Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Има билети за 12.01.2022 г. Атина-Виена и за 13-14.01.2022 г. Виена-Атина на цена 4.99евро+флекс 5 евро...

Има и Солун-Виена и обратно през октомври-декември по 4.99 евро,но флекса там е 8 евро!

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Бръмбар каза:

На узи по-скъп ли беше чекирания багаж, ако се добави преди полета, а не с резервацията на билетите?

Различно е, зависи от дестинация, брой закупени багажи.

Сега тествах с една моя резервация за 28.09. При приорити нямаше разлика, а при чекирания излезе с 1 евро по-скъп, ако се купи впоследствие.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , IvanNavi каза:

Все още си стоят ниските цени от Торино до Катания. За много дати до 17 януари има билети по 1 евро с флекс 6 евро.

В обратната посока има и до средата на февруари.

• Харесвам 6
Публикувано:

Имах края на октомври и връщане началото на ноември до Малага и сега ми предлагат да отида на 29.10 и да се върна същия ден със същия самолет😄

Сега ще изчакам до край, за да реша къде да ходя, че предната седмица имам билети за Дубай, взети на безценица, а и не съм ходил там. 

• Смея се 3
Публикувано:

Будапеща също падна от разписанието. Бях взел билети за предпоследната седмица на ноември, но сега като гледам няма полети дори до края на март. 

Знаех си, че трябва да гледам Раян и към тях да се ориентирам, защото линията им все пак върви, а не измислиците на Уизз да пускат нова линия до Унгария в конкуренция с Раян.

Публикувано:
преди 13 минути , agenta каза:

Знаех си, че трябва да гледам Раян и към тях да се ориентирам, защото линията им все пак върви, а не измислиците на Уизз да пускат нова линия до Унгария в конкуренция с Раян

Това трябва да го напишеш на фейсбук страницата на Уиз, искам да видя реакцията им. 🙂

Уиз са унгарска нискотарифка и линията им до Будапеща се изпълняваше с години. Всъщност Раян пусна Будапеща последните месеци, за да се изгаври с тях. 😃Не, шегувам се, това си е моето обяснение. Просто Уиз започна на анулира полети, вероятно заради строгите мерки в Унгария, породени от Ковид кризата и продължи да го прави. Жалко, но факт.

• Смея се 1
Публикувано:

Билюнд и Санкт Петербург и те са чао от зимното разписание. Билюнд не помня дали по принцип си беше сезонна само. За СП едва ли някой е изненадан. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , iMari каза:

Това трябва да го напишеш на фейсбук страницата на Уиз, искам да видя реакцията им. 🙂

Уиз са унгарска нискотарифка и линията им до Будапеща се изпълняваше с години. Всъщност Раян пусна Будапеща последните месеци, за да се изгаври с тях. 😃Не, шегувам се, това си е моето обяснение. Просто Уиз започна на анулира полети, вероятно заради строгите мерки в Унгария, породени от Ковид кризата и продължи да го прави. Жалко, но факт.

Мога да взема да намеря LinkedIn профила на Йозеф Варади и да му го напиша там. 😉 Да го питам защо така? Нали Унгария им е техния дом, а лъжат клиентите че ще пътуват до там като обявяват нова линия и после хоп и тя изчезва! 😄

Публикувано:

София -Бари и Бари-София има билети по 7,69 лв. и 3,99 евро. Не бях виждала такива цени досега, с намаление от административната такса.

• Харесвам 9
Публикувано:

Режат едни маршрути, за да пускат други.... 🤔

wizzair.jpg?resize=1080%2C1080&ssl=1

Wizz Air’s new routes:

Debrecen <-> Brussels Charleroi (Tuesdays, Saturdays, from 14 December 2021)
Debrecen <-> Kyiv – Zhulyany (Wednesdays, Sundays from 15 December 2021)

Публикувано: (редактирано)

За София-Катания през септември и октомври има цени 13,39 лева/6.99 евро!

Както и София-Бергамо по 17.99 лева/8.99 евро!

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 10
Публикувано:

Има Гданск - Осло Торп през септември по 4 злоти (около 0.90 евро), флекса е 33 злоти (около 7.5 евро). Наобратно също има подобни цени до ноември - билети по 9 крони, флекс по 75 крони и крайната цена е същата.

С дървеното превалутиране на Уиз не е супер оферта, но ако някой иска, може да се възползва.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 35 минути , yordanov каза:

С дървеното превалутиране на Уиз не е супер оферта

А защо трябва да се използва  дървеното превалутиране на Уиз  при покупка с кредит? При такива ниски цени е по-разумно да се купува с  кеш  и  с нормално превалутиране на  съответната  българска банка.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ами всъщност за два билета с флекс Осло-Гданск, които са общо 168 крони, Уиз са ми дръпнали 31.19 лева от кредита (при курса на револют 168 крони са 32.17лв).

В крайна сметка след смяната на полетите до крайната желана дестинация, съотвеното доплащане пак в крони и с намалената административна такса, съм платил по-малко пари, отколкото, ако трябваше да взема билетите директно и без флекс, така че съм доволен.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:
На 11.09.2021 г. в 22:51, iMari каза:

Уиз са унгарска нискотарифка и линията им до Будапеща се изпълняваше с години.

ама май и доста време отсъстваше, ако не ме лъже паметта 

• Харесвам 4
Публикувано:
На 4.09.2021 г. в 11:00, crazyhorse каза:

Само днес! 10000 билета от и до Виена на цена 4.99 €! 

За радост има и от/за Бургас до средата на януари! 

Screenshot_20210904_105725.jpg

Screenshot_20210904_105744.jpg

Тези полети май хич не са се напълнини, ако ще и по 1лев да бяха, защото полетите от/до Бургас рязко се разреждат и от октомври стават само в петък, а от ноември изчезват тотално. Малко ми се ядосваха едни приятели, че не съм им дал зор да вземем за декември или януари, като беше тази оферта, обаче сега щяхме да мислим за отменяне на нощувки. Жалко 

• Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Anna Kalinovska
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.