Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , danym21 каза:

Торино-Палермо не ми го дава изобщо като възможност.

Махни чавката за дискаунт клуб. Полета е вътрешен. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Имам купени билети с дискаунт за Барселона за 4 човека. След промяна на полетите ми дава няколко опции, но нещо не ми харесват. Дали, ако звънна би било възможно 2ма да пътуват на една дата, а други двама 2 дни по-късно, като връщането е еднакво за всички? 

Публикувано:
преди 8 минути , Pepi Popova каза:

Имам купени билети с дискаунт за Барселона за 4 човека. След промяна на полетите ми дава няколко опции, но нещо не ми харесват. Дали, ако звънна би било възможно 2ма да пътуват на една дата, а други двама 2 дни по-късно, като връщането е еднакво за всички? 

Само ако са с флекс може да се разделят датите на всеки по отделно на една резервация.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, traveler каза:

Това получих при чекиране  без запазено място.Имам място.Да се притеснявам ли?

image.png.19bb093709d2050cbad6724a97b068ca.png

Това е ОК, ако искаш да знаеш мястото и/или ти трябва за регистрация може да го видиш в сайта или мобилното приложение на уизеър от намиране на резервация по номер на резервацията - в твоя случай е SGRQSD и фамилия.

Публикувано:

Здравейте, Искам да пътувам до Испания този месец. Имате ли информация, колко дни преди полета Wizz  , могат да го анулират? Питам, за да знам кога мога да резервирам и платя хотел?

А има ли вероятност испанците да спрат влизането на българи, предвид утежнената ковид обстановка. Благодаря на отзовалите се.

Публикувано:
преди 1 час, traveler каза:

Това получих при чекиране  без запазено място.Имам място.Да се притеснявам ли?

image.png.19bb093709d2050cbad6724a97b068ca.png

Не се притеснявай, това е новото нормално. Минаваш през гише, проверяват документите ти (ковид за пътуване, лична карта/паспорт, формуляр за влизане в страната - ако има такъв). Бордната карта ти я печатат на място на гишето, класическата продълговата. С нея минаваш към скенерите за багажа и после на гейта. Място ще имаш.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 48 минути , danym21 каза:

Имате ли информация, колко дни преди полета Wizz  , могат да го анулират? Питам, за да знам кога мога да резервирам и платя хотел?

По всяко време могат, но ако има по-малко от 2 седмици до полета и не е по форсмажорни обстоятелства дължат обезщетение.

Публикувано:

Получих отговор на оплакването си за липсващия Кеш Бек от Букинг за нощувките ни от юни/юли.

Накратко да предоставя фактури,за да разследват.Надявам се снимка на банковите извлечения да е достатъчно,че и през ум не ми е дошло да пазя бележки от направените плащания.Да не говорим,че в единия хотел така се опетлаха с плащането,че и бележка не ми дадоха,а се наложи да плащаме в брой.Там само ми преоторизираха по 1 Ст. няколко пъти и блокираха сума,че не успяха да я вземат.

Изключително тегава процедура,но се надявам на разбрани служители на Уиз.

Пуснала съм снимки на резервацията,на линка за оценка и линка показващ мнението ни след почивката.Все от Букинг.

Какво ли не прави човек за 20 Е кешбек.

Ама вече ще събирам бележки!!!

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 53 минути , mamaivy каза:

Получих отговор на оплакването си за липсващия Кеш Бек от Букинг за нощувките ни от юни/юли.

Накратко да предоставя фактури,за да разследват.Надявам се снимка на банковите извлечения да е достатъчно,че и през ум не ми е дошло да пазя бележки от направените плащания.Да не говорим,че в единия хотел така се опетлаха с плащането,че и бележка не ми дадоха,а се наложи да плащаме в брой.Там само ми преоторизираха по 1 Ст. няколко пъти и блокираха сума,че не успяха да я вземат.

Изключително тегава процедура,но се надявам на разбрани служители на Уиз.

Пуснала съм снимки на резервацията,на линка за оценка и линка показващ мнението ни след почивката.Все от Букинг.

Какво ли не прави човек за 20 Е кешбек.

Ама вече ще събирам бележки!!!

Поне имате отговор. Аз още чакам. 😬

Публикувано:

Откога сумата, възстановена в акаунта след анулиран/променен полет е валидна само ЕДНА година?

Не беше ли две?

Не сме летели тази година и явно съм пропуснала този момент. 

Screenshot_20211001-171503~2.png

Публикувано:
преди 38 минути , mamaivy каза:

Откога сумата, възстановена в акаунта след анулиран/променен полет е валидна само ЕДНА година?

Не беше ли две?

Не сме летели тази година и явно съм пропуснала този момент. 

Screenshot_20211001-171503~2.png

Преди седмица ми направи впечатление, но не съм проверил ОУ дали са променени. Не е важно мисля, а така или иначе могат да правят каквото решат. 

Публикувано:

Аз последно дори  не виждам в профила си докога са валидни. Имах едни безсрочни и едни със определен срок - виждам само общата сума  без детайли. Напазарих с част от тях едни билети наскоро, не знам дори от кои взима (да се надяваме, че първо изтичащите са взети).  Не знам при мен ли само така изглеждат във профила и мога ли да направя нещо.

Публикувано:
преди 1 час, Бръмбар каза:

Аз последно дори  не виждам в профила си докога са валидни. Имах едни безсрочни и едни със определен срок - виждам само общата сума  без детайли. Напазарих с част от тях едни билети наскоро, не знам дори от кои взима (да се надяваме, че първо изтичащите са взети).  Не знам при мен ли само така изглеждат във профила и мога ли да направя нещо.

Влез през приложението, там се вижда цялата хронология на транзакциите и срока на изтичане на кредитите. Винаги дърпат от тези, които изтичат най-скоро. 

• Харесвам 2
Публикувано:

След промяна на дните на полетите до Абу Даби в деня в който се променят се случва да има полети в два последователни дни и си мисля, че единия ще отпадне и по-скоро този на 27-ми март или....., че не вярвам да ги има и двата

viber_изображение_2021-10-05_16-57-04-997.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам полет Дубай-София, който беше на 04.01 в 22:20 и смениха часа и сега излита на 05.01 в 00:05 реално има промяна под 3ч., но явно защото се води нов ден и ми излиза, като канселиран.

Публикувано:

Според вас очаква ли се да пуснат нови полети София - Дубай, понеже сегашните са до средата на януари ? Нямам спомени предни години как е било зимното разписание, но ще е страхотно, ако има и през февруари.

Публикувано:
преди 42 минути , Kristinna каза:

Според вас очаква ли се да пуснат нови полети София - Дубай, понеже сегашните са до средата на януари ? Нямам спомени предни години как е било зимното разписание, но ще е страхотно, ако има и през февруари.

Заради ограниченията в Абу Даби са преместени полетите до Дубай до средата на януари иначе оригинално дестинацията е София-Абу Даби и след януари са си до Абу Даби и може и да не ги местят вече защото там вече е по-улеснено влизането.

Публикувано:

Появила се е нова опция в Уиз профила: Your Claims. Виждат се оплакванията, които съм пускал към тях през формата в сайта, както и техния текущ статус.

image.png.fa6a2fdf3c19c851a651f1e9f32c48ad.png

• Харесвам 14
  • Браво 1
Публикувано:

Известно време не бях влизал в сайта на Уиз и сега гледам , имам едни скътани кредити от отменени резервации, които изтичаха 2022 пролетта, но сега никъде не пише да имат срок на давност . Безсрочни ли са или нещо недоглеждам ? 🙂

Публикувано:
преди 21 часа, yordanov каза:

Появила се е нова опция в Уиз профила: Your Claims. Виждат се оплакванията, които съм пускал към тях през формата в сайта, както и техния текущ статус.

image.png.fa6a2fdf3c19c851a651f1e9f32c48ad.png

Къде се вижда тази опция? При мен я няма, актуализирах приложението и пак нищо...

Публикувано:
преди 2 минути , КолЮ каза:

Къде се вижда тази опция? При мен я няма, актуализирах приложението и пак нищо...

Забравил съм да напиша, че излиза само в сайта, в приложението я няма.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.