Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ок, като сме тръгнали със желанията - нека @iMari и @Ivko да им пишат да пуснат нещо в Северна Африка - Мароко, Тунис, Египет. И като сме около Африка, драснете един ред и за Канарските острови. 🏜️ 🏝️

• Харесвам 7
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

Ок, като сме тръгнали със желанията - нека @iMari и @Ivko да им пишат да пуснат нещо в Северна Африка - Мароко, Тунис, Египет. И като сме около Африка, драснете един ред и за Канарските острови. 🏜️ 🏝️

Направо да си направим една авиокомпания Megalan Air и ще си пускаме, каквото искаме 😃

• Харесвам 14
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Ами аз ако не помните им писах за линията София-Атина и я пуснаха 😄😄

Действай, че покрай 'инвестиционните полети' си утроих кредита и сега нямам какво да го правя.

• Смея се 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Ами аз ако не помните им писах за линията София-Атина и я пуснаха 😄😄

Май пак трябва, аз им писах със същото в началото на сезона, но те пък решиха само острови 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 52 минути , Ivko каза:

Направо да си направим една авиокомпания Megalan Air и ще си пускаме, каквото искаме 😃

Еми имаме си тук пилоти, имаме стюарди (може би и стюардеса, ама не съм сигурен дали още ѝ е активен профилът :grin:), имаме авиоинженери, имаме сериозни инвеститори, които натрупаха камари пачки от криптотрейдинг, форекс,  залози, покер и блекджек (да не чуе НАП, ама то всъщност и от НАП имаме хора :grin: ), имаме добри търговци, юристи, счетоводители, IT-спецове, ПиАр-и, ЕйчАр-и ... 
Не виждам защо да не стане!  :biggrin: 
А в крайна сметка - даже и да не потръгне добре компанията, да се понатрупат дългове, невнесени данъци и такси към летища - винаги може да я шитнем на някой клошар! :grin:

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 21
Публикувано:

Не че искам да се хваля, ама и без да им пиша нищо тук-там пускат с фанфари нови линии 🙂 Когато затварят старите, май не си траят...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

Еми имаме си тук пилоти, имаме стюарди (може би и стюардеса, ама не съм сигурен дали още ѝ е активен профилът :grin:), имаме авиоинженер, имаме сериозни инвеститори, които натрупаха камари пачки от криптотрейдинг, форекс,  залози, покер и блекджек (да не чуе НАП, ама то и от НАП имаме хора :grin: ), имаме добри търговци, юристи, счетоводители, IT-спецове, ПиАр-и, ЕйчАр-и ... 
Не виждам защо да не стане!  :biggrin:

Аз си чакам първия форумски космонавт, земята вече ни е тясна 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Георги Матеев каза:

драснете и за един Рейкявик

Това тук ще е много интерсно и съм сигурен, че ще има много пътници за тази дестинация и то около времето за наблюдение на сиянието 😊 та дори и лятото..... има ли някои който не иска прочутата Исландия от форума 🤩

То ако ставаше така 🙃 да им пишем, за да пуснат директни полети и за Токио, Рио и т.н. 🙃 

Та дори и Марс, Луната.... @Брани Ти какво ще кажеш по въпроса 😊 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, yordanov каза:

@Брани може да уреди нещо до Татуин 😉

• Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 час, Иван Попов каза:

Това тук ще е много интерсно и съм сигурен, че ще има много пътници за тази дестинация и то около времето за наблюдение на сиянието 😊 та дори и лятото..... има ли някои който не иска прочутата Исландия от форума 🤩

То ако ставаше така 🙃 да им пишем, за да пуснат директни полети и за Токио, Рио и т.н. 🙃 

Та дори и Марс, Луната.... @Брани Ти какво ще кажеш по въпроса 😊 

Нека сформираме комитет "Да изпратим @Георги Матеев в Космоса!" (и да го върнем обратно, разбира се!)

🙂

• Харесвам 2
  • Браво 5
  • Смея се 8
Публикувано:

Аз получих отговор по мейла на оплакването за неизплатен кешбек от букинг. Отговора е странен: 90 дни след потвърждение от хотела ... !?!

Във връзка с Вашия иск, бихме искали да Ви информираме, че както е упоменато в условията на промоцията на booking.com, които могат да бъдат видени на нашия уебсайт - промоционалните кредити се превеждат в срок от 90 дни, след като Wizz Air получи потвърждение от хотела, че успешно сте завършили престоя си.

Отговорих със снимка от извлечението на картата с която платих в хотела. И сега чакам, но нямам идея какво чакам и докога да го чакам ...

Чудя се дали в тази кореспонденция да не вмъкна КЗК или КЗП?

• Шок 4
Публикувано:

На 14- я ден от нощувки, запазени чрез Booking, имам кешбек- платен кредит за пътуване от 40 лв. През   Wizz air не съм запазвала хотел.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 часа, КолЮ каза:

Аз получих отговор по мейла на оплакването за неизплатен кешбек от букинг. Отговора е странен: 90 дни след потвърждение от хотела ... !?!

Във връзка с Вашия иск, бихме искали да Ви информираме, че както е упоменато в условията на промоцията на booking.com, които могат да бъдат видени на нашия уебсайт - промоционалните кредити се превеждат в срок от 90 дни, след като Wizz Air получи потвърждение от хотела, че успешно сте завършили престоя си.

Отговорих със снимка от извлечението на картата с която платих в хотела. И сега чакам, но нямам идея какво чакам и докога да го чакам ...

Чудя се дали в тази кореспонденция да не вмъкна КЗК или КЗП?

Значи първо уж пише, че е 64 дена след престоя, после става 90 дни като се обвързва с потвърждението от хотела, което кой знае кога ще бъде подадено. КЗП не знам какво може да направи, при положение че едната фирма е нидерландска, а другата - унгарска...И си прехвърлят отговорностите един на друг.

Май по-скоро трябва да търсим алтернативен начин за кешбек при запазване на хотели.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 27 минути , jorrro каза:

Май по-скоро трябва да търсим алтернативен начин за кешбек при запазване на хотели.

Засега е интересно как става при Райън и по горе питах, но никой не се отзова. Иначе кешбек около 4 %  при Букинг има в англ. версия и 6 в американската. Скоро Експидия даваше 7 % за промоционален период. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, marycap каза:

На 14- я ден от нощувки, запазени чрез Booking, имам кешбек- платен кредит за пътуване от 40 лв. През   Wizz air не съм запазвала хотел.

През кешбек портал или ... ?

Публикувано:
преди 1 час, Таньо каза:

Иначе кешбек около 4 %  при Букинг има в англ. версия и 6 в американската

Това като се ползва сайта на английски (UK) или английски (US)? Или по друг начин става?

Иначе за Раян - не съм наясно с кешбека, никога не съм ги ползвал за хотели, защото така или иначе почти не летя с тях и кредитът няма да ми влезе в употреба.
А пък и аз съм ползвал промоционален код за 10% кешбек към wallet-а в booking, но такива са рядкост и май само 2 съм получавал (незнайно на какъв принцип) за 4-5 години...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 53 минути , jorrro каза:

Това като се ползва сайта на английски (UK) или английски (US)? Или по друг начин става?

Иначе за Раян - не съм наясно с кешбека, никога не съм ги ползвал за хотели, защото така или иначе почти не летя с тях и кредитът няма да ми влезе в употреба.
А пък и аз съм ползвал промоционален код за 10% кешбек към wallet-а в booking, но такива са рядкост и май само 2 съм получавал (незнайно на какъв принцип) за 4-5 години...

Не е написано ясно, но това е през Topcashback.co.uk, когато се говори за UK и topcashback.com за US. Иначе няма значение езика на сайта и къде си.

От доста време напомням, че няма смисъл да се борите за 5% Уиз кредити, като може да се вземат 6% истински пари през topcashback...

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 35 минути , neuromancer каза:

От доста време напомням, че няма смисъл да се борите за 5% Уиз кредити, като може да се вземат 6% истински пари през topcashback

Благодаря, не знаех за този сайт! Ще е доста полезен. Иначе, да - 5% си е по-малко от 6%, а и разправиите, които трябва да се водят, за да се получат, не си струват просто.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.