Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 47 минути , mamaivy каза:

От няколко дни не успявам да си взема 120% рифънд.Системата не ме допуска. И това е за всички полети с промени, които имат тази опция.Друг има ли този проблем?

Screenshot_20220118-081927.png

Само няколко поста по-нагоре е писано за проблема и как се процедира, ако бързаш.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
49 minutes ago, Mamas said:

Мога ли да купя през моя профил с натрупани кредити билети за друг човек, без аз да пътувам?

Може само ако и ти присъстваш в резервацията , а щом не искаш няма да пътуваш.

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

Може само ако и ти присъстваш в резервацията , а щом не искаш няма да пътуваш.

Имах предвид без да купувам билет и за мен. Не се сещам как иначе да присъствам в резервацията.

Публикувано:
18 minutes ago, Mamas said:

Имах предвид без да купувам билет и за мен. Не се сещам как иначе да присъствам в резервацията.

Начинът е да купиш билети с флекс , след което  отменяш само твоя билет .Резервацията за останалите се запазва ,но губят отстъпката за членство ( ако ползват такава) и се доплаща пълната цена.

Въпрос на сметки е дали ти е изгоден такъв вариант 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 часа, mamaivy каза:

От няколко дни не успявам да си взема 120% рифънд.Системата не ме допуска. И това е за всички полети с промени, които имат тази опция.Друг има ли този проблем?

Screenshot_20220118-081927.png

И аз бях така. Имах получен мейл от Wizz на 13-ти януари вечерта. Всеки ден пробвам, но чак сега, на 18-ти вечерта, 5 дни по-късно, успях да заява рефънд 🙂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,

Може ли ако някой се е сблъсквал със следната ситуация да ме посъветва как да действам с AK WIZZ AIR.
Имах резервация за пътуване, но PCR теста ми излезе положителен и нямаше как да пътувам. Резервацията беше за мен и съпругът ми, неговият PCR е отрицателен.

Имате ли опит с входирано оплаквания и какъв е бил резултата? Благодаря ви!

Публикувано:

За съжаление Уиз не предлагат никаква гъвкавост в това отношение, тоест ако имате закупен флекс, може да си смените или отмените полета, ако нямате - пак можете, но ще платите такса по ценоразписа...

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля, че може да има  няккаъв компромис от тяхна страна ако се свържете с тях преди полета да е осъществен иначе не мисля, че нещо може да се направи. Още повече, че това тях не ги интересува от теста ще кажат да си купите флекс следващия път както ми отговоирха на мен след, като не летяхме 4 човека заради ковди.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, mimietka каза:

Здравейте,

Може ли ако някой се е сблъсквал със следната ситуация да ме посъветва как да действам с AK WIZZ AIR.
Имах резервация за пътуване, но PCR теста ми излезе положителен и нямаше как да пътувам. Резервацията беше за мен и съпругът ми, неговият PCR е отрицателен.

Имате ли опит с входирано оплаквания и какъв е бил резултата? Благодаря ви!

Имах такъв случай - дъщеря ми, която е непълнолетна се оказа с положителен ковид тест преди пътуване, аз съм ваксинирана и не се тествах. Входирах молба да ми върнат парите по медицински причини и приложих теста. Уиз ми писаха, че нямам право на компенсация, но все пак ще ми върнат като кредит 50% от стойността на билета на дъщеря ми, ако предоставя медицински документ. Писах им, че теста е от кредитирана лаборатория, ксчен в в his.bg, евентуално след като изтече карантината, мога да им изпратя и документ от личния лекар, но теста ясно показва, че човекът е болен и няма как да пътува. Върнаха ми като кредит 50% от билета на дъщеря ми. 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 минути , bibi каза:

Накой нещо да намери по 2.99 евро от днешната Луда разпродажба за полети от/до Италия до 20.03 ?

София - Бари са по 7,69, флекса е 10 лв. Може би си струва от тази гледна точка, ако може после да се заменят с други билети. Иначе с шестте си месеца валидност на сертификатите, които признават, Италия поне до март не ми е в плановете.

• Харесвам 6
Публикувано:

Надеждата умира последна.

Това ми е единственият маршрут до София само с едно прекачване (отделни билети), но винаги е адски скъпо - Бело Оризонте - Лисабон директен полет е на страшни цени, + този...

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, пуснаха директен до Лисабон и пак летях с прикачване и нощувка в Италия за малка част от цената (в едната посока) през лятото. Точа се за Мадейра, ама цената на директния (до Лисабон) ме спира, а с 3 прикачвания ми идва малко рисково в днешно време  

• Харесвам 3
Публикувано:

Тези тестове, които ги искат при пристигане в Дубай, може ли да са свалени от сайта на his.bg или искат да са архаични, с подпис и печат? Не съм си правил тест досега и не знам лабораториите (Рамус например) дали изобщо издават от втория вид.

Публикувано:
преди 24 минути , stormbringer каза:

Да, пуснаха директен до Лисабон и пак летях с прикачване и нощувка в Италия за малка част от цената (в едната посока) през лятото. Точа се за Мадейра, ама цената на директния (до Лисабон) ме спира, а с 3 прикачвания ми идва малко рисково в днешно време  

Може и да паднат цените. Аз летях през юли. Билетите бяха купени доста преди това .Бяха за май,два пъти ги канселираха,та ги местих. Накрая,седмица преди полета бяха на невероятно ниски цени и купих отново,а скъпите ги преместих за друга дестинация! 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 34 минути , stormbringer каза:

И Раян пускат Мадейра от март. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 3 часа, jorrro каза:

Тези тестове, които ги искат при пристигане в Дубай, може ли да са свалени от сайта на his.bg или искат да са архаични, с подпис и печат? Не съм си правил тест досега и не знам лабораториите (Рамус например) дали изобщо издават от втория вид.

Там не ги сканират или нещо такова просто като си правиш пср казваш, че ти трябва за пътуване и те ти издават “сертификат” с подпис и печат и на англйски защото понякога зависи от лабораторията май резултата е само на български. Не става да си ги свалиш в къщи и с него.

Аз си правя в Геника. Имат на много места сега и мобилни пунктове и работят 24/7 струва 80лв и излиза същия ден ако го направи преди 14:00. На летището Т2 също имат и излизат за 2ч. и пак е толкова. Но като излезе резултата и си го видиш просто отиваш да ти дадът документ.

преди 3 часа, stormbringer каза:

Същата работа края на юли за 50 евро бях двупосочен през Бергамо. Въпреки, че понякога от по-рано се намират добри цени особенно това лято две седмици преди полета имаше цени по 50лв в посока за август.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, neuromancer каза:

Надеждата умира последна.

Това ми е единственият маршрут до София само с едно прекачване (отделни билети), но винаги е адски скъпо - Бело Оризонте - Лисабон директен полет е на страшни цени, + този...

Стана ми интересно, кажи страшната цена на първата отсечка Бело Оризонте - Лисабон, просто така за информация.

Дебна и аз София -Лисабон, че не сме ходили в Португалия и ни се ходи, но не съм видяла ниска цена досега. 

Публикувано:

Ами нещо като 1000 евро беше. Като почна пандемията ги спряха, сега не съм проверявал скоро.

Аз съм летял по линията до Лисабон, ама плащах с мили, а после директен до София нямаше, ние бяхме на разходка през Рим.

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, Jenbel каза:

Стана ми интересно, кажи страшната цена на първата отсечка Бело Оризонте - Лисабон, просто така за информация.

Дебна и аз София -Лисабон, че не сме ходили в Португалия и ни се ходи, но не съм видяла ниска цена досега. 

Трябва да се буква две-три седмици преди полета, тогава цените стават нормални. Сега си е дране.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.