Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 43 минути , yordanov каза:

Големи новини за Пловдив! Уиз пускат Лутън, Дортмунд и Меминген от ноември.

953407990_Screenshot2021-08-19at12_09_12.png.27d3c46ec6ff0351e8c8b58056bb6a70.png

Хайде, до 3-4 години да направи 1 милион пътници за година 🥳

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Вече има билетчета по 0,99 евро и за Катания - Торино от септември до декември, флекса е 6 евро. 🙂

Домашните потреби могат ли да се сменят в вносни ?

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, yordanov каза:

953407990_Screenshot2021-08-19at12_09_12.png.27d3c46ec6ff0351e8c8b58056bb6a70.png

Да се готви Русе? 😊

П.С. Само на мен ли веднага ми хрумна да летя от София до Пловдив през Дортмунд, Меминген или Лутън? Събирам група ентусиасти 🙂

• Харесвам 10
  • Браво 4
  • Смея се 9
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, yordanov каза:

Да не последва орязване на честоти от София?

Публикувано:
преди 23 минути , bibi каза:

Домашните потреби могат ли да се сменят в вносни ?

Може, обаче иска доплащане от 1,80 евро за тези от 9,99 евро.

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 41 минути , Георги Матеев каза:

Да се готви Русе? 😊

П.С. Само на мен ли веднага ми хрумна да летя от София до Пловдив през Дортмунд, Меминген или Лутън? Събирам група ентусиасти 🙂

Ако го правиш петък/неделя може и по-бързо да стигнеш с обичайните блокажи на Тракия при катастрофа.... 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Да се готви Русе? 😊

Само трябва да видиш в кой дни от седмицата е най-удачно, но все пак не забравяй за ковид мерките. Лондон май не е опция от София до Пловдив. 🙂 

Преди 1 час, Jorro каза:

Ако го правиш петък/неделя може и по-бързо да стигнеш с обичайните блокажи на Тракия при катастрофа.... 

Това ти предложение е наистина добро. Бих добави, че се спестява и опцията някой да се участва в катастрофа, а не само да чака на тапа, заради такава. 🙂 

Публикувано:
преди 10 минути , agenta каза:

Само трябва да видиш в кой дни от седмицата е най-удачно, но все пак не забравяй за ковид мерките. Лондон май не е опция от София до Пловдив. 🙂 

Предизвикваш ли ме? 🙂

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Предизвикваш ли ме? 🙂

Нещо такова, може да се каже и аз гледам в момента тази ти идея? 🙂

Публикувано:

Т

преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Да се готви Русе? 😊

То ние сме сготвени отдавна. Ама само сме си с мечтите и готвенето. Пък, ако се окажеш пророк лично ще почерпя (не виртуално).

• Браво 1
Публикувано:

Ако някой ровейки намери нещо евтино София, Букурещ или Варна  - Париж. Пък и Пловдив, ако се наложи за началото на септември, моля да сподели. Мерси.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , EliDion каза:

Ако някой ровейки намери нещо евтино София, Букурещ или Варна  - Париж. Пък и Пловдив, ако се наложи за началото на септември, моля да сподели. Мерси.

Между 07.09 и 11.09 има прилични цени (35-50 евра) за Париж от София или Букурещ с Уиз.   

Публикувано:
На 18.08.2021 г. в 13:54, Таньо каза:

Хора, защо не четете назад или не следите горе-долу темата

Защото е около 700 страници и все нещо сме изпуснали. В първи кръг на инуизтициите и аз играх, ама после някои неща се промениха, а гледам, че се търсят съвсем бюджетни "пътешествия", т.е. явно съм изпуснал нещо интересно в даден момент 

Публикувано:

Wizz Air launches 4 new routes from Serbia and 1 from Bosnia and Herzegovina! 

Image

New routes:
✈ Belgrade – Frankfurt Hahn (Tuesday, Thursday, Saturday, from December 16)
✈ Belgrade – Billund (Monday, Wednesday, Friday, from December 17)
✈ Belgrade – Barcelona (Tuesday, Saturday, from December 18)
✈ Belgrade – Vaxjo (Wednesday, Sunday, from December 19)
✈ Banja Luka – Hamburg (Monday, Friday, from December 17)

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, vivo каза:

Между 07.09 и 11.09 има прилични цени (35-50 евра) за Париж от София или Букурещ с Уиз.   

За по-началото, 1-3,4 ми трябва. Може и с прекачване или дори влак, автобус врътка някаква.

Публикувано:
5 hours ago, EliDion said:

Дефинирай "евтино" ,защото за началото на учебната година евтино е много различно от обичайната представа за евтино. До каква сума си склонна да платиш ? 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Да се готви Русе? 😊

За връщането нищо не казваш...

Публикувано:
преди 24 минути , stanimir каза:

Дефинирай "евтино" ,защото за началото на учебната година евтино е много различно от обичайната представа за евтино. До каква сума си склонна да платиш ? 

До 50 евро. Ако е уиз до 70евро

Публикувано:
преди 15 минути , EliDion каза:

До 50 евро. Ако е уиз до 70евро

Има връзка за 04.09 София - Будапеща (Раян) и Будапеща - Париж Буве (Уиз), но с нощен престой 6 часа в Будапеща, за общо 37 евра.  

• Харесвам 1
Публикувано:

С прекачване има много варианти по за 40-50-60 €, според  който вариант си избереш. За чекиран багаж не си споменала ,защото той ще е  още 20-25€ на отсечка.

Аз лично точно за този период бих купил полета на Ер Франс ( не знам дали вечерния не се изпълнява от БГ Ер) ,  които позволяват по-човешки размер ръчен багаж + дамска чанта / куфарче.

IMG_20210820_090853.jpg

Публикувано:

Останал съм с впечатлението, че при променен час на полета имам опция за връщане на сумата или 120% в акаунта.

От wizz ми обясняват, че това е така само ако разписанието е изместено с повече от 2 часа, но не можаха да ми покажат къде го пише.

Някой имал ли е такъв случай?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• chochiani
    • Kristinna
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.