Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Винаги, като има промяна на полети временно се маха разписанието поне това съм забелязал. Вече ги има в разписанието и двете ама на какви цени било то и временни 😃 добре, че има опция за безплатна смяна.

Изчезва, когато променят дни, а не часове. Понякога изчезва и не се възстановява никога.

преди 3 минути , yordanov каза:

Будапеща си замина от София.

От Варна изчезнаха Барселона и Милано. 

Силно се надявам, да е заради промени в дните. Всички се задържаха дълго, а първата линия стартира с билети от 2.99 лева.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, yordanov каза:

От Варна изчезнаха Барселона и Милано.

Милано от Варна поне от много месеци съществуваше само "виртуално"....

Просто го дърпаха с по няколко месеца напред, колкото да се отчете дейност и съществувана на линия, е и събиране на кеш естествено

• Харесвам 2
Публикувано:
2 hours ago, VVP said:

Някой знае ли какво става с полетите до Петербург? Има ли ги, редовни ли са? 

Да.Летят си ги по разписание.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

А колко мегаланци летяха по тази линия сега?

Никой. Ако имаше поне един магеланец, щеше да има  някакъв репорт.   Всеки магеланец  разчиташе на безплатните електронни визи за Санкт Петербург, но такива визи  няма в момента.

• Харесвам 3
Публикувано:

За отменените ми 4 полета предлагат други дати. За два от тях- стават, другите ще ги променям. Дано не е серийна промяната като последната година, че след сутрешното кафе, следваше проверката "тука има- тука няма"( полет).

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, Фил каза:

Статия в simple flying - Ouch: Wizz Air Removes 84 Routes From Sale

Точно тази статия гледах, но нещо бъркат отменените маршрути в табличката. За София излиза Солун, вероятно са имали предвид Закинтос, а за Варна - Хераклион, най-вероятно имат предвид Ларнака 🙂

Но май наистина ще се разделим със споменатите гръцки острови.

Публикувано:
На 21.12.2021 г. в 8:03, iMari каза:

За мен е още по-необяснима честота на полетите до Бари общо за двете нискотарифки. Пътувах края на ноември - и на отиване и на връщане дали имаше и 20-30% заетост на местата. Масово билетите са по 8-10лв, но продължават да летят.

И сега са празни самолетите. Недоумявам, това Бари какво са го захапали и ще се избият, кой да си счупи празния самолет по - напред.

• Харесвам 4
Публикувано:

Сигурно е задаван този въпрос, но нещо не се справям с търсачката.
Днес си прибрах куфара на софийското летище със счупено колело след полета на Уиз от Бергамо. Голдеър написаха някакъв damage report и ми казаха да прочета лист с информация,  в която пишеше единствено, че Уиз работят със Светла. Никакви телефони на Светла, никаква информация какво точно трябва да правя.
Утре ще звънна на Светла естествено, но мога ли да очаквам адекватна реакция от тях? Предполагам ще сменят колелото за тяхна сметка на база на данните от damage report-a? Или първо трябва да получа някакво одобрение от Уиз?

Публикувано:
преди 4 часа, randi каза:

И сега са празни самолетите. Недоумявам, това Бари какво са го захапали и ще се избият, кой да си счупи празния самолет по - напред.

И аз се чудех същото. Може би община Бари дотира солидно полетите или пък се превозва много карго, иначе не намирам никакъв икономически смисъл.

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 часа, Венелин каза:

Днес си прибрах куфара на софийското летище със счупено колело след полета на Уиз от Бергамо. Голдеър написаха някакъв damage report и ми казаха да прочета лист с информация,  в която пишеше единствено, че Уиз работят със Светла. Никакви телефони на Светла, никаква информация какво точно трябва да правя.
Утре ще звънна на Светла естествено, но мога ли да очаквам адекватна реакция от тях? Предполагам ще сменят колелото за тяхна сметка на база на данните от damage report-a? Или първо трябва да получа някакво одобрение от Уиз?

Преди няколко години куфара ми беше счупен, отидох в магазина на Svetla на Орлов мост и веднага ми предложиха да си избера нов. Мисля, че поискаха само демидж рипорта от летището, въобще не съм се разправяла с Уиз. Те имат сключен договор със Светла и си комуникират помежду си.

• Харесвам 7
Публикувано:

Wizz Air launches 14 new routes from London Gatwick!

A321neo_WIZZ_AIR-800x537.jpg

New routes:

✈ London Gatwick – Palma Mallorca (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Faro (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Milan (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Rome (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Naples (Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday from March 27)

✈ London Gatwick – Tel Aviv (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Vienna (Daily from March 27)

✈ London Gatwick – Funchal (Monday, Friday from March 28)

✈ London Gatwick – Bari (Tuesday, Saturday from March 29)

✈ London Gatwick – Podgorica (Tuesday, Friday, Saturday, Sunday from April 7)

✈  London Gatwick – Chania (Daily from April 7)

✈ London Gatwick – Catania (Monday, Wednesday, Friday from April 😎

✈ London Gatwick – Larnaca (Daily from April 11)

✈ London Gatwick – Mykonos (Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday from April 12)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 часа, Венелин каза:

Заповядай : http://svetlabags.com/contacts 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 часа, Георги Матеев каза:

И аз се чудех същото. Може би община Бари дотира солидно полетите или пък се превозва много карго, иначе не намирам никакъв икономически смисъл.

Те тия не возят карго.

Публикувано:

Преди седмица ми се наложи да активирам Wizz Flex и да канселирам един от пътниците. Проблемът е, че вече цяла седмица кредитът не се появява в акаунта ми. На някой случвало ли му се е? Ако си трая и след примерно 1 месец Уиз добавят кредита, валидността му ще бъде ли удължена с един бонус месец?

Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

Преди седмица ми се наложи да активирам Wizz Flex и да канселирам един от пътниците. Проблемът е, че вече цяла седмица кредитът не се появява в акаунта ми. На някой случвало ли му се е? Ако си трая и след примерно 1 месец Уиз добавят кредита, валидността му ще бъде ли удължена с един бонус месец?

Аз го направих същото упражнение,като канселацията на единия пътник се появи като нова резервация,която пише че е в процес на отмяна и вече няколко дни никакъв кредит.Ама не мисля да ги чакам един месец,като минат 72-та часа и ще им звъня.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 31 минути , Tani каза:

Увеличава ли се цената  на Priority  с наближаване на полета или  зависи само дали го дабавяш с билета или в последствие

Увеличава се не с приближаване на полета, а в зависимост от продажбите. Много разлика в цената не съм виждал дали ще се добави преди или след.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.