Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , cybersimo каза:

Искаш да кажеш, че ако новата резервация бъде отменена от АК ще върнат само 20 евро?

И аз мисля, че таксата не ти я връщат защото ти си плащаш за да получиш нова резрвация, а вече какво ще се случва с новата резервация, таксата не я интересува т.с. тази такса не е обвързана с нито една от резервациите, а е просто между двете резервации. Ако към новата вече добавиш такса трансфер, места то те се връщат.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 минути , cybersimo каза:

Да, но на практика само се доплаща разликата в цената до новата, плюс такса за смяна.

Например резервация за 10 евро билет искат да се смени за други дати, където билета е 30 евро. Трябва да се доплати разлика 20 евро в цената на билета + 30 евро такса за смяна.

Искаш да кажеш, че ако новата резервация бъде отменена от АК ще върнат само 20 евро?

не, трябва да върнат цената на билета от 30 евро

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще върнат пълната цена но новия билет , в случая 30€.

Това обаче е всичко което ще получиш и няма да върнат таксата за промяна.

• Харесвам 4
Публикувано:

Уиз направиха промяна по една резервация и избрах опцията да ми върнат 120 процента кредит. До кога мога да реша вместо тия 120 процента да ми върнат 100 процента по сметката?

И къде изобщо се намира тази опция за връщане на пари по банковата сметка?

И чисто теоретично мога ли с част от кредита да купя билет, а друга част да ми я върнат по банковата сметка?

Публикувано:
преди 3 минути , tch каза:

Уиз направиха промяна по една резервация и избрах опцията да ми върнат 120 процента кредит. До кога мога да реша вместо тия 120 процента да ми върнат 100 процента по сметката?

И чисто теоретично мога ли с част от кредита да купя билет, а друга част да ми я върнат по банковата сметка?

Мисля, че веднъж като си заявил връщане на кредит няма как да ти го преобразуват в кеш и май се звънеше на оператор за връщане по сметка и може да избираш или кредит или кеш не може на половина.

Публикувано:
преди 32 минути , Ivko каза:

Мисля, че веднъж като си заявил връщане на кредит няма как да ти го преобразуват в кеш и май се звънеше на оператор за връщане по сметка и може да избираш или кредит или кеш не може на половина.

В емайла, който са ми пратили пише, че след като се заредят тия 120 процента може да се преобразуват на 100 процента кеш. Бих копирал текста, но е на немски.

Публикувано:
преди 18 минути , tch каза:

В емайла, който са ми пратили пише, че след като се заредят тия 120 процента може да се преобразуват на 100 процента кеш. Бих копирал текста, но е на немски.

Там трябва да има линк, който те води до форма за попълване. 

Публикувано:

Здравейте,

Wizz направо ме озадачиха. Купувам си билет SF-BCN с приорити и първото плащане не мина /предполагам причината е mozzila firefox/. Приорити ми начисли - 40 лв. Почнах наново със същия браузер - приоритито стана 38 лв. ама пак чрез mozzila firefox и пак не мина /изписа нещо за сървъра/. Присветна ми да сменя браузара и за всеки случай картата и този път стана, но за priority ми взеха 32 лв. на човек. Това е крайната сума. Как ги изчислява...идея си нямам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , aladinoplus каза:

Здравейте,

Wizz направо ме озадачиха. Купувам си билет SF-BCN с приорити и първото плащане не мина /предполагам причината е mozzila firefox/. Приорити ми начисли - 40 лв. Почнах наново със същия браузер - приоритито стана 38 лв. ама пак чрез mozzila firefox и пак не мина /изписа нещо за сървъра/. Присветна ми да сменя браузара и за всеки случай картата и този път стана, но за priority ми взеха 32 лв. на човек. Това е крайната сума. Как ги изчислява...идея си нямам.

днес имаше проблеми с мозила пообед , но за цените нямам обяснение :d 😄 :d 

Публикувано:

Опитвам се да си върна парите от две отменени  резервации, но ми излиза това съобщение:

image.png.ca74264a4ec0b0e463e26990d7fad860.png

Пробвах и през приложението и от десктопа все едно и също. Някакъв нов бъг ли е и има ли начин да го преодолея без да звъня? 🙂

P.S. Сега виждам, че са отменили Неапол до средата на март, @The Doctor беше прав.

• Харесвам 3
Публикувано:

Забелязвам за пореден път, че при някой полети цената с и без дискаунт е една и не знам това бъг ли е или не знам ама нещо не мога да схвана

wizzair1.jpg

Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Забелязвам за пореден път, че при някой полети цената с и без дискаунт е една и не знам това бъг ли е или не знам ама нещо не мога да схвана

Дискаунта е за цени над 19.99 евро.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 минути , randi каза:

Дискаунта е за цени над 19.99 евро.

Да но се предполага, че щом цената с дискаунт е 28.99лв, без следва да е 48.99лв..., а на друг билет с дискаунт е 34.99лв и без е 54.99лв...

Публикувано:
преди 6 часа, iMari каза:

Опитвам се да си върна парите от две отменени  резервации, но ми излиза това съобщение:

image.png.ca74264a4ec0b0e463e26990d7fad860.png

Пробвах и през приложението и от десктопа все едно и също. Някакъв нов бъг ли е и има ли начин да го преодолея без да звъня? 🙂

P.S. Сега виждам, че са отменили Неапол до средата на март, @The Doctor беше прав.

И аз се мъча от вчера с две резервации,но крайния резултат е същия,явно пак няма да се мине без звънене.Поне да знам,че не е лично отношение😄

• Смея се 2
Публикувано:
На 11.01.2022 г. в 16:22, tch каза:

Да дам допълнителна информация по случая. В рамките на валидността на 120-процентовия кредит (1 година) мога да реша да го преобразувам в "кеш" и те да би бъдат върнати по банковата сметка. Ако използвам част от кредита, за да купя билети останалата част вече няма да мога да я прехвърля в истински пари.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, Ivko каза:

Да но се предполага, че щом цената с дискаунт е 28.99лв, без следва да е 48.99лв..., а на друг билет с дискаунт е 34.99лв и без е 54.99лв...

А ако без дискаунт е 28.99? Реално първо се гледа цената без и след това с дискаунт.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 14.01.2022 г. в 13:28, Ivko каза:

Смяташ ги на обратно. Отстъпката е от цената на билета, иначе не е отстъпка, а базова цена  

• Харесвам 3
Публикувано:

Повечето гръцки дестинации, с изключение на Корфу, Chania и Миконос, изцяло са отпаднали от разписанието на Уиз.

От Варна няма да се изпълняват полетите до Барселона, Залцбург (май изобщо не тръгна), Хановер и Бергамо. 

• Харесвам 3
Публикувано:

От няколко дни не успявам да си взема 120% рифънд.Системата не ме допуска. И това е за всички полети с промени, които имат тази опция.Друг има ли този проблем?

Screenshot_20220118-081927.png

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.