Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

За къде сте тръгнали? Не знаех, че WizzAir летят толкова далече, освен да не сте от София.

Букурещ -Тенерифе 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой дали би могъл да подскаже полет (произволна дестинация, но по възможност по-далеч във времето) с цена около и до 85лв. , най-близка стойност намирам за 78лв.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Фил каза:

Някой дали би могъл да подскаже полет (произволна дестинация, но по възможност по-далеч във времето) с цена около и до 85лв. , най-близка стойност намирам за 78лв.

Това устройва ли те

Screenshot_20210831-173646.png.646d21ad65674c112a9e3279101ad6c4.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , iMari каза:

Спешно ли ти е? Днес имат уж 30% надолу и цените им са "особени". 🙂

Да, днес ми трябва :wink:, точно във връзка са намалението от 30%.

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 29 минути , Фил каза:

Може ли да бъде в друга валута, различна от българската?

Мирослав Василев
Публикувано:

Краков - Осло - 19 април 2022 - 199 злоти. 

Наскоро купувах и курса беше 0,43, тоест билета ще ти дойде 85,50 лв.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой скоро да е летял от Бари за София, с ръчен багаж и мобилна бордна карта трябва ли да минавам през чек ин? Тестове се надявам, че няма да искат? 

Публикувано:
На 29.08.2021 г. в 22:49, stanimir каза:

Откога Wizz  вече не дават отстъпка с клубно членство за полети от 14.99€  , или е само за определени дестинации? 

IMG_20210829_224249.jpg

IMG_20210829_224441.jpg

IMG_20210829_224412.jpg

Не знам защо, но си мисля, че преди отсъпка се начисляваше от билети над 20лв, а сега пише друго 🙄

10 евро за цена на билети

(важи за всички цени от 19,99 евро)

преди 20 часа, ivelina666 каза:

Някой скоро да е летял от Бари за София, с ръчен багаж и мобилна бордна карта трябва ли да минавам през чек ин? Тестове се надявам, че няма да искат? 

Не би трябвало да минавате през чекин след като не са задължителни тестовете да имате на влизане и няма какво да проверяват, но последно време май всички минават от там понеже Уиз издава бордни карти 🙄

• Харесвам 2
Публикувано:

Не беше необходимо минаване през чек ин в Бари, направо към гейтовете се насочихме и на сектор Б /където беше гейта за София/ има паспортна проверка. Тестове не са искали. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Полета Бургас - Познан кацна във Вроцлав. Поради мъгла не успяха да кацнат в Познан. В момента зареждат самолета и ще опитат пак.

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да е ставало въпрос и преди,но не си спомням.Преди месец си смених личната карта и забравих да сменя данните в профила и съответно имам закупени билети.Как да действам сега.Върви ли ако се наложи да покажа копие на старата лична карта?Между другото по същия начин съм и със сертификата за ваксинация.

Публикувано:
преди 37 минути , traveler каза:

Преди месец си смених личната карта и забравих да сменя данните в профила и съответно имам закупени билети.

Името сменено ли е?

Данните от ЛК/паспорт се попълват при чекиране, не при покупка на билет.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте. 

Купих билети, но след това решихме да вземем и малките магеланци с нас. Не знам как да ги добавя към моята резервация. Да помоля за съвет. Предварително благодаря. 

Публикувано:
преди 1 минута , Otnesen каза:

Здравейте. 

Купих билети, но след това решихме да вземем и малките магеланци с нас. Не знам как да ги добавя към моята резервация. Да помоля за съвет. Предварително благодаря. 

Няма как да се добавят хора към съществуваща разервация.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Otnesen каза:

Здравейте. 

Трябва да купиш отделни билети. Ако са под възраст на деца, купуваш за възрастни и се обаждаш да ги свържат с твоите.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Otnesen каза:

Здравейте. 

Деца  могат да се добавят само като обадиш на телефона. Поне преди така беше. Т е виждаш какви са цените за датите, за които имате резервации, ако сте ОК се обаждате на телефона и казвате че искате да добавите деца, добавят ви ги към резервацията и плащате за тях.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 25.08.2021 г. в 17:40, Tani каза:

Намирам се сама  в малко сложна ситуация в Соренто и се нуждая от съвета ви. Наложи се да прекарам вчера  1 ден в болница и ми направиха някаква малка операция. Сега съм в хотела, но все още имам проблем да стоя права и да ходя продължително време, колабирам. Прибирането ми е след три дни, но не се очаква толкова бързо да се възстановя, предвид състоянието ми. Букнала съм си такси за събота до летище Неапол. Каква опция ми трябва да  взема от Уиз, за асистенция за инвалиди или има нещо друго за болни?  Има ли някаква друга екстра , която може да ми е полезна с Уиз и на летището

Да ви благодаря и след като се възстанових, да опиша как се развиха нещата, в случай, че на някого се наложи.

На дадения телефон на Wizz естествено никой не отговаряшв, само някакъв секретар, че се чака да те прехвърлят към украински номер, за да говорите на италиански. Така и никой не се обади, никаква връзка 2 дни не можах да направя.

Много благодаря за линка на летището в Неапол. На техния телефон стана ясно, че по някаква европейска директива, на всички европейски летища задължително има специални салони, обозначени със знак за инвалиди и състав, който е длъжен да помогне и да окаже съдействие на всички, които са го потърсили. Това е същият офис, който обслужва авиокомпаниите, ако преди полета сте заявили  специално съдействие. Ако ви се е наложило да търсите съдействие след като сте взели билет и след чекиране, без да сте завили опцията, винаги при нужда може да ползвате помощ, но задължително трябва да сте  най-късно 2 часа преди полета. Ако нямате телефона, на входа на летището има отделни врати със знак за инвалиди и звъните на звънеца. Ще дойдат да ви посрещнат веднага.

Така и аз отидох навреме, полетът естествено закъсня. Но в тази зала, можете  спокойно да седите, да почивате, да си заредите телефона, вода и друга помощ каквато ви е нужна, ще ви бъде осигурена. Помогнаха  ми без да чакам за чек-ин, за секюрити, след секюрити специален салон, откъдето с кола ме завеждоха  самостоятелно в самолета преди всички останали. Ако не можете да вървите, те ще ви качат с количка.  Много съм благодарна на всички, които ми помогнаха, прибрах се спокойно и благополучно.

После за друг полет видях, че Wizz имат опция ( fast track и специален салон) за 12 евро, но преди това не съм обръщала внимание. Явно има случаи, в които може да се ползва. 

Пожелавам на всички успешни пътувания и завръщания!

• Харесвам 22
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• traveler
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.