Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 часа, EliDion каза:

Бота при мен не е изчезвал. Само през Мозила ми се отваря нормално

Защо да изчезне,и при мен е така от доста време.В къщи си влизам от Edge,на работа от Chrome няма проблеми.

Публикувано:

Според мен самолета от Дортмунд е друг. По разписание е:

IMG_20210725_124749.jpg.a2668dbe136f58a5253554ece7904b97.jpg

А Корфу е 13:45. Но не пречи и двата да закъснеят ...

Публикувано:

Полети по 1 Е с членство:

Бари - Миконос - еднопосочен: на 31.07, на 21.08, на 28.08. Вечерни.

Бари - Миконос - двупосочен за 2 Е: 31.07 - 07.08. Вечерни.

Бари - Корфу - еднопосочен: на 28.08

• Харесвам 8
  • Шок 1
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 14 минути , Яничка каза:

Мерси,купих, флекса е 6 евро :))) 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 минути , Яничка каза:

След това като се закупи и Флекс и решиш да ги преместиш дава ли опция от София за някъде и доплаща ли се разликата в цената на новите билети

Публикувано:
преди 2 минути , agenta каза:

След това като се закупи и Флекс и решиш да ги преместиш дава ли опция от София за някъде и доплаща ли се разликата в цената на новите билети

Нека сподели някой, който е взел и Flex. Аз ги взимам само вечерните с цел закъснение.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 16 минути , agenta каза:

Да, можеш и реално като ги сменя ти го смята с цена 8.20 евро

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 56 минути , Яничка каза:

Нека сподели някой, който е взел и Flex. Аз ги взимам само вечерните с цел закъснение.

Точно това щях да пиша. Последните два полета-за единият имам 22 евро от Колибра, другият 8 минути не  достигнаха, а полетите дори не бяха вечерни.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

Според мен самолета от Дортмунд е друг. По разписание е:

IMG_20210725_124749.jpg.a2668dbe136f58a5253554ece7904b97.jpg

А Корфу е 13:45. Но не пречи и двата да закъснеят ...

С машината HA-LPK ли ще летите от София за Корфу?

Някой да подскаже дали същата машина като се върне в София, ще потегли и за Крит, че Колибрата чака? Да знам колко да дам час-два, докато си пия виното?😉

• Смея се 3
Публикувано:

Здравейте,

очертава се стачка на наземния пресонал на летиище Фиумичино утре. Имам нужда от съвет. Въпреки всичките полети не съм попадал в подобна ситуация с low cost. Моите хора /3ма/ имат полет от там утре с Wizz. Как според вас е най-удачно да ги измъкна. Все още полета не е отменен официално. Някой попадал ли е в такава ситуация. Кое решение е по-малко грешно:

1/.Да отидат на летището утре и да търсят гише на Wizz, за да променят полета си на място; Wizz пращат ли извънредно самолет предвид, че за следващия ден няма полет? Ако примерно следващия полет е пъленен как прибират изостаналите си хора?

2/. Да не ходят на летището ако се отмени официално и да търсят контакт по телефона.

3/.Да се опитат да хванат полета днес - след 4 часа и да стискат палци да им върнат парите;

Предварително се извинявам ако е дискутирано, но времето е ограничено...

Публикувано:
преди 13 минути , aladinoplus каза:

Здравейте,

очертава се стачка на наземния пресонал на летиище Фиумичино утре. Имам нужда от съвет. Въпреки всичките полети не съм попадал в подобна ситуация с low cost. Моите хора /3ма/ имат полет от там утре с Wizz. Как според вас е най-удачно да ги измъкна. Все още полета не е отменен официално. Някой попадал ли е в такава ситуация. Кое решение е по-малко грешно:

1/.Да отидат на летището утре и да търсят гише на Wizz, за да променят полета си на място; Wizz пращат ли извънредно самолет предвид, че за следващия ден няма полет? Ако примерно следващия полет е пъленен как прибират изостаналите си хора?

2/. Да не ходят на летището ако се отмени официално и да търсят контакт по телефона.

3/.Да се опитат да хванат полета днес - след 4 часа и да стискат палци да им върнат парите;

Предварително се извинявам ако е дискутирано, но времето е ограничено...

Аз съм бил в Бергамо при стачка и всички пътници на летището чакахме 6 часа,докато свърши стачката и после излетяхме.

• Харесвам 5
Публикувано:

Въобще не го мисли. Три пъти улучвам летищни стачки, така и не разбрахме, че нещо се случва. Естествено, че може да изтеглят късата клечка и да трябва да чакат както @dimitrov6 е обяснил, но до отмяна на полета- едва ли.

Все пак, ако се случи - предлагат полети от близки летища. За Рим ще е Неапол сигурно.

@bad kid помня, че е най-наясно със стачките, ако може да каже как му се вижда утрешната. 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 28 минути , iMari каза:

Въобще не го мисли. Три пъти улучвам летищни стачки, така и не разбрахме, че нещо се случва. Естествено, че може да изтеглят късата клечка и да трябва да чакат както @dimitrov6 е обяснил, но до отмяна на полета- едва ли.

Все пак, ако се случи - предлагат полети от близки летища. За Рим ще е Неапол сигурно.

@bad kid помня, че е най-наясно със стачките, ако може да каже как му се вижда утрешната. 🙂

Според мен по добре да го мисли.

https://www.garda.com/crisis24/news-alerts/505666/italy-air-traffic-control-staff-in-italy-to-strike-0800-2000-july-26

Стачкува тяхното РВД, не летищен персонал,на 95% ще анулират полетите

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 минути , liliya каза:

Някой има ли информация защо закъснява полета от София за Бергамо?

Две машини стоят повече от час на софийското летище и така си отвисяват. Натрупани закъсня от предходни полети, те Уизз по принцип така си карат това лято. 😄

• Харесвам 4
Публикувано:

Ние чакаме обратен полет от Бергамо за София и засега информацията е , че полета има 1 час закъснение. Дано да е само това 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, iMari каза:

Май почти нищо няма да лети от 10 до 20,00 ч. Има някакви гарантирани полети до островите и междуконтинентални само...

Пп. Рим, Неапол и Бергамо пише, че са анулирани на сайта на летището.

Редактирано от bad kid
Още
  • Харесвам 5
Публикувано:
преди 55 минути , liliya каза:

Ние чакаме обратен полет от Бергамо за София и засега информацията е , че полета има 1 час закъснение. Дано да е само това 🙂

Аз също чакам обратен от Крит за София, дано си заложила на Колибра. Гледай във Flightradar 24 дали е тръгнал твоя от София, сега се кани да тръгва HA-LYO😄

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , agenta каза:

Аз също чакам обратен от Крит за София, дано си заложила на Колибра. Гледай във Flightradar 24 дали е тръгнал твоя от София, сега се кани да тръгва HA-LYO😄

Гледам аз гледам и тук едно винце се лее на летището, пък да видим :). Успех на теб!

П.С. Излетя 😀

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , liliya каза:

Гледам аз гледам и тук едно винце се лее на летището, пък да видим :). Успех на теб!

П.С. Излетя 😀

И ние сме така, рано или късно ще дойде, после ще се и върне към София хахаха 😄

И на теб успех също! 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз прочетох тук, във форума, че закъсненията на Wizz се дължат на липсата на екипажи, но има и някаква друга причина. 
Прави впечатление на днешния ден престоят по летищата, до които лети самолета преди да се върне в София и така е на всеки полет.
При стандартен turnaround от 35 мин, самолетът стои по час, че дори и два преди да се върне в София. После тук отново има голям престой, преди да се изпълни следващия полет.

Публикувано:
преди 8 часа, Ivko каза:

Днешния полет до Аликанте излетя с над 3ч. закъснение.

По регламент при закъснение над 2ч не трябва ли да има поне вода и хапване? Коригирайте ме, ако греша. На полетите на Wizz няма никой. Едно екипче от 3ма обикаля и товари всички. Това означава ли, че мога да си купя сам и после да искам възстановяване на разходите (не че има много какво да се купи на Терминал1)?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 28 минути , jorocontrola каза:

По регламент при закъснение над 2ч не трябва ли да има поне вода и хапване? Коригирайте ме, ако греша. На полетите на Wizz няма никой. Едно екипче от 3ма обикаля и товари всички. Това означава ли, че мога да си купя сам и после да искам възстановяване на разходите (не че има много какво да се купи на Терминал1)?

Абсолютно точно, дори в мейлите им го пише. Аз си пазя касовите бележки, сега ще последва искане за осребрява. 

Снощи след като ги питах /старшата стюардеса/ какво да правили над д а часа на летище София, обясни че като си изтърват слотовете за Гърция, стоят и чакат гръцкото РВД да даде разрешение, защото летищата по островите са малки и с много голям трафик.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , agenta каза:

Снощи след като ги питах /старшата стюардеса/ какво да правили над д а часа на летище София, обясни че като си изтърват слотовете за Гърция, стоят и чакат гръцкото РВД да даде разрешение, защото летищата по островите са малки и с много голям трафик.

Това е така, но ги бавиха 10-15мин. Основното закъснение си беше от преди поне за Корфу вчера.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.