Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някакви полети от Пловдив ми се появяват? 

image.png.923a91e7a2d98ccfaf334ef5d7bde701.png

image.png.df1a924df2f6717331931a0d3bb170e1.png

Изпуснал съм този момент..... 😇

Много добра новина за Орли, браво!

Иначе вчера какво ми се случи просто не е истина. 

Купих един билет на един фр за Аликанте и след един час ми казва, че сме сбъркали. А аз го питам къде сме сбъркали, ами не е трябвало билетът да е на мен, а на жена ми. Е хубава работа, ееее колко луди хора има, просто не е истина... 😀

Е браво хубава работа, та после айде още 1 час отрепах заради него.... как може да си мълчиш и после ами сбъркахме. Обадих се на кол център на wizz и те ми казаха, че вариантът е само през сайта и айде още 93 лв. за другото име. Нали можеше до 24 часа да сме сменяше името или това отпадна като вариант при wizz? 

И билет от 110 лв. стана 210 лв. 😇 А и другото което е това дали съм бот направо ме подлудява, смених ip адреса, за да му оправя името, иначе сайтът по едно време дори и не ми зареждаше.  

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , Иван Попов каза:

Някакви полети от Пловдив ми се появяват? 

image.png.923a91e7a2d98ccfaf334ef5d7bde701.png

image.png.df1a924df2f6717331931a0d3bb170e1.png

Изпуснал съм този момент..... 😇

Много добра новина за Орли, браво!

Иначе вчера какво ми се случи просто не е истина. 

Купих един билет на един фр за Аликанте и след един час ми казва, че сме сбъркали. А аз го питам къде сме сбъркали, ами не е трябвало билетът да е на мен, а на жена ми. Е хубава работа, ееее колко луди хора има, просто не е истина... 😀

Е браво хубава работа, та после айде още 1 час отрепах заради него.... как може да си мълчиш и после ами сбъркахме. Обадих се на кол център на wizz и те ми казаха, че вариантът е само през сайта и айде още 93 лв. за другото име. Нали можеше до 24 часа да сме сменяше името или това отпадна като вариант при wizz? 

И билет от 110 лв. стана 210 лв. 😇 А и другото което е това дали съм бот направо ме подлудява, смених ip адреса, за да му оправя името, иначе сайтът по едно време дори и не ми зареждаше.  

Безплатно до 24ч може да промениш 1-2 букви объркани не всички имена.... Пловдив е от няколко месеца обявен, дано се задържи 🙂 За Орли е супер, но още не са заложили дати.... 

• Благодаря 1
Публикувано:
На 24.12.2021 г. в 23:38, vorbis каза:

Преди седмица ми се наложи да активирам Wizz Flex и да канселирам един от пътниците. Проблемът е, че вече цяла седмица кредитът не се появява в акаунта ми. На някой случвало ли му се е? Ако си трая и след примерно 1 месец Уиз добавят кредита, валидността му ще бъде ли удължена с един бонус месец?

И аз ще трябва да правя тази операция. Върна  ли се кредитът, или още стои така

Публикувано:
преди 17 часа, Jorro каза:

За Орли е супер, но още не са заложили дати.... 

От Бургас също се появи летище Бориспил, освен Жулияни, но предполагам и в двата случая става въпрос за кратки периоди, в които обичайното летище е в ремонт или има друга подобна причина. Има много такива примери в мрежата на Уиз, които не е много ясно защо се появяват като Абу Даби/Дубай или Осло Торп/Гардермоен.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 часа, iMari каза:

но предполагам и в двата случая става въпрос за кратки периоди, в които обичайното летище е в ремонт или има друга подобна причина.

Честито Рождество на всички! Да, правилно си предположила за "Жуляни": цък

• Харесвам 5
Публикувано:
На 27.12.2021 г. в 18:31, Jorro каза:

Безплатно до 24ч може да промениш 1-2 букви объркани не всички имена.... Пловдив е от няколко месеца обявен, дано се задържи 🙂 За Орли е супер, но още не са заложили дати.... 

За една/две букви мисля, че не е проблем на летището. Ама за цяло име, няма как да стане. 

При мен излизат дати за Орли, дори още от 30 декември. 

image.png.32d77c383063b55ab9420bb0e3195942.png

Иначе имат някаква промоция от 25%. 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ 25% ПО ОПРЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ, ОЗНАЧЕНИ С "%"image.png.fa9f10e1251480299c1baa406227e905.png

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

За една/две букви мисля, че не е проблем на летището. Ама за цяло име, няма как да стане. 

При мен излизат дати за Орли, дори още от 30 декември. 

image.png.32d77c383063b55ab9420bb0e3195942.png

Иначе имат някаква промоция от 25%. 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ 25% ПО ОПРЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ, ОЗНАЧЕНИ С "%"image.png.fa9f10e1251480299c1baa406227e905.png

Чети по-внимателно. Виж в червено какво е написано, за съжаление не са до Орли. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Орли щеше да стартира още преди години, но вече не помня какво стана и полетите не тръгнаха. Сега не знам дали става въпрос за ремонти на другото летище или ще ги пуснат.

Публикувано:

Може би задавам тъп въпрос, но не съм пътувала в Ковид времената. Опитвам се да се чекирам, но системата ми препоръчва места срещу заплащане или ми дава възможност аз да си избера - пак срещу заплащане. Какво ново има, че системата не ми разпределя произволни безплатни места?

Публикувано:
преди 3 минути , Divliana каза:

Може би задавам тъп въпрос, но не съм пътувала в Ковид времената. Опитвам се да се чекирам, но системата ми препоръчва места срещу заплащане или ми дава възможност аз да си избера - пак срещу заплащане. Какво ново има, че системата не ми разпределя произволни безплатни места?

Безплатни места може да получите само ако остават по-малко от 48 часа преди полета

Публикувано:
преди 2 минути , iMari каза:

Безплатни места може да получите само ако остават по-малко от 48 часа преди полета

да в този период съм пътувам на 31.12

Публикувано:
преди 1 минута , Divliana каза:

да, така е отговарям на изискванията, но......

Ами има ли някакъв надпис продължете със случайни места. Нещо подобно. Безплатни са местата със сигурност, ако не искаш да избираш.

Публикувано:
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

Ами има ли някакъв надпис продължете със случайни места. Нещо подобно. Безплатни са местата със сигурност, ако не искаш да избираш.

ами не, затова се чудя как да постъпя при положение че искат място при процедурата за QR кода и екрана седи отворен /незнам колко време ще ме държи в системата/. Ако напиша произволно място във формата за QR код и реша по късно да се чекирам ще има ли проблем?

Публикувано:

Имаше някаква особеност при чекиране през приложението, помня, че лятото и аз се борих. Мисля, че трябваше да се върне една стъпка назад и след това даваше възможност за избор на безплатни места. Пробвай и през десктопа.

Ако QR кода е за Гърция със сигурност може да правиш корекции и по-късно. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 45 минути , Divliana каза:

Там ,където е страницата с местата пробвайте да кликвате на всеки от надписите.Ако ви начисли такса за място,върнете обратно и пробвайте следващия надпис,докато се получи безплатно.Но въпреки това няма да имате бордна карта,а ще трябва да идете на гишето в София за издаване.Всички,дори с платени места минават през гише.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Divliana каза:

ами не, затова се чудя как да постъпя при положение че искат място при процедурата за QR кода и екрана седи отворен /незнам колко време ще ме държи в системата/. Ако напиша произволно място във формата за QR код и реша по късно да се чекирам ще има ли проблем?

И при мен на компютъра не стана, но на телефона през приложението се получи.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

И при мен на компютъра не стана, но на телефона през приложението се получи.

Благодаря,  след вашия съвет пробвах през телефона и се получи😀

• Харесвам 5
Публикувано:

От около десетина дни изчезна информацията за преведените точки в профила ми в УИЗ.

Получавам съобщения, че точки са успешно преведени в него, но не ги виждам нито като дата, нито като стойност.

При вас така ли е?!

Публикувано:
преди 44 минути , The Doctor каза:

От около десетина дни изчезна информацията за преведените точки в профила ми в УИЗ.

Получавам съобщения, че точки са успешно преведени в него, но не ги виждам нито като дата, нито като стойност.

При вас така ли е?!

Сега погледнах в приложението, всичко е наред при мен. Няколко пъти прехвърлях последните седмица-две, всичко е отразено както трябва.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

Сега погледнах в приложението, всичко е наред при мен. Няколко пъти прехвърлях последните седмица-две, всичко е отразено както трябва.

Благодаря. В приложението се виждат, но на десктоп ги няма.

Във "всички плащания" стоят само получени суми от анулирани полети и наградите от Букинг, във "всички транзакции" - излиза същото + изтеглянията при плащане на билети, във "всички изтегляния" са плащанията на билети.

757291458_.png.b90a0309d52648d9070e44eaab4b8288.png

Публикувано:

Да, действително на десктопа не се виждат прехвърлените суми, но общата стойност на кредита е една и съща и в приложението и на сайта.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 27.12.2021 г. в 17:24, Tani каза:

И аз ще трябва да правя тази операция. Върна  ли се кредитът, или още стои така

Кредитът все още не е зареден в профила ми. Трябваше да им звънна и агентът ми каза, че резервацията на пътника въобще не била канселирана (?!? wtf). Помолих да я канселират, при което сега се вижда че е в процес на канселиране. Но отново минаха 72 часа и все още няма постъпил кредит. Т.е. историята не е приключила и пак ще трябва да звъня и да се обяснявам.

Публикувано:
преди 25 минути , vorbis каза:

Кредитът все още не е зареден в профила ми. Трябваше да им звънна и агентът ми каза, че резервацията на пътника въобще не била канселирана (?!? wtf). Помолих да я канселират, при което сега се вижда че е в процес на канселиране. Но отново минаха 72 часа и все още няма постъпил кредит. Т.е. историята не е приключила и пак ще трябва да звъня и да се обяснявам.

питах, защото при подобен случай беше доста благоприятно развитието ;), и.................отговорът ти го потвърждава 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.