, но и не мога да си преведа от италиански, кои сектори засяга.

Мисля си, че да ми изпратят имейл вероятността да анулират нашия полет е голяма, но не ми се чака до последния момент, имаме резервации за 7 дни.

Моля, ако някой се ориентира по-добре да ми даде съвет дали да чакам или да купувам билети за 25.07

Благодаря!

Публикувано:
преди 3 минути , Весела Ч. каза:

Здравейте, моля за помощ и съвет. 

Днес получих имейл от WIZZ, че на 26.07, когато ще летим до Рим има стачки на летищата и има голяма вероятност да променят или отменят някои полети.

Погледнах сайта, където обявяват стачките, не виждам Рим, но и не мога да си преведа от италиански, кои сектори засяга.

Мисля си, че да ми изпратят имейл вероятността да анулират нашия полет е голяма, но не ми се чака до последния момент, имаме резервации за 7 дни.

Моля, ако някой се ориентира по-добре да ми даде съвет дали да чакам или да купувам билети за 25.07

Благодаря!

Ами ако имате такъв имейл според мен ако решите да променяте по-добре се обадете на кол център и виж дали могат те да направят промяна безплатно, а не да купувате нови.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , Ivko каза:

Ами ако имате такъв имейл според мен ако решите да променяте по-добре се обадете на кол център и виж дали могат те да направят промяна безплатно, а не да купувате нови.

Благодаря!

ще опитам, предполагам, че кол центъра е само на английски 🙂

Публикувано:
преди 3 минути , Весела Ч. каза:

Благодаря!

ще опитам, предполагам, че кол центъра е само на английски 🙂

Не през седмица в работно време има бг до 17:00 мисля

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 19.07.2021 г. в 23:49, Raindrop каза:

Не знам дали само това е причината

Каква друга причина предлагате, за да кацнат в Бургас и после да се връщат с пътници към София, и да закъснеят следващите полети изпълнявани от машините? Всички тези проблеми в името на какво някой би си ги причинил, въобще да не говорим за изразходено гориво и такси за кацане на Бургас?

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 4 часа, randi каза:

Каква друга причина предлагате, за да кацнат в Бургас и после да се връщат с пътници към София, и да закъснеят следващите полети изпълнявани от машините? Всички тези проблеми в името на какво някой би си ги причинил, въобще да не говорим за изразходено гориво и такси за кацане на Бургас?

Предполагам, че @Raindrop искаше да каже това, за което и аз се чудя. 🙂

Извън бурята над София, явно има някакъв проблем с полетите от/до Милано, защото ежедневно  закъсняват. Ето днешният е излетял с час закъснение, а обратният още не е кацнал в София. Още го водят закъсняващ, но това са вече почти 4 часа закъснение. Съответно и този към Брюксел още не е изпълнен. Едва ли проблема да е в нашето летище. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Извън бурята над София, явно има някакъв проблем с полетите от/до Милано, защото ежедневно  закъсняват. Ето днешният е излетял с час закъснение, а обратният още не е кацнал в София. Още го водят закъсняващ, но това са вече почти 4 часа закъснение. Съответно и този към Брюксел още не е изпълнен. Едва ли проблема да е в нашето летище. 

Имало е технически проблем с машината, който е остранен и в момента лети наобратно с 3ч закъснение. 

• Харесвам 1
  • Шок 3
Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Имало е технически проблем с машината, който е остранен и в момента лети наобратно с 3ч закъснение. 

А къде виждаш тези подробности? 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

А къде виждаш тези подробности? 🙂

Имам агент на място, който пътува с този полет 🙂 това е което са им казали на гейта в Бергамо. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , Мари Николова каза:

Точно това! Няма как иначе да получа няколко часа преди полета съобщение, че той ще закъснее 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:

Още нови маршрути на Wizz Air launches 4 new routes from Italy!

Image

Wizz Air announced 4 new routes from Italy to Spain and Morocco! Operations are scheduled to start in early October!

New routes:
✈ Milan Malpensa – Marrakesh (Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday from October 2)
✈ Milan Malpensa – Gran Canaria (Thursday, Sunday, from October 3)
✈ Rome Fiumicino – Gran Canaria (Thursday, Sunday, from October 3)
✈ Bologna – Casablanca (Wednesday, Sunday, from October 3)

За повече инфо цък.

• Харесвам 8
Публикувано:

Здравейте, искам да попитам - нещо да се е чувало за полетите София - Ереван на Уиз? Те бяха обявили преди пандемията, че ще летят до арменската столица, но така и не заредиха полети в сайта им. Някой да знае нещо повече? 

Публикувано:
2 hours ago, Kristian Desev said:

Здравейте, искам да попитам - нещо да се е чувало за полетите София - Ереван на Уиз? Те бяха обявили преди пандемията, че ще летят до арменската столица, но така и не заредиха полети в сайта им. Някой да знае нещо повече? 

Дано отново ги заредят един ден ,но не гради планове около това.

Аз още се надявам да ни върнат Грузия. 

• Харесвам 6
Публикувано:

А догодина това фиаско с гръцките линии според мен няма да го има. До всеки остров полет. Та даже 3 компании се избиват една през друга да трошат празни машини до някой остров. Специално за Корфу на седмица се предлагаха около 900 седалки, умопомрачителна тъпота!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, randi каза:

А догодина това фиаско с гръцките линии според мен няма да го има. До всеки остров полет. 

Сега ни е паднало значи и не ни остава друго освен да се възползваме на макс ...

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 17 часа, stanimir каза:

Аз още се надявам да ни върнат Грузия

Все си мисля, че докато линията Солун - Кутаиси съществува, няма да я върнат София - Кутаиси, но дано да бъркам. 

То и този вирус както е сега, предполагам, че няма голям приток и интерес към тези страни.... 

Това със сайта им пак започна с този робот.... 

image.png.25aa09328c3d9c42b3d176c21190beda.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой има ли информация дали полета довечера София-Ханя-София на Уизз ще се изпълнява от машината HA-LPM, която в момента е в Дортмунд, и дали след това същата машина ще ходи в Корфу, който вече има закъснение за излитане и чак като се върне оттам ще поеме полета за Ханя?

Публикувано:
преди 6 минути , agenta каза:

Някой има ли информация дали полета довечера София-Ханя-София на Уизз ще се изпълнява от машината HA-LPM, която в момента е в Дортмунд, и дали след това същата машина ще ходи в Корфу, който вече има закъснение за излитане и чак като се върне оттам ще поеме полета за Ханя?

Не мога да кажа за машината, но ... :

IMG_20210725_122006.jpg.3e7635fb23b84a7d6a28190a920cfcf8.jpg

Публикувано:
преди 5 минути , jorocontrola каза:

Не мога да кажа за машината, но ... :

IMG_20210725_122006.jpg.3e7635fb23b84a7d6a28190a920cfcf8.jpg

@jorocontrola, ти от София за Корфу ли си? Това го видях във flightradar 24, та затова се чудя дали машината, която ще ходи в Корфу после ще идва към Ханя? 

Публикувано:
преди 2 минути , agenta каза:

@jorocontrola, ти от София за Корфу ли си? Това го видях във flightradar 24, та затова се чудя дали машината, която ще ходи в Корфу после ще идва към Ханя? 

Да, за Корфу ще закъснее. Но не знам на къде е после ...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   8 магеланци

• Сузи Су
    • kremm
    • divna_
    • Ivko
    • Zaro
    • blueriver
    • ttashkov
    • a6olq
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.