Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 1 час, Фичо каза:

Eто скрийншот от FB-страницата - ясно си пише, че цената от 2.99eur си е с таксите.

Wizz_FBl-2.thumb.jpg.84a46339861c092e0bae6648fd3f71ad.jpg

@Фичо Точно този скрийншот може да се тълкува многозначително, тоест щената е ОК, ама само иединствено до Братислава.

Връзка към коментар
преди 25 минути , Радослав каза:

@Фичо Точно този скрийншот може да се тълкува многозначително, тоест щената е ОК, ама само иединствено до Братислава.

Аз пък го тълкувам като потвърждение, че твърдението на служителката от съпорта:

Цитат

Друг проблем, който коригирахме, е именно липсата на двете задължителни такси за двамата пътници

е невярно. 

Също така, освен този скрийншот, бях пуснал във форума и една снимка на външна реклама, в която не е посочена само Братислава, рекламата още си стои на ъгъла на Опълченска и Стамболийски в София. 
Освен това и в момента на сайта на Wizz се предлагат билети на цена 2.99eur

В крайна сметка обаче най-важното според мен е имейл-писмото с пътвърждението на пътен план и цена. Това си е един вид договор. 
Как така постафактум ще добавят някаква административна такса?!?

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 21 минути , Фичо каза:

В крайна сметка обаче най-важното според мен е имейл-писмото с пътвърждението на пътен план и цена. Това си е един вид договор. 

доколкото схващам от отговора на Wizz, изобщо не е имало получен пътен план, заради бъга при резервацията, а те са го изпратили ръчно по-късно и то след удръжка на таксите, така че си измиват ръцете, че променят съществуващ договор... абе дюшеш им е дошла работата със забиването на сайта

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Фичо каза:

Също така, освен този скрийншот, бях пуснал във форума и една снимка на външна реклама, в която не е посочена само Братислава, рекламата още си стои на ъгъла на Опълченска и Стамболийски в София. 
Освен това и в момента на сайта на Wizz се предлагат билети на цена 2.99eur

Аз съм абсолютно съгласен, че издаденият билет е вид договор, който Уиз се опитват да нарушат. Виждал съм и рекламата на Опълченска, за последно днес. Идеята ми беше, че точно скрийншота не е добър пример за цените им от 3 евро, защото се говори за конкретна дестинация, а не че цената би могла да бъде такава за всеки полет.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, antea каза:

доколкото схващам от отговора на Wizz, изобщо не е имало получен пътен план

Да, не съм обърнал внимание, това вече не е добре :huh:

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Ама какви са тия безброй тегления от карта, при положение, че има само една авторизация от картодържателя за конкретна сума

те на тоя принцип може при забиване на сайта и неуспешна покупка да продадат билети по 300 лв примерно без да питат купувача дали е съгласен   ...

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 9 минути , bad kid каза:

Ама какви са тия безброй тегления от карта, при положение, че има само една авторизация от картодържателя за конкретна сума

те на тоя принцип може при забиване на сайта и неуспешна покупка да продадат билети по 300 лв примерно без да питат купувача дали е съгласен   ...

При опит да направя резервация с банкова карта ми изписа 4 пъти

Проблем с плащането

Изглежда, че банката ви е отхвърлила плащането. 

Пробвах да платя с друга карта и пак даде същата грешка. Чак на втория опит изписа че всичко е наред. Оказва се че въпреки съобщенията за грешка и неуспешно плащане, има 6 пъти изтегляне на сумата от банковите ми карти

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Полет купен преди месец за 98лв..Пускат ми, че има промяна в разписанието и ме питат какво искам - нов полет,врьщане на пари по картата,врьщане на пари 120% в уиз акаунта.Поглеждам колко струва полета в момента 28лв.Пускам заявка за врьщане на 120%.След като получавам потвьрждение,купувам за 28лв..Днес имам мейл, че резервацията е дублирана.Звьня на безплатния,никой не вдига.Звиня на импулсния ( 1.20лв. На мин) на втората мин.вдига Костадин.Обяснявам му казуса,казва да виждам последователността прав сте,ще ви вьзстановим по уиз сметката.Влизам в преди малко и виждам,че са ми анулирали полета за 28лв.,звьня пак 10мин.х1.20=12лв.Вдига Стефан увиквам го, ще оправи нещата.Оправи ги.Ама 20% отидоха в тел.разговори.Матееев сега те разбирам :):) 

• Харесвам 11
Връзка към коментар

На мен още не са ми върнали парите за отказания полет до Кутаиси, след като им отказах по телефона( казаха 5 или 7 работни дни, не помня) , а от тогава минаха към 3 седмици - класици са :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , edbloom каза:

На мен още не са ми върнали парите за отказания полет до Кутаиси, след като им отказах по телефона( казаха 5 или 7 работни дни, не помня) , а от тогава минаха към 3 седмици - класици са :) 

На мене се наложи да им звъня втори път след седмица да ги овикам. Преведоха на следващия ден след второто ми обаждане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз само да кажа,че т.нар. безплатен,неимпулсен или какъвто там се води телефон започващ с 02/492.. нататък не помня наизуст миналия месец ми струваше 38 лв. покрай драмата с Грузия.

Редактирано от viola7707
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Branko каза:

Полет купен преди месец за 98лв..Пускат ми, че има промяна в разписанието и ме питат какво искам - нов полет,врьщане на пари по картата,врьщане на пари 120% в уиз акаунта...

За къде летиш? Аз имам същия казус. Да не сме заедно? :)

Връзка към коментар
преди 37 минути , viola7707 каза:

Аз само да кажа,че т.нар. безплатен,неимпулсен или какъвто там се води телефон започващ с 02/492.. нататък не помня наизуст миналия месец ми струваше 38 лв. покрай драмата с Грузия.

Според мен това се е случило заради плана ти за мобилни услуги. Аз покрай моята драма с резервация говорих два пъти и нямам начислена дори една стотинка.

Връзка към коментар
преди 6 минути , randi каза:

Според мен това се е случило заради плана ти за мобилни услуги. Аз покрай моята драма с резервация говорих два пъти и нямам начислена дори една стотинка.

Всички други разговори са безплатни,а за тези в разпечатката пише изходящ разговор интерруут или нещо подобно. Не знам какво значи, но сумарно ми струваше малко под 38 лв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, zory каза:

Проблем с плащането

Пробвах да платя с друга карта и пак даде същата грешка. Чак на втория опит изписа че всичко е наред. Оказва се че въпреки съобщенията за грешка и неуспешно плащане, има 6 пъти изтегляне на сумата от банковите ми карти

И аз съм получавал съобщение за грешка, но малко след това идва и потвърждението. После смс от банката за парите.

Връзка към коментар

Какво съм направила, та купен полет КЪМ България  Уизз са ми го хванали по "трънския" курс, почти 2 лева за Евро?

Редактирано от Звелина
Връзка към коментар

Може и да е ставало въпрос, но наистина нямам спомен, затова ще попитам относно промяната на полет (вече общо-взето всеки път като летим с тях правят промени). Въпросът ми е до колко дни преди полета мога да го откажа/променя, т.е. докога им важи "офертата"? Работата е там, че този път промяната им е добре дошла, защото чакаме паспорт на дребното, който моооже и да не стане навреме и се чудех дали ще може примерно 5 дена преди полета да го откажем (с оправданието, че е заради тяхната 50-минутна промяна, разбира се)? 

Връзка към коментар
преди 13 минути , searus каза:

Може и да е ставало въпрос, но наистина нямам спомен, затова ще попитам относно промяната на полет (вече общо-взето всеки път като летим с тях правят промени). Въпросът ми е до колко дни преди полета мога да го откажа/променя, т.е. докога им важи "офертата"? Работата е там, че този път промяната им е добре дошла, защото чакаме паспорт на дребното, който моооже и да не стане навреме и се чудех дали ще може примерно 5 дена преди полета да го откажем (с оправданието, че е заради тяхната 50-минутна промяна, разбира се)? 

"Офертата" важи до момента, в който приемете някое от предложенията. :) 

Няма проблем това да стане и 5 дни преди полета.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 13 часа, zory каза:

Проблем с плащането

Това се случи и на мой познат. Опита да плати с две различни негови банкови карти и получаваше събщение за неуспешно плащане. Плати с трета и се оказа, че междувременно някак са приели плащане(въпреки съобщенията за обратното)  с една от първите две. Е, плати два пъти. Важно е да се отбележи, че с първите две карти до момента е плащал успешно и на Wizz, и на Norwegian ,и на много други. Причината може да е бъг в сайта на Wizz,може пък и да не е,знам ли..Току-що прочетох мнението на Zaro.Всъщност,точно така и стана-потвърждението за закупения билет,при грешка с плащането ,все пак дойде по-късно.Да де,ама той вече беше платил втори път.:)

Редактирано от Georgie
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , Звелина каза:

Какво съм направила, та купен полет КЪМ България  Уизз са ми го хванали по "трънския" курс, почти 2 лева за Евро?

Не си отметнала да платиш в лева сигурно

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Звелина каза:

Проблемът май е, че превалутирането им минава през форинт, който варира редовно

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.