Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , traveler каза:

Бърз въпрос - мога ли да купя билет на друг от моя акаунт, и какво е особеното. Гледам, че има опция "не съм пътник".

Можеш, но не можеш да го платиш с кредити.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 минути , traveler каза:

Бърз въпрос - мога ли да купя билет на друг от моя акаунт, и какво е особеното. Гледам, че има опция "не съм пътник".

Да може но не може да позлваш  дискаунт програмата.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Климент каза:

Да може но не може да позлваш  дискаунт програмата.

Това го знаех, имах предвид нещо друго, защото никога не съм купувал така.

Благодаря !

Публикувано:
преди 13 минути , traveler каза:

преди 2 минути , traveler каза:

Това го знаех, имах предвид нещо друго, защото никога не съм купувал така.

Благодаря !

Можеш да но трябва да махнеш отметката за отсъпка /ако имаш членство/ и тогава вместо твоето име добавяш друго защото не може да се купува за друг човек билет с остъпка на членството

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не може да им се отрече на розовките ,че са царе в това да те държат в напрежение.....След няколко дни с промоционални цени да орежат полети и да сменят часове.....както в една реклама се казваше ....Безценно.

• Смея се 9
Публикувано:

Наред с промените, виждам, че Париж Орли се появи в разписанието от София, но нещо не виждам реално кога има полети от/до там. 
27DA4D79-D45D-4E19-B570-EBE4F4B6072E.png.44fb966b6fa2f12156daf1346bbac609.png 

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Сега погледнах резервациите- ами то си е за темата "Искам да се оплача"! За 4 полета имам промяна, а дори не пишат каква!- "Ще Ви уведомим скоро"...😠 На всичко отгоре съм запазила и хотели. Добре,че мога да ги отменя. Както казва @Otnesen- царе са в това, да те държат в напрежение...

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , marycap каза:

Сега погледнах резервациите- ами то си е за темата "Искам да се оплача"! За 4 полета имам промяна, а дори не пишат каква!- "Ще Ви уведомим скоро"...😠 На всичко отгоре съм запазила и хотели. Добре,че мога да ги отменя. Както казва @Otnesen- царе са в това, да те държат в напрежение...

Същия номер ми го играха през соптември/октомври за полети през ноември.
Хайде - ние минахме лесно - сменихме връщането и вместо през Неапол, се върнахме през Рим (от Фуертевентура), така или иначе не бяхме запазили нощувките още, ама на другата част от компанията, които щяха да летят от Дортмунд през Полша за Фуертевентура, им изгоряха тотално билеите, защото първият им полет стана след втория, а понеже в скъпия нямаше промяна, си остана да виси. 

• Замислям се 2
Публикувано:

Получих мейл, че полетът ми за връщане от Катания през юни е променен.. като ми бяха изброени опциите - ок , но след като влезнах в профила си гледам, че пък и полетът ми за заминаване е отменен (което не беше споменато в мейла).

“There is a change on your booking. We will
inform you via e-mail soon. Please return back
soon to see the changes.” Само това ми излиза. 
Може би трябва да се свържа с Кол центъра?
Ако реша да променя полетите за същата дестинация с други дати доплаща ли се разликата? И прехвърлят ли се чекираният багаж и застраховката за новите резервации?

Публикувано:

При мен всички са със смяна на разписанието и няма опция за смяна на ден, супер яко-само извинение. Не знам колко са ги мръднали, но надали са по 5 мин и то всичките 5. Добре, че не са свързващи поне в тези случаи. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 28 минути , Gergana Popova каза:

Може би трябва да се свържа с Кол центъра?
Ако реша да променя полетите за същата дестинация с други дати доплаща ли се разликата? И прехвърлят ли се чекираният багаж и застраховката за новите резервации?

Така изписва докато нагласят/прехвърлятт новите полети и после ще се появи в профила Ви понякога до няколко часа става, а понякога и ден..изчакайте. След това може да смените без доплащане датите до 14 дена назад и 30 дена напред съответно отиването и връщането и може сами да го направите не е нужно да звъните. Всичко си остава, което сте платили.

преди 16 минути , Alexander каза:

При мен всички са със смяна на разписанието и няма опция за смяна на ден, супер яко-само извинение. Не знам колко са ги мръднали, но надали са по 5 мин и то всичките 5. Добре, че не са свързващи поне в тези случаи. 

Ами бях писал, че имах полет с 2ч.50мин изместен и имах опциите и не е ясно до колко време разлика в чаосвете се дават възможностите уж 3ч. ана явно не е

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , Alexander каза:

При мен има промени с 1.30 до 2 часа и няма никакви опции, само ме информират за новите часове

• Харесвам 4
Публикувано:

От гръцките острови в приложението излизат само Крит, Корфу и Миконос.

Закинтос, Санторини и Родос вече ги няма. Много жалко ако остане така.🙄

• Харесвам 2
  • Шок 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, iMari каза:

От гръцките острови в приложението излизат само Крит, Корфу и Миконос.

Закинтос, Санторини и Родос вече ги няма. Много жалко ако остане така.🙄

Честно казано за мен очаквано. Дано не остане така. Ама това Корфу цепи мрака, дето цяло лято 3 компании трошиха празни самолети до там.... Голям цирк.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Четох таксите по друг повод и някаква такса видях:   "гаранция за пристигане навреме". Тази гаранция как действа, знаете ли, ако се платят тези 10 евро. Защото цяло лято,  освен празни до островите, почти нямаха  пристигнали навреме самолети.

Редактирано от Tani
Публикувано:
преди 30 минути , Tani каза:

Четох таксите по друг повод и някаква такса видях:   "гаранция за пристигане навреме". Тази гаранция как действа, знаете ли, ако се платят тези 10 евро. Защото цяло лято,  освен празни до островите, почти нямаха  пристигнали навреме самолети.

Нищо такова не видях да има при таксуването, по-скоро да е някаква такса, ако закъснееш на гейта.  Но пък те не те чакат, че да ти я вземат, затварят .  🙂 

Публикувано:
преди 7 часа, Tani каза:

Четох таксите по друг повод и някаква такса видях:   "гаранция за пристигане навреме".

Тази гаранция означава, че ако полета закъснее с час или повече или бъде отменен ще получиш 100 евро кредит без значение от причините- стачки, лошо време и.т.н  😛

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, randi каза:

Честно казано за мен очаквано. Дано не остане така. Ама това Корфу цепи мрака, дето цяло лято 3 компании трошиха празни самолети до там.... Голям цирк.

За мен е още по-необяснима честота на полетите до Бари общо за двете нискотарифки. Пътувах края на ноември - и на отиване и на връщане дали имаше и 20-30% заетост на местата. Масово билетите са по 8-10лв, но продължават да летят.

• Харесвам 2
Публикувано:

преди 9 часа, Tani каза:

Последно съм купувал тази застраховка преди две години и после опцията изчезна, но е възможно да не е за всички полети...

Копирай линк към тази информация, моля.

П.П. Общите им условия бяха, че получаваш 100 евро ако полета закъснее с 1 час или повече, но не беше проверено или поне публикуване ако закъснее над три и повече часа дали тази застраховка прави неоснователно обезщетението полагащо се за подобно закъснение според Регламента.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, The Doctor каза:

Последно съм купувал тази застраховка преди две години и после опцията изчезна, но е възможно да не е за всички полети...

Копирай линк към тази информация, моля.

П.П. Общите им условия бяха, че получаваш 100 евро ако полета закъснее с 1 час или повече, но не беше проверено или поне публикуване ако закъснее над три и повече часа дали тази застраховка прави неоснователно обезщетението полагащо се за подобно закъснение според Регламента.

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees

Раздел: Servise Fees,    четвъртото, On-Time Arrival Guarantee    10  евро

Публикувано:
преди 50 минути , Tani каза:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees

Раздел: Servise Fees,    четвъртото, On-Time Arrival Guarantee    10  евро

Съществува в общите условия, но къде я предлагат като опция? Преди излизаше на страницата с допълнителни услуги, които могат да се добавят към направена резервация - Надградете до WIZZ GO, Изберете място и се чекирайте 30 дни преди заминаването, Пътувайте по-удобно. Чекирайте багаж! ............ Летищен трансфер.

Не съм я виждал поне от година при  направени повече от 50 резервации.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 часа, The Doctor каза:

Отрязали са Катания и е останал един полет седмично. Малага и Аликанте са изчезнали като дати.

Винаги, като има промяна на полети временно се маха разписанието поне това съм забелязал. Вече ги има в разписанието и двете ама на какви цени било то и временни 😃 добре, че има опция за безплатна смяна.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.