Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , Ивайла каза:

На мен ми отмениха полет през юли и си търся  обезщетението с адвокат. Скоро ми писаха от адвокатската кантора, че най - накрая са се съгласили да ми изплатят 250 евро, но също така поискаха разрешение да изискате парите по съдебен път, ако не ги преведат  в рамките на седмица. 

Аз за отменен полет юли също водих кореспонденция с тях, после си размених два-три мейла с ГВА и без адвокати и посредници се съгласиха, че дължат обещетението за отменения полет.

Но първоначалната ми жалба беше поне според мен доста добре написана, та после само мрънкаха, и накрая като се обърнах към ГВА, вече нямаше какво повече да кажат, а и не са се опитвали да ме лъжат, просто опитваха с протакане да ме откажат, но нямаше как да стане.

• Харесвам 7
Публикувано:
На 3.12.2021 г. в 7:59, oli_mali каза:

Лошото е, че днес има някакви 20% намаление. Аз имам скромно по 1 редче SOF-LED за 8 януари по 482лв/бр, а LED-SOF за 29 декември го бях взел по 350лв/бр. 

@Георги Матеев Жорка, а 400 евро по ЕУ регламента за 15-ти дек. що не ги броиш?

Събрахме се вече група за Петербург. Чакаме ли още някой магеланец? Сега остава да направим програмата за разходката из града, или може би ще подгряваме само с водка... 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

Събрахме се вече група за Петербург. Чакаме ли още някой магеланец? Сега остава да направим програмата за разходката из града, или може би ще подгряваме само с водка... 😉

Само да кажа, че и на летище София и на Пулково полетите все още стоят като планирани  и предвид липсата на забрана за пътуване като нищо полета ще се изпълни въпреки, че ще бъде странно време за първи полет след година и половина отлагане.  Дано остане време поне за визи да си изкараме 🙂 

• Смея се 5
Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

И на мен ми е в праграмата за другата година. За кои дати сте??? Може и да е написано, но съм на работа, нямам време да чета по- нагоре.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

И на мен ми е в прoграмата за другата година

И на мен ми е в програмата за другата година........и така вече  12  или 15 години...

Публикувано:
преди 1 час, muchachote каза:

И на мен ми е в праграмата за другата година. За кои дати сте??? Може и да е написано, но съм на работа, нямам време да чета по- нагоре.

Явно не си чел, те са за тази година, първия полет през декември. Ама май нещо друго имат предвид.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, epetkov каза:

И на мен ми е в програмата за другата година........и така вече  12  или 15 години...

Хаха. На мен само от две😊

Публикувано:
На 10.11.2021 г. в 20:49, bibi каза:

Да ви повеселя малко с развитието на моята жалба. Пускайки жалбата, използвах кода на резервацията в Уиз, защото настаняванията да свързани с тази резервация , дните съвпадат и т.н. Написах им данни за резервациите в Букинг: номер, пин, скрийншове с цената оградена в червено, датите - тоже, копия от плащанията, скрийншотове към мненията ми в Букунг,  сметки от коя резервация колко са 5% и накрая в акаунта ми съвсем друга сума. Същата сума е цитирана и в писмото-отговор на жалбата. Чета писмото 3 пъти, чудя се как са я докарали и накрая стоплих, че са ми възстановили 5% от стойността на....билетите по тази резервация.След малко ше пусна и скрийншот от мейла. Аз рядко иставам безмълвна, но тези ме утепАха ! 

Screenshot_20211110-204948~2.png

Къде пускате (ако може линк) жалба към Wizz - имам да получавам кредити за една резервация направена през тях в букинг (от септември месец), но не мога да се ориентирам къде да им пиша. 

Публикувано:

Много странно - преди два дни Уиз пуска съобщение, че преустановя полетите между Гибралтар и Лутън, а все още разписанието не е пипнато и може да се купуват билети. 

https://www.chronicle.gi/wizz-air-confirms-suspension-of-luton-flights/

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , iMari каза:

Много странно - преди два дни Уиз пуска съобщение, че преустановя полетите между Гибралтар и Лутън, а все още разписанието не е пипнато и може да се купуват билети. 

https://www.chronicle.gi/wizz-air-confirms-suspension-of-luton-flights/

Май ще ходим до Гибралтар, вместо до Санкт Петербург 🙂

• Смея се 4
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Май ще ходим до Гибралтар, вместо до Санкт Петербург 🙂

Въпросът е кога? 🙂

Утре или през пролетта? 😃

• Смея се 5
Публикувано:

Уф,махнаха полетите, поредно доказателство, че ни четат редовно. 😉

Wizz air, вие хубаво ни четете, ама спите по отношение на конкуренцията. 😴Раян всяка седмица ни радват с нова интересна дестинация. Един Ереван ни обещахте и вече втора година го чакаме. Резервен вариант би била и Грузия. Ние много се радваме и на острови - Сардиния, Канарски острови.😍 А защо макетата имат полети до Финландия и Норвегия, а ние не, а? А? 🤯

• Харесвам 6
  • Браво 5
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 26 минути , iMari каза:

Уф,махнаха полетите, поредно доказателство, че ни четат редовно.

Кои полети махнаха?  Санкт Петербург си стои с начало 15.12.2021, а днес е 09 12 2021.

Публикувано:
В момента, epetkov каза:

Кои полети махнаха?  Санкт Петербург си стои с начало 15.12.2021, а днес е 09 12 2021.

Гибралтар-Лутън махнаха.

Не знам за Петербург, но се чудя дали София -Братислава ще се лети, че имам разни идиотски идеи. 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Днес за първи път и през приложението започна да ми дава надписа, че съм бот и ме изхвърля даже един двупосочен не мога да купя, засичали твърде много търсения 

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Днес за първи път и през приложението започна да ми дава надписа, че съм бот и ме изхвърля даже един двупосочен не мога да купя, засичали твърде много търсения 

На мен от работа ми давава в 80% от случаите, че съм бот и няма начин да се влезе от над 6 месеца.

От нас никога или единични пъти.

Та не е от търсенията 

• Замислям се 3
Публикувано:

Здравейте, Имам неполучен wizz credit от резервация от преди три месеца. Преди време, при такива случаи съм писал на  Customerrelations1@wizzair.com и са ми решавали проблема, но този път  получих автоматичен отговор да подам claim. Има ли някакъв по-лесен/бърз начин?

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Просто системата вижда търсене различно от Барселона и Дубай и се чуди какво става 😂

• Смея се 13
Публикувано:
преди 5 часа, Ivko каза:

преди 52 минути , Alexander каза:

На мен от работа ми давава в 80% от случаите, че съм бот и няма начин да се влезе от над 6 месеца.

Току-що ме  изхвърли на последна стъпка,  точно преди плащане. :mad:
Дайте да ги залеем с оплаквания, по всякакви канали ... като искат да няма ботове, да си сложат там стандартни анти-бот проверки с Capcha или картинки, или каквото там, ама това с тези изхвърляния вече не се трае! 

• Харесвам 8
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

...като искат да няма ботове, да си сложат там стандартни анти-бот проверки с Capcha или картинки, или каквото там...

И о, чудо - появи ми се бутон за потвърждение че не съм бот, и след натискане ме пусна да продължа и даже боднах едни билетки по 3.79лв. до Болоня. 

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Това през коя версия защото на уеб версията също ми излиза ама като го натисна не става нищо ами инфо само ми дава

п.с. явно последните си взел, че вече не ми излизат на толкова да има

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Ivko каза:

Това през коя версия защото на уеб версията също ми излиза ама като го натисна не става нищо ами инфо само ми дава

Уеб-версията, на компютър.  Пак се бави и превърта известно време след като чекнеш и потвърдиш, ама после излиза надписа, че може да продължиш. 

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

Току-що ме  изхвърли на последна стъпка,  точно преди плащане. :mad:
Дайте да ги залеем с оплаквания, по всякакви канали ... като искат да няма ботове, да си сложат там стандартни анти-бот проверки с Capcha или картинки, или каквото там, ама това с тези изхвърляния вече не се трае! 

И аз снощи бях така. С триста зора купих билет до Санкт Петербург, след като триста пъти ме изхвърляше от системата точно преди да кликна Плати.

Публикувано:
преди 1 час, muchachote каза:

И аз снощи бях така. С триста зора купих билет до Санкт Петербург, след като триста пъти ме изхвърляше от системата точно преди да кликна Плати.

Ако се сменя Ай Пи адреса забелязвам, че засичат бот активност.

Дори блокират карти при плащане с друг Ай Пи.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.