Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, margarettod каза:

При опит за чек-ин за полет Лондон - София за довечера 21.55ч. излиза съобщение, че същият е невъзможен, т.к. в момента няма свободни места

И в крайна сметка места няма. Следва изчакване на гейта и в случай, че не се лети, обещават наставяне в хотел, компенсация, ... Става много интересно. Разказвам, т.к. летят мои близки. Хубавото е, че не са притиснати във времето и могат да изчакат до следващ възможен полет.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 минути , margarettod каза:

И в крайна сметка места няма. 

И това се случва понякога и за това е добре ако си без закупено място да се чекираш още като отвори чекин -а за да не останеш без място при овърбукинг

На 13.12.2021 г. в 12:08, iMari каза:

Колкото и да е изнедадващо, май,май ще се лети до LED.

image.png.f96c50d93ff489c66cb239022f370580.png

Ами може и да ги отменят, че имало доста отменени полети днес заради големите снеговалежи 😙

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

да се чекираш още като отвори чекин -а

Първият опит за чекин е бил сутринта около 6 и оттогава все не става. Както и да е. Аз редовно повтарям, че трябва да се чекира веднага при отваряне, особено при липса на закупени места, ама кой да предположи, че това може да се случи за късен полет в обикновен работен ден и много преди празниците. Винаги има първи път 😀

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , stanimir каза:

Е ,щом не е спешно няма лошо. 400€ компенсация + хотел и храна. Ще  ги качат на някой от утрешните полети.

И те май на това разчитаха, ама няма да ги огрее 😃 Ще се лети сега. Били са 8 човека на изчакване и всички са ги качили. Дори имало още едно свободно място. След три, четири часа ще посрещам гости.

• Харесвам 3
Публикувано:
4 minutes ago, margarettod said:

И те май на това разчитаха, ама няма да ги огрее 😃 Ще се лети сега. Били са 8 човека на изчакване и всички са ги качили. Дори имало още едно свободно място. След три, четири часа ще посрещам гости.

А можеше да се наспиш. Сега всички са прецакани. Нищо странно при положение ,че куп хора купуват полети на килограм по за лев-два , колкото да си  имат за всеки случай.Ограниченията  вероятно също са отказали немалко хора от планирано пътуване.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте. Предстои ми пътуване до Мюнхен с Уиз. Ще пътуваме 4 човека и едно бебе на 3 месеца. Цената на билет на човек е 45 лева, а таксата за бебе е 62 лева. Възможно ли е да купя отделен билет за бебето и ако е възможно как да го регистрирам като пътник ? Интересува ме и дали в този случай мога да кача и кош за кола в самолета. Прочетох указанията в сайта им относно превоз на бебе, но честно казано е доста неразбираемо. Благодаря! 🙂

Публикувано:

Ще купувам билет с банков трансфер. Накрая ми даде данните за превода, но в тях пише, че тоя IBAN е само за международни трансфери ("

Account number only for international bank transfers:") А моя превод ще си е от левова сметка към друга левова на Сити банк. Дали ще има проблем?

Втората ситуация е следната. Искам да отменя билет. Първо съм взел евтин билет с флекс с банков трансфер и по-късно съм доплащал разлката до цената на дестинацията, която искам, с кредитна карта, която не е свързана по никакъв начин с първата банкова сметка. По коя от двете сметки ще се върнат парите за отмения билет?

Публикувано:

В крайна сметка София - Петербург направи своя прощъпалник.

С виза или без , това е страхотно събитие.Нека си пожелаем дестинацията да оцелее възможно най-дълго и скоро да добавят и Москва ! 

• Харесвам 23
  • Браво 1
Публикувано:
На 15.12.2021 г. в 16:23, tch каза:

Ще купувам билет с банков трансфер. Накрая ми даде данните за превода, но в тях пише, че тоя IBAN е само за международни трансфери ("

Account number only for international bank transfers:") А моя превод ще си е от левова сметка към друга левова на Сити банк. Дали ще има проблем?

Втората ситуация е следната. Искам да отменя билет. Първо съм взел евтин билет с флекс с банков трансфер и по-късно съм доплащал разлката до цената на дестинацията, която искам, с кредитна карта, която не е свързана по никакъв начин с първата банкова сметка. По коя от двете сметки ще се върнат парите за отмения билет?

Изпращаш обикновен банков трансфер от лева към лева по Българският ими IBAN и основанието разбира се. 7 дни ги пазят на тая цена, но е добре да се прати най-късно на 6-я ден трансфера.

Публикувано:

Може би е за темата за хвалбите. Дойде ми кредит от Booking, дори без да съм се жалил. Явно се случва, но изключително бавно ...

image.png.154507c799a08a881486f5735256ed7b.png

• Харесвам 8
Публикувано:

Да и моя акаунт нарастна с 40лв за две резервации, който бях забравил от юни месец даже се зачудих, какви са тези кредити

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз днес получих кредит, но пусках жалба за две резервации от юли месец преди седмица.

Искаха ми сто документа удостоверяващи пребиваването ми .

Странното е, че дата с която ми е заверена сметката  е :

01/06/2021
Платено в (372005.....)
‎11,34 €
‎11,34 €

Този номер след Платено в (372005.....) дали е номер на резервацията?

Или пък нещо друго са ми платили за което вече съм забравила???🙄

Публикувано:

И аз имам, ама не мога да разгадая за коя резервация е, но логичното е, да е за  тази от края на август, а не за тази от ноември (сумите са много подобни) 

Публикувано:
преди 4 минути , stormbringer каза:

И аз имам, ама не мога да разгадая за коя резервация е, но логичното е, да е за  тази от края на август, а не за тази от ноември (сумите са много подобни) 

С каква дата са ви заверени кредитите? 

Моя е от 01.06, а резервациите са ми от юли месец.

Публикувано:
преди 2 часа, Taliana каза:

С каква дата са ви заверени кредитите? 

Моя е от 01.06, а резервациите са ми от юли месец.

И при мен дойде от Юни и е до Юни догодина.

Публикувано:

На мен също ми пуснаха всички кредити за цялата година (началото на юни до края на октомври). Това, че се чесахме един месец с мейли и се плашихме, и си цитирахме техните правила, не даде ефект.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уизз ми преведоха кредитите от юли +  още 2 малки суми от по няколко евра и не си взеха грешно преведената сума ( 5% от ст-стта на билетите).Написах им трето гневно писмо в началото на седмицата и този път явно сработи.

Публикувано:

Без да съм се олаквал, и след като бях ги прежалил 6-те €, Wizz днес ме изненадаха и ги преведоха. С последната промоция за 1.99 си купих билет SOF - BCN. И сега с тия 6€ и другите дребни стотинки които имах в профила, си платих и обратния полет. 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

При мен май преведоха и за втората резервация, но сумата само сe увеличи, без да е ясно колко и за какво са.

Не са на отделни редове трябва да гадая. Явно предколедно са решили да зарадват всички.

• Харесвам 3
Публикувано:

Получих имейл за промяна на полети юни и август и виждам, че конкретно за Барселона са махнали дни за август и остават само два полета в седмица, което за август...

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, аз видях, че полетът ми за Родос през юни е отказан, също не виждам и Родос вече, като дестинация от София през приложението на  Wizz. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Отрязали са Катания и е останал един полет седмично. Малага и Аликанте са изчезнали като дати. Масово променени часове, но поради малките разлики във времето не предлагат опции за промени. Малага не излиза като възможна опция за промяна.

Относно забавените 5 % от ползване на реферала им в Букинг:

След много разменени писма и никакъв резултат в петък изплатиха точки за три резервации, като последната е от юли. Първата е от началото на май, което е забавяне 7 и половина месеца. Имам и септемврийска резервация, която не е платена.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

От тази сутрин до обяд получих 5 мейла от уиз за промяна на разсписание за 5 полета, от общо 8 резервации през следващатите месеци или 60% от всички които имам..

• Шок 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.