Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Явно повече няма да се ползва линка на wizz за почивки в booking. Но защо да ги оставяме да ни правят на луди? Все пак повечето бонуси, които имат да изплащат са в порядъка 10-20 евро, и чак е смешно да се циганят за подобни суми. Но това дребнаво отношение към техните собствени клиенти ме дразни. СТРАШНО МНОГО ме дразни. Някакви идеи как да обединим усилията си всички, които сме оставени на изчакване? То и Румен Бахов е вариант за вдигане на дебилен шум, ама сигурно заедно можем да измислим и нещо по разумно 🤔

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, КолЮ каза:

Явно повече няма да се ползва линка на wizz за почивки в booking. Но защо да ги оставяме да ни правят на луди? Все пак повечето бонуси, които имат да изплащат са в порядъка 10-20 евро, и чак е смешно да се циганят за подобни суми. Но това дребнаво отношение към техните собствени клиенти ме дразни. СТРАШНО МНОГО ме дразни. Някакви идеи как да обединим усилията си всички, които сме оставени на изчакване? То и Румен Бахов е вариант за вдигане на дебилен шум, ама сигурно заедно можем да измислим и нещо по разумно 🤔

И мен ме дразни, но като изчислих общия размер на кешбека (щото той е върху платените суми, но без местни данъци, които понякога са доста), видях, че не е толкова голяма сума (двуцифрено към трицифрено число) и в крайна сметка за мен не си заслужава усилията, нервите и разправията. Просто няма да им ползвам affiliate сайта за резервации и това е. Иначе като авиокомпания няма да спра да ги ползвам заради изгодните цени.

Публикувано:
преди 10 часа, stanimir каза:

Gdansk - Oslo 24.11  по 4 zl. (1€)

Липсата на административна такса ще сведе Wizz Flex до минимум.

Даже под 1евро май излизат.

Аз взех за проба и след като ги прехвърлих и доплатих за билети София-Бергамо от по 19,99лв общо  ми излязоха по 28,33лв на билет с включен флекс или само флекса излиза 8,34лв. По-евтино е, но не е по 2-3евро както понякога излиза Флекса.

• Харесвам 3
Публикувано:

Значи Wizz  пак нещо са ровичкали.

Не би ли трябвало административната такса в новия полет да е бонус,  или как всъщност работеше ? Отдавна не съм го правил.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, stanimir каза:

Gdansk - Oslo 24.11  по 4 zl. (1€)

Липсата на административна такса ще сведе Wizz Flex до минимум.

Има и Торино-Катания по 0.99 цента!Там флекса е 6 евро!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , crazyhorse каза:

Има и Торино-Катания по 0.99 цента!Там флекса е 6 евро!

За кой ден? Търсих, но най- ниската цена е 9.99 евро за ноември.

Публикувано:
преди 2 минути , marycap каза:

За кой ден? Търсих, но най- ниската цена е 9.99 евро за ноември.

TRN-CTA 31.12;12,16 и 26.01;28.02

CTA-TRN 17 и 19.12;24 и 28.01;4 и 16.02

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

Даже под 1евро май излизат.

Аз взех за проба и след като ги прехвърлих и доплатих за билети София-Бергамо от по 19,99лв общо  ми излязоха по 28,33лв на билет с включен флекс или само флекса излиза 8,34лв. По-евтино е, но не е по 2-3евро както понякога излиза Флекса.

Да не би да си улучил от тези билети с подвеждащи цени - в търсачката излиза 19,99лв, но като тръгнеш да резервираш цената се вдига?Защото при билетите около 1 евро при смяна за 9,99евро иска доплащане около 1,80 евро.

Още един интересен вариант ако билетчетата от 1евро свършат.🙂 Варшава-Осло за 29 злоти(12лв), като флекса е евтин, само 24 злоти(10лв).

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 минути , iMari каза:

Да не би да си улучил от тези билети с подвеждащи цени - в търсачката излиза 19,99лв, но като тръгнеш да резервираш цената се вдига. Защото при билетите около 1 евро при смяна за 9,99евро иска доплащане около 1,80 евро.

Още един интересен вариант ако билетчетата от 1евро свършат.🙂 Варшава-Осло за 29 злоти(12лв), като флекса е евтин, само 24 злоти(10лв).

Нищо не се е вдигало, пробвах с различни дестинации на тази цена, но търсих максимално далеч във времето.

648068496__2021-10-16_121949.png.1cfb2602b628b39d8e19c45ff0f2daa8.png

Това дава сега в историята, а по-назад писах колко са излезли реално.

Публикувано:
преди 27 минути , crazyhorse каза:

TRN-CTA 31.12;12,16 и 26.01;28.02

CTA-TRN 17 и 19.12;24 и 28.01;4 и 16.02

Купих си 2 билета за по 6.99 евро. Благодаря! Ще гледам и за евтино приорити, докато мисля къде да летя.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 37 минути , marycap каза:

Купих си 2 билета за по 6.99 евро. Благодаря! Ще гледам и за евтино приорити, докато мисля къде да летя.

Братислава-Лвов 31.01-билет 9.99,приоритито е 5 евро. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, blueriver каза:

Аз нямам Wizz Discount. Билетът е 19.90 евро. Все ще се намери нещо за ОР 😊

• Харесвам 2
Публикувано:
8 hours ago, Alexander said:

Нищо не се е вдигало, пробвах с различни дестинации на тази цена, но търсих максимално далеч във времето.

648068496__2021-10-16_121949.png.1cfb2602b628b39d8e19c45ff0f2daa8.png

Това дава сега в историята, а по-назад писах колко са излезли реално.

Нещо си объркал. Току що пробвах сменяйки за полет от 9.99€ и доплатих точно 8zl. ( под 2€)

На практика флекса излиза почти безплатен.

Крайната сметка е 45 zl. (4+33+8)  сменен за полет (Bratislava -Lviv) на цена 9.99 с Flex.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 7 часа, blueriver каза:

При смяна обаче на мен ми излиза 7 евро и през апа и през браузър...

• Харесвам 2
Публикувано:

Може би най-тънкото приорити (€5) е точно на полета BTS-LWO, но трябва да се поразцъкат датите, че понякога излиза по-скъпо.

Най-евтин 20 кг. чекиран багаж (€10) пък съм намирал на маршрута BTS-SOF.

А при 0.99 евровите билети с €6 флекс при смяна към билет за €9.99 със сигурност се доплаща единствено и точно €1.80, ако сумата е различна значи просто новият маршрут струва повече от €9.99.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:

Ако имам двупосочен билет с флекс, мога ли след като мине първата отсечка да променя втората като сменя тотално дестинацията? 

Публикувано:
преди 9 часа, Jorro каза:

Ако имам двупосочен билет с флекс, мога ли след като мине първата отсечка да променя втората като сменя тотално дестинацията? 

Не може да се смени дестинацията, не може и да се отмени. Единствено може да се смени датата, но по същия маршрут.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 15.10.2021 г. в 18:27, jorrro каза:

Благодаря, не знаех за този сайт! Ще е доста полезен. Иначе, да - 5% си е по-малко от 6%, а и разправиите, които трябва да се водят, за да се получат, не си струват просто.

Сбогом афилиейт линк на УИЗЗ!

image.png.be474c137bb95bbdd14621d32a8c5e33.png

image.png.50c6206f72cfe443b84d507905358794.png

https://www.topcashback.com/booking-com/

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 21 минути , Таньо каза:

Сбогом афилиейт линк на УИЗЗ!

image.png.be474c137bb95bbdd14621d32a8c5e33.png

image.png.50c6206f72cfe443b84d507905358794.png

https://www.topcashback.com/booking-com/

E то изтича след 23ч и след това пак ще е 4%.... освен това много често през техния афилиейт линк цените са по-високи спрямо без линка или с уизз.

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

E то изтича след 23ч и след това пак ще е 4%.... освен това много често през техния афилиейт линк цените са по-високи спрямо без линка или с уизз.

То и с линка на Уизз понякога цените са по-високи.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, feel_the_rush каза:

То и с линка на Уизз понякога цените са по-високи.

Явно не съм попадал на такива, но от другите афилейт линкове в 95% от случаите е било така ....

Публикувано:
преди 10 минути , Jorro каза:

Явно не съм попадал на такива, но от другите афилейт линкове в 95% от случаите е било така ....

Всеки преценява за себе си, но рядко цената на Букинг е най-добрата и 5%  УИЗ точки с неизвестна дата на получаване стават излишни за мене.

В последния месец отстъпката е около 7 % в Експидия, днес виждам 10 % и това са чисти пари. 

image.png.23e358aaa9bfbf3fb8611d711ef73c2f.png

https://www.topcashback.co.uk/expedia/

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 18 минути , Jorro каза:

Това е от американската версия и там никога не е 4 %, но както и да е - информацията има цел да е полезна , а не предмет на полемика.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Американската без промоция е 6% май...

Иначе аз тегля през Пейпал и оттам в револют, не съм имал проблеми, но и такива големи суми не съм печелил. Отнема 1-2 работни дни, ако сте теглили наскоро, уикенда не се брои.

Виртуална виза също ми изглежда добре, но не знам връзва ли се с револют.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Граф Вронски
    • new one
    • Яни
    • Kamen
    • Ivan Ivanich
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.