Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , mu_ry каза:

Можете ли да ми кажете как да следя утрешния полет от София за Корфу. Искам да знам дали ще закъснява, ако може поне няколко часа предварително 😂

Първо виж на сайта на летището утре кой полет ще кацне 35-45 мин. по-рано от твоя. После по номер на полета го проследи във Flightradar24, виж и миналата седмица до къде е летял /7 дни назад е без абонамент/, в твоя случай миналата неделя ще влиза в тракинга.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да кажа относно съобщението за невалидна бордна карта за полета София - Бари днес, наредихме се на чек ин, издадоха ни бордни карти със същите места, които системата ни беше дала вчера. Бързо минахме като цяло и нямаше проблеми. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Моля да пишете мнения по темата за Wizz, свързани с новини или въпроси за компанията.

Всичко останало си го знаете, та няма нужда да го пишете и тук.

Благодаря.

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
На 28.08.2021 г. в 14:16, Alexander каза:

Как тълкувате следния казус?

За полет след 2 дни, сега проверих за места и почти всичко е заето. Освен първите редове, както и средните XL, ми дава избор от точно 12-13 места в целия самолет, останалите са зачеркнати.

За мен вероятността да ми даде уж на лотария хубави места е голяма.

Случвало ми се е като отида на купуване на места да са останали както при теб само хубавите, чекирам се и бам... Някакви кретенски и разпръснати. Някой тук беше обяснявал, че още при купуването на билета ти се разпределят автоматично места, ако не си купиш. Явно ако после някой купи твоето разпределено, "играеш" за свободните непродадени места, но иначе при чекиране се озоваваш на местата, които системата предварително ти е отредила, та не бързай да се радваш, докато не се чекираш и не ги видиш на бордната си карта.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 минути , chandni каза:

Случвало ми се е като отида на купуване на места да са останали както при теб само хубавите, чекирам се и бам... Някакви кретенски и разпръснати

Аз винаги правя снимка на свободните места в самолета, преди да се чекирам 😄 Веднъж на мен ми беше дало място, което беше означено като свободно непосредствено преди чекина, а на моите спътници - само заети места. И тогава започна голямото чудене дали няма някакъв overbooking 😄

Иначе съм имал и аз ситуацията само със свободни аварийни места при билети, закупени няколко месеца предварително. И тогава ми даде 1A, 1B и 1C. Така че не знам каква им е логиката 🤷‍♂️

Публикувано:

Имам променен полет, частично платен с Уиз кредит, частично платен с КК. Има ли как да ми върнат парите под същата форма - уиз кредит - в профила, пари от картата - в картата?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

Имам променен полет, частично платен с Уиз кредит, частично платен с КК. Има ли как да ми върнат парите под същата форма - уиз кредит - в профила, пари от картата - в картата?

Съгласяваш се да върнат 120 % и после попълваш формата за връщане на пари. Ще върнат 100 % тези от кеш, а другите от точки ще останат същите като точки.

Някой беше питал същото скоро, но не остави обратна връзка за развитието.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Таньо каза:

Някой беше питал същото скоро, но не остави обратна връзка за развитието

Аз мислех да искам да ми върнат парите в кеш, но така или иначе пътувам предимно с Уиз, та реших да ги оставя в профила си и да взема 20% отгоре.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 59 минути , jorrro каза:

Аз мислех да искам да ми върнат парите в кеш, но така или иначе пътувам предимно с Уиз, та реших да ги оставя в профила си и да взема 20% отгоре.

Само на кеша ли дадоха 20 % или на общо платеното за билетите.

Публикувано:

Да дам feedback: оправих рефънда на безплатния телефон току що. Веднага получих уиз кредита в профила си (тук няма изненада, по принцип кредита го връщат веднага). Останалото, което бях платила с КК, го чакам в някакъв срок да постъпи по картата. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 14 часа, chandni каза:

Случвало ми се е като отида на купуване на места да са останали както при теб само хубавите, чекирам се и бам... Някакви кретенски и разпръснати. Някой тук беше обяснявал, че още при купуването на билета ти се разпределят автоматично места, ако не си купиш. Явно ако после ако някой купи твоето разпределено, "играеш" за свободните непродадени места, но иначе при чекиране се озоваваш на местата, които системата предварително ти е отредила, та не бързай да се радваш, докато не се чекираш и не ги видиш на бордната си карта.

Май са били изкупени. Тази сутрин проверих пак и още при търсенето на билети изписва, че са продадени за полета за утре следобед.

Ще чакам да се чекирам накрая.

Публикувано:

Тъкмо се чекирах, а полета е утре в 13 часа. Явно са продадени и заети всички, даде ми да избирам само XL места, които отказах и накрая ми даде случайно  12 и 13 ред, точно XL места.😄

Тайно се надявах да има овърбукинг и да платят максимума по 600 евро на калпак, понеже разстоянието е над 4000км

• Харесвам 3
Публикувано:

Майка ми лети утре за Рим, но преди малко при чекин й каза да иде на чекин деск утре, за да получи бординг карта... Дано да няма овърбукинг.. 

Публикувано:

Откога Wizz  вече не дават отстъпка с клубно членство за полети от 14.99€  , или е само за определени дестинации? 

IMG_20210829_224249.jpg

IMG_20210829_224341.jpg

IMG_20210829_224441.jpg

IMG_20210829_224412.jpg

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

Откога Wizz  вече не дават отстъпка с клубно членство за полети от 14.99€  , или е само за определени дестинации? 

IMG_20210829_224249.jpg

IMG_20210829_224341.jpg

IMG_20210829_224441.jpg

IMG_20210829_224412.jpg

Може да е някакъв бъг...Пробва ли през различни устройства?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , aleks_s каза:

Не знам откога е, но това пише:

Тъпо, освен да изчакаш да се вдигне цената на 20Е ...

Публикувано:

Току що се чекирах и като изтеглих бордната карта се появи това на снимката. Полетът е утре вечер. Да разбирам ли, че като отида на гише тм ще ми дадат бордната карта. Нещо се притесних....

BoardingCard_241571620_SOF_JMK.pdf.png

Публикувано:
преди 19 минути , Вероника каза:

Току що се чекирах и като изтеглих бордната карта се появи това на снимката. Полетът е утре вечер. Да разбирам ли, че като отида на гише тм ще ми дадат бордната карта. Нещо се притесних....

Да, на гишето ще получите бордна карта.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 часа, stanimir каза:

IMG_20210829_224249.jpg

IMG_20210829_224341.jpg

IMG_20210829_224441.jpg

IMG_20210829_224412.jpg

преди 8 часа, crazyhorse каза:

Може да е някакъв бъг...Пробва ли през различни устройства?

преди 7 часа, jorocontrola каза:

Тъпо, освен да изчакаш да се вдигне цената на 20Е ...

Многократно попадам на подобни цени, като най-често са за полети в шенген. Виждал сим да намалява и около 5.... 7, 5 евро на полет. От пролетта видях за пръв път. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 38 минути , Вероника каза:

Не се притеснявай , в събота летяхме до Болоня. И на нас така ни изписване. Просто трябва да се мине задължително през   check-in, без значение с какъв багаж си. Проверяват документа за ковид, с който пътуваш и plf-а. Тогава ти издават бордната карта. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 часа, Alexander каза:

Тайно се надявах да има овърбукинг и да платят максимума по 600 евро на калпак, понеже разстоянието е над 4000км

За къде сте тръгнали? Не знаех, че WizzAir летят толкова далече, освен да не сте от София.

Публикувано:

Не знам дали е коментирано, но сега забелязах, че Уиз са пуснали в разписанието всички гръцки дестинации за лято 2022 - тоест планират да запазят и догодина линиите от София до Ханя, Корфу, Миконос, Родос, Санторини и Закинтос. За мен лично е чудесна новина, че ми останаха няколко нереализирани гръцки плана, а се притеснявах след слабото затоварване това лято да не орежат половината маршрути.

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 29 минути , Георги Матеев каза:

Не знам дали е коментирано, но сега забелязах, че Уиз са пуснали в разписанието всички гръцки дестинации за лято 2022 - тоест планират да запазят и догодина линиите от София до Ханя, Корфу, Миконос, Родос, Санторини и Закинтос. За мен лично е чудесна новина, че ми останаха няколко нереализирани гръцки плана, а се притеснявах след слабото затоварване това лято да не орежат половината маршрути.

Дано да си прав, но по наблюдения при тях няма сигурно. Напоследък гледам, че усилено събират кеш и после отменят. Лично аз чаках 9 месеца, за да пуснат пак  Варна - Прага например.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.