Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 26 минути , Mistela каза:

Да и ОАЕ ги няма от януари !

Всичко бутат в момента, така че ще трябва да поизчакаме ден-два.

На някои резервации имам съобщение за отмяна, на други - промяна в разписанието.

@stormbringer ще получиш опции за промяна. Само да видим какво ще остане🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Само 14 резервации са ми осрали днес, красота... Добре, че всичките са инвестиционни (заради флекс-а) и нямах намерение да ги летя. Засега минавам метър без да ми прецакат някоя връзка 🙂 Да не дърпам дявола за опашката де, че още не е късно :grin:

Иначе още донаместват разписанието в момента. Бих изчакал поне още ден преди да гледам отново и да приемам нещо за финално.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Само 14 резервации са ми осрали днес, красота... Добре, че всичките са инвестиционни (заради флекс-а) и нямах намерение да ги летя. За първи път минавам така метър без да ми прецакат някоя връзка 🙂 Да не дърпам дявола за опашката де, че още не е късно :grin:

Иначе още донаместват разписанието, постоянно се променя нещо. Бих изчакал поне още ден преди да гледам отново и да приемам нещо за финално.

И аз си ги преброих 7 от 7 😄. Даже и Братислава Лвов, за която чаках да натрупам малко точки за багаж🙂

Публикувано:

Не знам дали е тук мястото, да питам, но къде и на кого да се оплача за неначислени кредити за wizz  от ползване на хотел през booking през м. юни?

Публикувано:
преди 6 часа, yordanov каза:

ЯкНяма ги Мадрид, Барселона, Бари, Женева, Базел, Ларнака...

И тях да ги няма! :hang3: Не си седнаха на верикалните стабилизатори! Миналата година 6 пъти ни местиха една Женева, докато накрая я отменихме и сега виси като кухи кредити! :blink:

Публикувано:

Не знам заради местенето на разписанието ли, но преди малко, като си влезех да си видя кредита в профила, показваше "0", а имам доста крупна сума. Това от апп-а. Веднага сверих с десктоп версията и там кредитите си стоят. После пак изчезнаха от апп-а и пак се появиха. Вашите как са?

Публикувано:
преди 38 минути , Яничка каза:

имам доста крупна сума

Крупна, крупна, колко пък да е крупна 🙂 всичко си е наред при мен, а дори и историята на транзакциите се вижда през приложението без ограничение във времето. През компа мисля, че се показват само тези от последната 1 година.

• Смея се 1
Публикувано:

Има надежда. Имам едни полети през ноември до Дубай, които бях взел за сряда-неделя и в резервацията в десктоп версията излизат съседните дати за вторник-събота. Когато кликнеш на тях изписва, че са променени и скоро ще има информация.

Публикувано:

Интересно, че на Торино - Катания една от опциите за промяна е Ница - Рим. Вътрешен полет дава опция да го променя с международен. А и  Рим и Катания не ми се струват много близо.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Само 14 резервации са ми осрали днес, красота... Добре, че всичките са инвестиционни (заради флекс-а) и нямах намерение да ги летя. Засега минавам метър без да ми прецакат някоя връзка 🙂 Да не дърпам дявола за опашката де, че още не е късно :grin:

Иначе още донаместват разписанието в момента. Бих изчакал поне още ден преди да гледам отново и да приемам нещо за финално.

В крайна сметка ми излизат 4 от 4, ама единият само с 1 час. Другият с около 12 (за него имам мейл с опции, ама още не съм отворил да ги разглеждам), а другите 2 ги дава отменени. Ще чакам, защото това променя тотално схемата, аз смятах да ги летя и сме тамън по 6 човека на всяка резервация, с оптуските и всичко ...  😄 

Публикувано:

Според мен не става въпрос за донаместване в разсписанието. Доста от дестинациите, които изчезнаха за ноември се вижда, че имат по няколко полета около празниците декември и след това пак нищо. Направо си е зверска резачка. Но ще видим утре и вдругиден дали няма да изплуват...

Публикувано:
преди 2 часа, Mamas каза:

Не знам дали е тук мястото, да питам, но къде и на кого да се оплача за неначислени кредити за wizz  от ползване на хотел през booking през м. юни?

Може да пишеш на Wizz през формата им за контакт. На мен ми ги начислиха след като им изпратих информация с номера на резервацията.

• Харесвам 1
Публикувано:

Промениха полетите от началото на ноември до края на март до Дубай с един ден и от сряда/неделя стават вторник/събота и така ми провалиха една хубава резервация за НГ на хотел, но пък имам избор сега на дати за март.

Публикувано:
преди 8 часа, Capitan Morgan каза:

Интересно, че на Торино - Катания една от опциите за промяна е Ница - Рим. Вътрешен полет дава опция да го променя с международен. А и  Рим и Катания не ми се струват много близо.

Аз имах отменен Катания-Торино и със сигурност не даваше Рим-Ница, а сега излиза като опция. Освен да са решили да режат много от италианските вътрешни полети и затова да дават такава алтернатива. Или поне тези до Торино.

Публикувано:

Аз получих мейл за 2 от полетите, но като отворя стигам то това: 

Information

There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , stormbringer каза:

Аз получих мейл за 2 от полетите, но като отворя стигам то това: 

Information

There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.

и при мен е така....

Публикувано:
преди 35 минути , ivo_121212 каза:

и при мен е така....

И при мен. 

А реално мога ли да откажа промяната и да ми възстановят сумата като кредит примерно?

Публикувано:

Изчакайте малко, това съобщение излиза за кратко, докато смогнат да разпратят съобщенията след орязването. Ако има промяна над 3 часа ще излязат всички познати опции.

• Харесвам 1
Публикувано:

При мен това съобщение от снощи стои на две резервации, които първоначално излизаха като отменени. Получих мейли за тях, както и за всички други, че са променени. За тези, които първоначално се показваха като променени, вече имам опциите за смяна, но за двете уж отменени - не. Ще чакаме, какво друго да правим🙂

Публикувано:

Уиз ми пратиха че полета ми е променен явно са разметили дните на полети, и ме кани да потвърдя или да пререзервирам. Но като влезна в детайли на ресервацията ми пише “There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.” А имейл вече пратиха, нали така разбрах!?

Публикувано:
преди 57 минути , 招き猫 каза:

Уиз ми пратиха че полета ми е променен явно са разметили дните на полети, и ме кани да потвърдя или да пререзервирам. Но като влезна в детайли на ресервацията ми пише “There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.” А имейл вече пратиха, нали така разбрах!?

След около ден излезе опцията за избор на действие при мен.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Anna Kalinovska
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.