Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, stormbringer каза:

И има ли нещо интересно за правене там, за да убием няколко часа сутринта? 

Ostia antica (пристанището на древен Рим), само че не знам дали ви се връзва времето и транспорта. Има писано и във форума.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, stormbringer каза:

Моите полети се нагласиха, дадоха ми да сменя Фуертевентура - Неапол и Неапол - София (които бяха изместили с по 1 ден) с Фуертевентура - Рим и Рим - София, с което драмата, надявам се, приключва. Щяхме да имаме известно времем в Неапол, а сега кацаме много късно вечерта в Рим и после летим на обяд на следващия ден, при тази ситуация според мен ходенето до самия Рим става безпредметно. Някой с опит с нощувки във/около Фиумичино? И има ли нещо интересно за правене там, за да убием няколко часа сутринта? 

Ние спахме в Mercure Leonardo da Vinci Rome Airport - много приятен хотел, чист, с басейн и не много скъп. Нашият полет беше рано сутринта, имат редовен шатъл до летището. Вечерта беше голяма веселба по главната улица - заведения, народ. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Jorro каза:

Някой намери ли евтино приорити на тази промоция? 

От промоцията не, ама BTS-LWO 13 Dec за €5 е достатъчно евтино, мисля.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

От промоцията не, ама BTS-LWO 13 Dec за €5 е достатъчно евтино, мисля.

Е те там са си по толкова, мен не ми трябват спешно просто де чудех дали да не купя на едни полети, които ми седят за смяна и дали да вкарвам истински пари или да чакам да си прехвърля от дск... Мерси иначе 🙂

Публикувано:
На 24.09.2021 г. в 12:18, danym21 каза:

Да, Ивко, 7 евро - без админ. такса. Какво ще стане ако купя нови билети - ще ми начисли ли админ. такса. Билетите са с флекс

Няма да се начисли адм. такса!Евентуално,ако разликата в цената е нагоре ще доплатиш!Ако е надолу-няма да върнат нищо!😀

Публикувано:

Преди около 40 мин. купих билети от сайта и до момента не съм получила мейла с резервацията. Иначе в профила си стои. Не че ми е фатално, де, но друг път толкова не се е бавила. Може би това е причината:

image.png.17b06945afd278f623c16a10dddb4bc5.png

Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

Преди около 40 мин. купих билети от сайта и до момента не съм получила мейла с резервацията. Иначе в профила си стои. Не че ми е фатално, де, но друг път толкова не се е бавила. Може би това е причината:

image.png.17b06945afd278f623c16a10dddb4bc5.png

И аз на обяд купих билет, сега като погледнах още нямам мейл.

• Благодаря 1
Публикувано:
На 25.09.2021 г. в 18:46, stormbringer каза:

Някой с опит с нощувки във/около Фиумичино? И има ли нещо интересно за правене там, за да убием няколко часа сутринта? 

Аз бях до влакова спирка  Фимучино Парко Леонардо и до сградата на МОЛ  Леонардо  в  този  B&B Hotel Roma Fiumicino. Приличен хотел, ако пристигнеш късно има храна, която да си купиш на рецепция и да си затоплиш в микровълнова фурна пак там. В Леонардо има много заведения и магазини с разпродажби.

• Харесвам 2
Публикувано:

Как стои сега въпроса с местата.Ако не съм си купил места, при чекирането ли ще бъда определени безплатно или трябва да си купя задължително.Кога трябва да се чекирам?Извинете невежеството ми ,но от февруари 2020  не съм пътувал и съм пропуснал информацията.

Публикувано:
На 23.09.2021 г. в 22:36, Mamas каза:

Тази форма е май само за полети. Не ми дава да я изпратя без код за резервация, който е 4 цифри, този на букинг много повече.

Успя ли и как?

В абсолютно аналогична ситуация сме за нощувки Юни/юли.

Публикувано:

Мнго трудно успях да пусна формата за оплаквания  едва преди два дни. 

От фнея в раздела за темите посочих - "Общи въпроси" иначе не приема - иска № на резервация на полет и др., и това прави формата непълна.

Попълвах я няколко пъти докато бутонът "изпрати" проработи.

Сега чакам.🙄

• Благодаря 1
Публикувано:

Слагайте спокойно кода на последната ви резервация с Уиз. Опишете проблема и най-накрая обяснете, че той не е свързан с конкретната резервация, но сте сложили кода, защото иначе системата не приема клейма. Така съм правила няколко пъти и са ми отговаряли бързо по конкретния казус.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Публикувано:

Превалутиране:

788851640_.png.d1f8844930b378a7317efe097cc70b58.png

1 euro = 2.45 bgn

Средно за цялото плащане - 2,08333 лева за евро, като до скоро /при мене/ беше около 2 ..... 2,02 лева за евро.

• Шок 3
Публикувано:
преди 6 минути , Таньо каза:

Превалутиране:

788851640_.png.d1f8844930b378a7317efe097cc70b58.png

1 euro = 2.45 bgn

Средно за цялото плащане - 2,08333 лева за евро, като до скоро /при мене/ беше около 2 ..... 2,02 лева за евро.

Твоя профил е в лева или в евро?

Публикувано:
В момента, iMari каза:

Твоя профил е в лева или в евро?

В лева. Имам и в евро, но не го ползвам, защото този е обвързан с кредитната карта на УИЗ, но се замислям дали смяна би била възможна.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Таньо каза:

В лева. Имам и в евро, но не го ползвам, защото този е обвързан с кредитната карта на УИЗ, но се замислям дали смяна би била възможна.

@Таньо ,преди бях ги питал за смяна,отговориха,че не е възможна .С каквато валута е първото плащане при създаването на акаунта,такава оставала.Но все пак информацията ми е от преди доста време. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , Branko каза:

@Таньо ,преди бях ги питал за смяна,отговориха,че не е възможна .С каквато валута е първото плащане при създаването на акаунта,такава оставала.Но все пак информацията ми е от преди доста време. 

Не, искам да питам ДСК да биха свързали картата с друг членски номер.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , Таньо каза:

Не, искам да питам ДСК да биха свързали картата с друг членски номер.

Ааа,не съм разбрал.Извинявам се

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Anna Kalinovska
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.