Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, epetkov каза:

По-скоро е (психологически) скъпа. Около 160-180 лева искат  фирмите за  изготвянето руска виза.  Самостоятелно сега е мисия невъзможна.

Че това си е от най-скъпите визи все пак, не бих казал, че е психологичексо скъпа.

Публикувано:
7 hours ago, epetkov said:

По-скоро е (психологически) скъпа. Около 160-180 лева искат  фирмите за  изготвянето руска виза.  Самостоятелно сега е мисия невъзможна.

И там ли удари вече инфлацията...

Всъщност сега виждам  ,че още преди три години съм платил 150 лв.

А каква трябваше да е цената на новата  е-visa ?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Kristian Desev каза:

Уиз пускат полети от Абу Даби до Краснодар в Русия 🙂

Браво! 

Дано скоро и визите да отпаднат за Русия. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 51 минути , stanimir каза:

В темата за руската  виза сме писали. Мисля, че беше около 40 долара.   По-тогавашния курс (преди две години) излизаше към 63 лева.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 55 минути , stanimir каза:

Е- визата не е ли безплатна? А що се отнася до платената, аз лично платих преди 2 години точно 120 лв. Без никакви посреднически фирми.

• Харесвам 1
Публикувано:

То освен през агенция може ли и някои приятел да ти изпрати документи (все едно, че си му на гости) за тези визи за Русия. 

Публикувано:
преди 8 минути , muchachote каза:

Е- визата не е ли безплатна?

Безплатна беше е-визата за Санкт  Петербург или Калининград или Далечния Изток на Русия. Беше нещо като пилотен проект. След успеха му, Русия реши да въведе обща е-виза за цяла Русия с цена 40 долара, но ковидът преобърна всичко с главата надолу.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Безплатна беше само в началото , когато важеше само за определени региони и позволяваше престой до 8 дни. Мисля  позволеният престой с е-visa вече e до 16 дни  и със сигурност  няма да е безплатна.

П.П. Писали сме едновременно.

Публикувано:
преди 1 минута , Иван Попов каза:

(все едно, че си му на гости) за тези визи за Русия. 

В сегашната ситуация не може без визов център.

преди 1 минута , stanimir каза:

Писали сме едновременно.

И ти ли си като мен на маса?  🙂  Често се случва магеланци да пишат едновременно.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

Че това си е от най-скъпите визи все пак, не бих казал, че е психологичексо скъпа.

Лично за мен  е психологически скъпо. Аз дори когато бях в Москва не си купувах от касите билет за електричките, а давах на ръка по 10 рубли на кондуктура във  влака, както правиха руснаците и слизах на междинни гарички където нямаше турникети за проверка на билети след пътуването.  🙂

Публикувано:

Днес откриват линията SOF-LED. Пресконференцията е от 13.оо часа, първият полет е утре.

Само дето безплатните онлайн визи за Русия са спрени и всички минават през визовия център на РФ за едни има - няма 130 долара!!! 

• Харесвам 4
Публикувано:

Мъча се да открия начин да купя на бебе обикновен билет в Wizzair, но нещо не успявам. Има ли изобщо такава опция?

Обяснявам защо. Промоционален билет с място струва 4 лв, а такса бебе, което трябва да стои в скута на родителите си струва 62 лв.

Публикувано:

Най вероятно ще трябва да се обадиш. Примерно да го вземеш детски и после да му оправят датата. Тия неща никога не работят онлайн.

Публикувано:

Бърз въпрос:

При опит за чек-ин за полет Лондон - София за довечера 21.55ч. излиза съобщение, че същият е невъзможен, т.к. в момента няма свободни места - моля опитайте по-късно. Симулирах покупка на билет - всичко е продадено. Някакви идеи какво може да се направи в този случай?

Публикувано:
преди 17 минути , margarettod каза:

Някакви идеи какво може да се направи в този случай?

Друго устройство....

Преди около две седмици, при чекиране през мобилната версия и на двата ни телефона не ни пускаше до край.

Направихме го пред лаптопа.

преди 20 минути , margarettod каза:

т.к. в момента няма свободни места

Може и да е овърбукинг...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 минути , margarettod каза:

Бърз въпрос:

При опит за чек-ин за полет Лондон - София за довечера 21.55ч. излиза съобщение, че същият е невъзможен, т.к. в момента няма свободни места - моля опитайте по-късно. Симулирах покупка на билет - всичко е продадено. Някакви идеи какво може да се направи в този случай?

Може да са продали повече билети от местата в самолета.Трябвало е да си купите място преди  и може да се чекирате месец по-рано.Сега може да ви качат на друг ден,но идете на летището днес,ако ви излезе късмет.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има някаква реклама на сайта на wizz за билети по 1,99 евро. Само че при произволно търсене на 5-6 дестинации от София нищо не откривм, ил иаз съм карък и гледам грешните поски или София не е в промоцията. Някой нещо софийско да е открил по тази оферта?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , КолЮ каза:

Има някаква реклама на сайта на wizz за билети по 1,99 евро. Само че при произволно търсене на 5-6 дестинации от София нищо не откривм, ил иаз съм карък и гледам грешните поски или София не е в промоцията. Някой нещо софийско да е открил по тази оферта?

Прегледай темата с Уиз промоциите - имаше доста билети от София по-рано днес, хората си напазаруваха. 😉 

Публикувано:
преди 6 минути , Tim каза:

Друго устройство....

преди 7 минути , dimitrov6 каза:

Може да са продали повече билети от местата в самолета.

Обадихме се по телефона. Момчето Влад отговори, че не трябва да има никакви проблеми с чекирането и полетът не е овърбукнат и допълни, че всъщност не се генерират бординг пасове, а бординг карти без конкретни места. Това е така, за да минат всички пътници през гише за проверка на документите. Проблемът беше, че ние по никакъв начин не успяхме да довършим процеса докрай пробвайки през 3 мобилни устройства, компютър, таблет, няколко различни браузъра. В крайна сметка Влад съдейства и вече разполагаме с т.нар. бординг карти. Ще пиша по-късно за развитието на случая. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 25 минути , КолЮ каза:

Тези билети до към обяд се изчерпаха вече, но се намират вече шарени дати

Публикувано:
преди 7 часа, Shlosera каза:

Мъча се да открия начин да купя на бебе обикновен билет в Wizzair, но нещо не успявам. Има ли изобщо такава опция?

Обяснявам защо. Промоционален билет с място струва 4 лв, а такса бебе, което трябва да стои в скута на родителите си струва 62 лв.

На мен не ми известно да има начин за избягване на бебешката такса, докато дъщеря ми стана на 2 винаги купувахме за нея по-скъпи билети, отколкот за нас. 

Парадоксално - първият път в който имахме по-скъпи билети от Wizzair (около 200лв двупосочен) и бяхме с дете, и си мислех, че ще се възползваме от "промоция" поне за нея, тя беше на 2 години и 10 дни ( в деня на излитането) и естествено я таксуваха с нормален билет. 

п.с. имаше начин за купуване на място за дете под 2, като напишеш Infant вместо първо име, ама не знам, дали това променя и как нещата с цялостното ценообразуване

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Може да са продали повече билети от местата в самолета.Трябвало е да си купите място преди  и може да се чекирате месец по-рано.Сега може да ви качат на друг ден,но идете на летището днес,ако ви излезе късмет.

А факта че ми генерира конкретни места при чекирането, означава ли че овър букинг не трябва да ме тревожи и ще летим гарантирано?

• Замислям се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.