Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , VVP каза:

Здравейте, проблем ли е ако билета е платен с карта, която не е на мое име? 

Не, стига притежателя да знае, че започват едни разследвания от отдел кибер престъпления, оспорвания пред банката, съдебни дела. 😜

Шегувам се 🙂

Пътувала съм с билети, купени с чужда карта, както и съм плащала билет с моя карта за някой друг, не е имало проблем. Чувала съм, че понякога стандартните АК искат да се покаже картата, с която е платено, но обикновено при дълги и скъпи междуконтинентални полети. За нискотарифките не съм срещала такава информация.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , iMari каза:

Не, стига притежателя да знае, че започват едни разследвания от отдел кибер престъпления, оспорвания пред банката, съдебни дела. 😜

Шегувам се 🙂

Пътувала съм с билети, купени с чужда карта, както и съм плащала билет с моя карта за някой друг, не е имало проблем. Чувала съм, че понякога стандартните АК искат да се покаже картата, с която е платено, но обикновено при дълги и скъпи междуконтинентални полети. За нискотарифките не съм срещала такава информация.

Мерси много! 

Публикувано:

Понеже съм закупила билетите/ двупосочен/  с точки от картата ми в ДСК - WIZZ, въпроса ми е колко би ми струвало да отменя полета? По-добре е да го "изтърва" или да го отменя? Имам още един въпрос - ако не се кача на полета София-Лондон/ и не го отменя/ , билета ми за навръщане / Лондон-София/  ще изгори ли?

Публикувано:
преди 23 минути , Мимоза каза:

Понеже съм закупила билетите/ двупосочен/  с точки от картата ми в ДСК - WIZZ, въпроса ми е колко би ми струвало да отменя полета? По-добре е да го "изтърва" или да го отменя? Имам още един въпрос - ако не се кача на полета София-Лондон/ и не го отменя/ , билета ми за навръщане / Лондон-София/  ще изгори ли?

Няма да ти изгори връщането, ако не ползваш отиването, но няма да ти върнат нищо за него.

Публикувано:

И при вас ли седи още този надпис при резервации от рязането на полети преди вече цяла седмица?:

Информация

There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.

Публикувано:
преди 1 час, iMari каза:

И при вас ли седи още този надпис при резервации от рязането на полети преди вече цяла седмица?:

Информация

There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.

Седи си и при мен, за полет тази събота. От кол центъра ми казаха, че е анулиран и били възможни 3те опции, но явно само през кол центъра. Мейл можело и да не получа 😐

• Замислям се 1
Публикувано:

И при мен така седи от 25.10. Днес се обаждах към 11 за refund за отменен полет с кредит и понеже още не е отразен да е върна, сега пак звънях. Най-спокойно ми казаха до 72 ще отнеме връщането, но от тона им  се разбираше "72 часа". 

Публикувано:
преди 47 минути , Capitan Morgan каза:

Мейл можело и да не получа 😐

Е, тия съвсем през просото са го подкарали! 😞

Аз получих мейл още миналата седмица, но дотам. Надписа си седи и нямам достъп до резервацията. Техническия екип хич не си дава зор. Не са се мотали чак толкова. ☹️

• Харесвам 1
Публикувано:

Хайде, (очаквано) смениха Абу Даби с Дубай до края на март. 😎

П.П и само да кажа, в мейла все още пише, че трябва да се реагира до 3 часа преди полет.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

Хайде, (очаквано) смениха Абу Даби с Дубай до края на март. 😎

Честито на печелившите. Прогнозата ми се оказа вярна и по план 😆😆

• Харесвам 4
  • Браво 3
Публикувано:
преди 23 часа, stanimir каза:

След фанфарите ,Wizz тихичко са се оттеглили от вътрешните полети в Норвегия.

То те винаги така правят....

Пускат нови дестинации, а старите ги махат.  

Норвегия нискотарифните авиокомпании нещо не я харесват като страна. 🤔

То и ryan нямат много полети от Норвегия. 

Публикувано:

Всичко се е върнало , почти както беше. Днес на летището в Меминген, ако сте само с ръчен багаж - не минавате през чек-ин, направо на проверката за сигурност. Wizz пак закъсняха с половин час и внимание.....след секюрити и граничен, преди стълбите за гейтовете на Wizz - класическа проверка на ръчните багажи, с поставяне в еталона и със стикери "Priority" 😉 по чантите 😉 В последната година за пръв път ми се случва, дори мислех, че са изоставили тази практика.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да ви повеселя малко с развитието на моята жалба. Пускайки жалбата, използвах кода на резервацията в Уиз, защото настаняванията да свързани с тази резервация , дните съвпадат и т.н. Написах им данни за резервациите в Букинг: номер, пин, скрийншове с цената оградена в червено, датите - тоже, копия от плащанията, скрийншотове към мненията ми в Букунг,  сметки от коя резервация колко са 5% и накрая в акаунта ми съвсем друга сума. Същата сума е цитирана и в писмото-отговор на жалбата. Чета писмото 3 пъти, чудя се как са я докарали и накрая стоплих, че са ми възстановили 5% от стойността на....билетите по тази резервация.След малко ше пусна и скрийншот от мейла. Аз рядко иставам безмълвна, но тези ме утепАха ! 

Screenshot_20211110-204948~2.png

• Смея се 8
Публикувано:

Здравейте! Уиз имат да ми връщат едни 300-400 лв. заявени януари тази година и гледам, че нещо хич не бързат. Как мога да ги накарам по-експедитивно да ми върнат парите или поне да ми ги възстановят като кредит?

Публикувано:

Здравейте, уиз ми канселираха полета от Меминген до София тая вечер. Не съм ребуквал нищо, тръгнах си с кола. Мисълта ми е как да си взема парите обратно и евентуално мога ли да претендирам за някакво обезщетение? 

Публикувано:
преди 9 минути , VVP каза:

Здравейте, уиз ми канселираха полета от Меминген до София тая вечер. Не съм ребуквал нищо, тръгнах си с кола. Мисълта ми е как да си взема парите обратно и евентуално мога ли да претендирам за някакво обезщетение? 

Имаш право на обезщетение. Влез в сайта им пусни оплакване. Много са бързи, друга толкова бърза АК да изплаща компенсации не съм срещал... За няма и 2 седмици ще си готов. Първо ще ти птедложат уизз кредит, ако откажеш ще ти предложат пари. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Граф Вронски
    • new one
    • Яни
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.