Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 33 минути , VVP каза:

Здравейте, уиз ми канселираха полета от Меминген до София тая вечер. Не съм ребуквал нищо, тръгнах си с кола. Мисълта ми е как да си взема парите обратно и евентуално мога ли да претендирам за някакво обезщетение? 

Летището е било затворено през целия ден днес и всички пристигащи полети са били пренасочени. А всички заминаващи ги дава канселирани.

В събота при кацане и нас ни пренасочиха, имаше мъгла. Някои заминаващи ги канселираха. Но към обяд  отвориха. Възможно е да е имало мъгла цял ден или някаква повреда.

Публикувано:
преди 9 часа, Jorro каза:

Имаш право на обезщетение. Влез в сайта им пусни оплакване. Много са бързи, друга толкова бърза АК да изплаща компенсации не съм срещал... За няма и 2 седмици ще си готов. Първо ще ти птедложат уизз кредит, ако откажеш ще ти предложат пари. 

А как да пусна това оплакване? Какво точно трябва да направя? 

Публикувано:

според мен ако си се отказал от полета трябва да ти върнат парите за билета, но нямаш право на допълнително обезщетение.

Ето в тази тема се дикутира подробно обезщетението: 

Публикувано:
преди 30 минути , VVP каза:

До колко време след отменения полет мога да претендирам за обезщетение и как точно да го направя? Мерси предварително. 

До 3 години май беше, освен ако не са го удължили. Ето от тук:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/kontakti/свържете-се-с-нас

Избираш Оплаквания ->Формуляр за оплакване, от падащото меню избираш Компенсация ->Отменен полет или какъвто е случая.

Или в свободна форма пишеш на customerrelations1@customerservices.wizzair.com

• Харесвам 2
Публикувано:

Така неусетно орязаха полетите до Италия, че вече може да се радваме на политиката на Раян за дублиране на дестинации. 🙄

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 21 часа, mamaivy каза:

Влизам да се похваля,че моите 22Е от резервациите от края на юни,са вече в акаунта ми. Явно случих на служител.

Ще споделиш ли как успя?

Публикувано:
преди 21 часа, tougherty каза:

Здравейте! Уиз имат да ми връщат едни 300-400 лв. заявени януари тази година и гледам, че нещо хич не бързат. Как мога да ги накарам по-експедитивно да ми върнат парите или поне да ми ги възстановят като кредит?

Да си побутна малко нагоре въпроса.

Публикувано:
преди 2 часа, tougherty каза:

Да си побутна малко нагоре въпроса.

За какво ти дължат пари? Пусни си клейм или отговори на отговора на твоя, ако имаш вече отворен такъв. 

Публикувано:
преди 10 часа, КолЮ каза:

Ще споделиш ли как успя?

Не мисля,че нещо особено съм направила.

Писах на английски през формата им. Поискаха ми документи.Приложих снимки.И вече са налични кредитите.

Оставам с впечатлението,че просто съм имала късмет със служителя, който е поел случая.

Публикувано:
преди 9 часа, Jorro каза:

За какво ти дължат пари? Пусни си клейм или отговори на отговора на твоя, ако имаш вече отворен такъв. 

Отмениха ми 2 полета, а аз поисках възстановяване  на парите вместо кредити. И до там, повече не чух от тях.

Публикувано:
преди 5 минути , tougherty каза:

Отмениха ми 2 полета, а аз поисках възстановяване  на парите вместо кредити. И до там, повече не чух от тях.

Ако имаш кореспонденция с тях, дори и мейл, че си поискал пари и няма отговор. Обърни се към банката си за оспорване на плащането и така.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, tougherty каза:

Ако след пускане на клейма през формата в сайта им не си получил отговор пусни пак. Вече не връщат отговор, ако директно пишеш на имейла customerrelations1 както правехме преди. Странно е, защото на мен за компенсация ми отговориха и изплатиха обезщетението в рамките на 2 седмици общо.....

Говори и с кол центъра да проверят, ако имаш номер на клейм. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Само минавам да кажа, че Санкт Петербург все още не е паднал за идния месец. Мисля, че е добра опция за превъртане на кредитите напред.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

Въпрос към пътуващите и знаещите: Намислила съм да пътувам  до Испания за Нова година. Изчитайки темата ми стана ясно, че мога да купя билети за произволен полет  за да се възполвам от ниска цена на флекса и приоритито, които после да променя за желаната дата и дестинация. Има ли някакъв проблем по отношение на:  1. Колко време след закупуването мога да ги променя? 2. Флекса и приоритито нали се пренасят към новата резервация. 3. Би ли възникнал проблем, че ще купя билети в слаб сезон, а ще ги пренасоча към силен/с доплащане разбира се/?

Бихте ли помогнали за подходяща дестинация с евтин флекс ?

Публикувано:
преди 3 часа, Divliana каза:

Въпрос към пътуващите и знаещите: Намислила съм да пътувам  до Испания за Нова година. Изчитайки темата ми стана ясно, че мога да купя билети за произволен полет  за да се възполвам от ниска цена на флекса и приоритито, които после да променя за желаната дата и дестинация. Има ли някакъв проблем по отношение на:  1. Колко време след закупуването мога да ги променя? 2. Флекса и приоритито нали се пренасят към новата резервация. 3. Би ли възникнал проблем, че ще купя билети в слаб сезон, а ще ги пренасоча към силен/с доплащане разбира се/?

1.Веднаха след, като закупиш полет с флекс може да го активираш;

2. Всичко се прехвърля без доплащане без мисля, че закупени места;

3. Нямам никакъв проблем в какъв сезон е купен флекса

Публикувано:

Преди 1 час, Ivko каза:

1.Веднаха след, като закупиш полет с флекс може да го активираш;

2. Всичко се прехвърля без доплащане без мисля, че закупени места;

3. Нямам никакъв проблем в какъв сезон е купен флекса

Благодаря!  Някой може ли да подскаже отсечка с евтин флекс

Публикувано:
Преди 1 час, Divliana каза:

Благодаря!  Някой може ли да подскаже отсечка с евтин флекс

Торино-Палермо е 5 евро! 

Бергамо-Крайова и Торино-Катания са по 6 евро ! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, Divliana каза:

Доплаща се разликата в цената на самолетните билети. Няма доплащане само когато полетът е анулиран от авиокомпанията и е заменен с друг полет, дори и  по- скъп. Флексът и приоритито се запазват в новата резервация.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, crazyhorse каза:

Торино-Палермо е 5 евро! 

Бергамо-Крайова и Торино-Катания са по 6 евро ! 

Благодаря много, имам да черпя🍻

преди 49 минути , marycap каза:

Доплаща се разликата в цената на самолетните билети. Няма доплащане само когато полетът е анулиран от авиокомпанията и е заменен с друг полет, дори и  по- скъп. Флексът и приоритито се запазват в новата резервация.

А чекираният багаж?

• Харесвам 2
Публикувано:

На мен пари не ми дължат, ама нещо се мотат с едни кредити от букинг, и този път бяха за по-голяма сума, някой да ги "подсещал" успешно? 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.