Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Кога купихме от италианските промо билети и вече идват мейли за промяна  😀😀 интересно е че единия ми полета до Бари е с нов час от 2ч50мин. разлика и ми дават трите опции. Нали вече за промяна под 3ч. не даваха избор?!

За София-Бари ми дава възможни летища Неапол и Рим

• Харесвам 7
Публикувано:

За Бергамо оредяха редиците, а които останаха от сутрешни за януари  станах следобедни, бях забравил колко ги обичам лилавите  за тези неща.

От 7 сутринта стана 14:40 часа.. естествено имах голяма дупка, но изгаря връзката, дори нямат предния ден полет и добре, че се спасих  с Раян.

• Шок 4
Публикувано:

При доброволна промяна на дати на полет без флекс, прехвърлят ли се и допълнитените услуги (багаж, места) към новите дати?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Георги каза:

При доброволна промяна на дати на полет без флекс, прехвърлят ли се и допълнитените услуги (багаж, места) към новите дати?

Места не се прехвърлят, искат да доплащаш на нова цена, багажа се прехвърля.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой би ли споделим полетите на Уиз до Дубай от кой терминал в София се изпълняват ? Понеже в приложението по принцип уточняват, когато е първи, но в случая нищо не пише и си мисля, че би трябвало да е втори терминал ?

Публикувано:
преди 14 минути , Kristinna каза:

Някой би ли споделим полетите на Уиз до Дубай от кой терминал в София се изпълняват ? Понеже в приложението по принцип уточняват, когато е първи, но в случая нищо не пише и си мисля, че би трябвало да е втори терминал ?

Всички заминаващи полети на Уиз от София, включително този до Дубай, се изпълняват от Т1.

При кацащите има някои, които се обслужват на Т2, но щом питате за излитане от София, то тогава терминалът е 1. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Торино - Катания и обратно за 0.99€  + Flex 6€. 

Много дати в цялото зимно разписание.

При смяна с произволен полет на цена 9.99€  флексът ви излиза  ... -1 €.

• Харесвам 14
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Аз пък се загледах, че Торино - Санкт Петербург се продава за следващото зимно разписание, което не е излезнало за другите дестинации.image.png.e10f9c8dc73204da6936f73c2a862934.png

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

Даже -1,2 евро

Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

преди 7 минути , Alexander каза:

Даже -1,2 евро

Аз не разбрах нещо ново ли има? Или не сте купували досега такива билети? При мен този резултат се получи още с покупки от началото на есента - за няма и 9 евро получаваш билет с флекс. Това ли е или има още нещо, подарък от Уиз?🙂

Публикувано:

Отстъпката не е във флекса, а в административната такса. Само като краен резултат получаваш по-евтин билет и то с флекс. Ако го отмениш по своя воля, ще загубиш 6 евро. По-добре е да се променя /не отменя/ и да се внимава с разбивката на цената при евентуална промяна.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Идеята на полети на най-ниска цена с флекс не е да се отменят , а да се сменят за полет , когато наистина ти потрябва да летиш. Защо някой би ги отменял по своя воля ? 

Периодично се появят такива цени и е добре да си имаш  под ръка. С честите си промени / отмени,  Wizz за мен са най-несигурната авиокомпания на пазара в последната година.

Всички правят промени  ,но едва ли някоя друга АК чак до такава степен.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Идеята на полети на най-ниска цена с флекс не е да се отменят , а да се сменят за полет , когато наистина ти потрябва да летиш. Защо някой би ги отменял по своя воля ? 

Периодично се появят такива цени и е добре да си имаш  под ръка. С честите си промени / отмени,  Wizz за мен са най-несигурната авиокомпания на пазара в последната година.

Всички правят промени  ,но едва ли някоя друга АК чак до такава степен.

На мен ми се случва понякога отмяна, но не на цялата резервация, а на някой от пътниците - детето. Но това е пак вследствие, че съм гласила резервацията за определена по-евтина дата с надеждата да я променят🙂, т.е. един вид схема. Едно евро се преживява😄, но с 6 няма да се дам😛 

Направих и добавих към запасите още една резервация днес по твоето “подстрекаване” /бях натрупала и точки/. Включих и детето на 12 г. и се замислих какво става, ако я оползотворя, когато навърши 14😄

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Айде и аз взех да има там и да билет за 0.99 евро сменям с такъв за 9.99 евро и доплащам 1.7 евро само

Сменяй ги за Дубай, докато дават добри цени.

image.png.c3bf82a82ae4e74107a7f2effd19892c.png

• Смея се 3
Публикувано:
преди 24 минути , IvanNavi каза:

Сменяй ги за Дубай, докато дават добри цени.

image.png.c3bf82a82ae4e74107a7f2effd19892c.png

Малко много ще ми стане вече всеки месец, че вече имам за НГ и за март месец 😆

• Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 15 минути , iMari каза:

май ще се лети до LED.

Май, май ще има полети за коледно-новогодишните  празници (руската Коледа е на 7ми януари). Руснаци с документи за пребиваване у нас или такива с шенгенски визи ще са пасажерите.

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 13 минути , epetkov каза:

Май, май ще има полети за коледно-новогодишните  празници (руската Коледа е на 7ми януари). Руснаци с документи за пребиваване у нас или такива с шенгенски визи ще са пасажерите.

Много ли е тромава процедурата за нас по изваждане на виза и възможна ли е въобще?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , iMari каза:

Много ли е тромава процедурата за нас по изваждане на виза и възможна ли е въобще

По-скоро е (психологически) скъпа. Около 160-180 лева искат  фирмите за  изготвянето руска виза.  Самостоятелно сега е мисия невъзможна.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , iMari каза:

Колкото и да е изнедадващо, май,май ще се лети до LED. Това е от сайта на нашето летище:

image.png.f96c50d93ff489c66cb239022f370580.png

Всички познаваме Уиз от миналата година, че обичат да отменят даже и в последния ден полети излизащи, като активни

Публикувано:
преди 8 минути , Ivko каза:

Всички познаваме Уиз от миналата година, че обичат да отменят даже и в последния ден полети излизащи, като активни

Вече са по-предпазливи, особено ако няма официална забрана за полети или влизане на чужденци в конкретна държава. Ако сега отменят Петербург няма официална причина, свързана с пандемията, която да посочат.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , Божидар каза:

Здравей те Виз искат ли ваксинация за полетите до Дубаи или може и само с пср тест ?

Към този момент се признава само и единствено PCR тест направен до 72 часа преди полет.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.