Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не знам кой е виновен за закъсненията, но когато летях към Закинтос с първи полет в 6:30 си закъсня с 25мин. Другите два на Уиз по същото време също закъсняха, единия беше в 6:10.

Още с първия полет започваст със закъсненията, в 6:30 няма кой знае колко самолета да излитат от София, а ние седяхме 20+ мин натоварени в самолета.

На връщане също имахме 30-40м мин закъсение, което е нищо на фона на редовните закъснения от няколко часа.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 25 минути , Alexander каза:

Не знам кой е виновен за закъсненията, но когато летях към Закинтос с първи полет в 6:30 си закъсня с 25мин. Другите два на Уиз по същото време също закъсняха, единия беше в 6:10.

Още с първия полет започваст със закъсненията, в 6:30 няма кой знае колко самолета да излитат от София, а ние седяхме 20+ мин натоварени в самолета.

На връщане също имахме 30-40м мин закъсение, което е нищо на фона на редовните закъснения от няколко часа.

Не се гледа само летището на излитане, а и на кацане, но в твзи ранни часове е странно да. 

• Харесвам 1
Публикувано:

В разписанието винаги залагат малко по-дълго полетно време от реалното и като компенсират леко закъснението във въздуха разликата  с планирания час на кацане излиза по-малка.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, jorocontrola каза:

Това е така, но ги бавиха 10-15мин. Основното закъснение си беше от преди поне за Корфу вчера.

Видях, излетяло са с два часа закъснение от София за Тел Авив и после да стояли три часа в Тел Авив и после ротация до Корфу, след което ротация до Крит и положението е, когато дойде, тогава ще тръгне 😉

• Замислям се 1
Публикувано:

Купих места заедно, смених полета с по-ранен, доплатих си...обаче на новия полет местата не са заедно и ги разпредели отделно защо така?

Тяхна грешка ли е да се разправям или такива са правилата?

Публикувано:

На практика не винаги ще може да ти даде същите места на новия полет, така че би трябвало да си избираш пак. Вероятно не са направили правилно процеса. Аз бих се обадил за резервация на места или да си искам парите обратно, защото съм платил за нещо, което не получавам. А иначе по принцип плащам места само в много краен случай.

• Харесвам 1
Публикувано:

От август до ноември анулираха неделните полети до РИМ и в двете посоки.

Твърде хубаво беше, за да е истина късното прибиране в неделя с УИЗ! 

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Таньо каза:

От август до ноември анулираха неделните полети и в двете посоки.

Твърде хубаво беше, за да е истина късното прибиране в неделя с УИЗ! 

За коя дестинация?

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

За коя дестинация?

До Рим - нещо не съм дописал, но коригирах.

Още по-странното е, че в август, септември и октомври масово има полети по 19.99 лева.

Нима тази дестинация не тръгна, още повече че именно към Италия се лети с най-малко рестрикции в момента...

Публикувано:

Внимавайте с колибра, че вече търсенето на причини, за да не платят ми идват в повече...

Вчера на връщане от Корфу изписаха, че самолетът е кацнал на време, а той кацна в 18:30...

Писах им писмо със снимка от таблото на летището. 

И го оправиха в приложението, а сега измислили да им пратя хартиената бордна карта и писмото с потвърждение от уиз еър.

Цитирам отговора им:

"Благодарим, че ни писахте. Коригирахме информацията в приложението да отразява верния час на кацане. За съжаление интегрирания ни доставчик на полетни данни понякога не успява да ни изпрати коректна информация навреме и се налага да я коригираме ръчно. 

Не успяваме обаче да валидираме пътуването ви на сайта на Уиз еър. За да продължим процеса на валидация и изплащане на обезщетение ви молим да ни изпратили бордната си карта, както и оригиналния имейл за потвърждение на резервацията. 

Оставаме на разположение за въпроси и коментари (smiley)"

Правете си и селфи в самолета, че сте вътре......знам ли може и това да поискат следващия път

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Полетите закъсняват и заради липса на наземен персонал, мисля, че писах и за тази причина. Разберете, че в авиацията в момента е ад. 

• Харесвам 12
Георги Матеев
Публикувано:
преди 50 минути , vl_stamboliev каза:

Внимавайте с колибра, че вече търсенето на причини, за да не платят ми идват в повече...

Вчера на връщане от Корфу изписаха, че самолетът е кацнал на време, а той кацна в 18:30...

Писах им писмо със снимка от таблото на летището. 

И го оправиха в приложението, а сега измислили да им пратя хартиената бордна карта и писмото с потвърждение от уиз еър.

Цитирам отговора им:

"Благодарим, че ни писахте. Коригирахме информацията в приложението да отразява верния час на кацане. За съжаление интегрирания ни доставчик на полетни данни понякога не успява да ни изпрати коректна информация навреме и се налага да я коригираме ръчно. 

Не успяваме обаче да валидираме пътуването ви на сайта на Уиз еър. За да продължим процеса на валидация и изплащане на обезщетение ви молим да ни изпратили бордната си карта, както и оригиналния имейл за потвърждение на резервацията. 

Оставаме на разположение за въпроси и коментари (smiley)"

Правете си и селфи в самолета, че сте вътре......знам ли може и това да поискат следващия път

Колибра очевидно хитреят - нали така или иначе вече ти имат бордната карта, която си качил в приложението.

Хитростта им обаче работи и в техен ущърб. Ако се случи да имаш закъснял с над 3 часа полет, за който би могъл да вземеш голямо обезщетение директно от авиокомпанията (или през посредник), е доста удобно след поискване от Колибра да си "изгубиш" бордната карта и така елегантно да се откажеш от договорката с тях.

• Харесвам 16
Публикувано:

•  

Здравейте. Защо билетите до Бари са с цена 19,99 за всички дати? Има ли нещо необичайно или нови правила, или просто това е цената. Планирам посещение през август. Благодаря.

Публикувано:
преди 55 минути , Vunkara каза:

•  

Здравейте. Защо билетите до Бари са с цена 19,99 за всички дати? Има ли нещо необичайно или нови правила, или просто това е цената. Планирам посещение през август. Благодаря.

Погледни настаняванията, температурите и правилата (ваксинирани, с тест, маски) и ако те устройва, купувай. Повечето билети за предстоящи скоро пътувания са евтини. Никое пътуване не е гарантирано, но ще ти стискаме палци 😉

Публикувано:
преди 57 минути , Vunkara каза:

Когато конкуренцията пуска и по осем евро за някои дати по тази линия, на wizz не им остава възможност да предложат по-високи цени.

• Харесвам 7
Публикувано:

Уиз постепенно май се изтеглят от линията Варна-Бергамо, усул усул.

Излизаха полети септември - изчезнаха.

Октомври - сега виждам, че ги няма вече и тях.

Засега излизат от ноември нататък, но се чудя докога ли.

Някой има ли наблюдения... или информация..

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес на връщане от Родос капитанът каза, че закъснението от един час се влачи още от София поради silly reasons и последва смях от негова страна. Каквото и да значи това. 🙂 Иначе полетът е бил първи за деня от София с планирано излитане в 10:10 и реално - 11:08.

Учудвам се, че линията се спира по-малко от месец след началото й, при положение, че особено днес (ден вторник) бяха запълнили един A321 с дота приличните 70-75%. По-рано през лятото летях на къде-къде по-празни полети до Миконос и Крит.  

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

Важно откритие, поне за мен, може и да е коментирано вече. Ако при чекиране  даде съобщението за овърбукинг, нещо от рода" съжаляваме не може да ви дадем бордна карта, отидете на гише два часа по-рано, наш агент ще ви асистира безплатно", ако купите места, о чудо, веднага ще Ви зареди БК.

Целия полски народ явно се изнася към нашето черноморие, а Уиз се възползват максимално. Даде такова съобщение при чекиране за WAW-BOJ  повече от 24ч преди полета, докато все още имаше 20-30 свободни места. Около 10тият час преди полета имаше 7-8 места и се усетих какво трябва да направя. Най-мръсното е, че продължават да си продават билети до три часа преди полет. Не разчитайте, че има доста полети седмично от Полша до Бургас. Поразгледах за следващите дни, положението с местата не е много по-различно. Или се чекирайте възможно най-рано или купувайте места.

Колкото и да са удобни условията на Уиз за смяна с флекс, точки и т.н., да не забравяме, че могат да бъдат гооооолеееми дупета.

• Харесвам 19
Публикувано:

Колко часа преди полета мога да се чекирам без да купувам места?

Мислех че са 48 но от известно време се опитвам чекин и не ме пуска напред докато не се съглася да купя места!!!!!

Публикувано:
преди 1 минута , Mistela каза:

Мислех че са 48 но от известно време се опитвам чекин и не ме пуска напред докато не се съглася да купя места!!!!!

24 часа са

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , Mistela каза:

Аз го прескочих на 14.07 това чекиране 48 часа преди полета. Не разбрах как, отмаркирах местата и като нищо в бутончетата не се промени, ядосано натиснах check in later, а то взе, че ни подреди един до друг и приключи процеса.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , Lindt каза:

Аз го прескочих на 14.07 това чекиране 48 часа преди полета. Не разбрах как, отмаркирах местата и като нищо в бутончетата не се промени, ядосано натиснах check in later, а то взе, че ни подреди един до друг и приключи процеса.

както и да е

купих места

И ми издаде бордни карти без да ме попита за данните на втория пътник /номер на документ и тн/ , който пътува!!!

Що за дивотия!

Звъннах на номера по горе и една девойка ми каза че този номер не е за резервации а за хора с увреждания!

Моля дайте ми номер на който да звънна да видя какво стана?

Публикувано:
преди 53 минути , Aureliano каза:

24 часа са

Кога са променили това с чекирането от 48 на 24 часа? 

В приложението пише за обикновената тарифа, че е 2 дни преди полета.

Публикувано:
Преди 1 час, Aureliano каза:

24 часа са

Чекирането без места все още е възможно 48 часа преди полет. Отбелязвате, че искате случайни места и ви дава да се чекирате.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• iva 80
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.