Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

От час през уеб-а изписва, че правят профилактика и няма достъп, а приложението си работи даже взех билети. Ако някой има работа да знае.

• Харесвам 3
Публикувано:

Вече и през приложението не става. Има ли някой информация докога ще трае профилактиката? Беше обявено, че ще приключи до 4:00 сутринта на 26.01(днес).

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, iMari каза:

Благодаря ви! Сайта взе, че проработи, но приложението все още никакво го няма, освен да го преинсталирам.

И с преинсталиране пробвах, не е нещо наред...като сменя няколко пъти датата и показва съобщение "Нещо се обърка"

Публикувано:

E, те бяха казали, че на 25-26 ще има някаква профилактика, нормално е да не работи нормално по това време. Това, че на някой му е сработило, не е някакво общовалидно правило 

• Харесвам 1
Публикувано:

Те бяха казали няколко часа...

През ноември Бритиш еъруейс правиха малък еднодневен ъпдейт, който отне седмица и половина, с отделни странични ефекти още сигурно 2 седмици. Та нищо не е това 

Публикувано:

При мен от късно снощи до сутринта даваше че ъпдейтват приложението, точно както бяха анонсирали .Още от обяд всичко в мобилното приложение работи съвсем нормално.

Публикувано:
преди 9 минути , ivan69 каза:

Имам 4 билета до Дубай без флекс на 29.01 които няма да ползвам , мога ли да очаквам wizzair да ми върнат нещо?

Има такса анулация след която връщат, но тази такса е 167лв на билет ако билетите са по-скъпи има идея да се ползва иначе не. За това от две години вече билет без флекс не купувам. 

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Има такса анулация след която връщат, но тази такса е 167лв на билет ако билетите са по-скъпи има идея да се ползва иначе не. За това от две години вече билет без флекс не купувам. 

89 лв на човек са билетите , ако не поевтинеят рязко полетите Дубай-София до 36 часа ,за след 2 седмици изгарям с 360 лв , но поне затворих криптото на 20.11:)

Публикувано:

Както обичайно правят, Уиз махнаха Бургас-Ливърпул още преди да са започнали полетите.

Появиха се, обаче, Бургас-Гетуик и Варна-Гетуик. Лутън все още си стои, да видим дали нещо ще правят там.

Иначе Бургас-Турку също явно окочателно пада.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 минути , yordanov каза:

Иначе Бургас-Турку също явно окочателно пада.

Сега като пуснат полетите София-Скопие, ще може да ползваме линията Скопие-Турку. 🙃

Обаче Уиз съвсем ни забравиха откъм нови маршрути. Не че ще ги изпълнят, ама поне да помечтаем. 🙂

• Смея се 8
Публикувано:
преди 46 минути , iMari каза:

Сега като пуснат полетите София-Скопие, ще може да ползваме линията Скопие-Турку. 🙃

Ами не знам иронично ли го каза ама ще добавя още едно разочарование 🤣🤣 цък

• Смея се 5
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Както обичайно правят, Уиз махнаха Бургас-Ливърпул още преди да са започнали полетите.

На всеки здравомислещ човек му е ясно, че (целогодишните) полети до Бургас, освен сега съществуващите, са обречени още преди да са почнали. Днес от София-Бургас са били 20 човека.

Публикувано:

Здравейте, има ли още някой проблеми с приложението/сайта на уиз? При опит за логване в сайта... ми изписва "Добре дошли..!" И нямам никамва видимост върху профила си. През приложението уж ме вкарва, но когато опитам да завърша плащането явно не прави връзка с wizz credits и ми изписва, че все едно нямам средства, а в профила ми са видими...

Публикувано:
преди 2 часа, Пламен Иванов каза:

Здравейте, има ли още някой проблеми с приложението/сайта на уиз? При опит за логване в сайта... ми изписва "Добре дошли..!" И нямам никамва видимост върху профила си. През приложението уж ме вкарва, но когато опитам да завърша плащането явно не прави връзка с wizz credits и ми изписва, че все едно нямам средства, а в профила ми са видими...

Аз нямам проблем със сайта. Днес го ползвах и всичко си беше нормално.

• Харесвам 2
Публикувано:

Уиз са махнали всички полети в отсечката Солун - Абу Даби. Имахме билети за 03-14.04.2022, но сега чакам имейл за промяна на билетите. :sad:

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, r_nikolov1 каза:

Уиз са махнали всички полети в отсечката Солун - Абу Даби. Имахме билети за 03-14.04.2022, но сега чакам имейл за промяна на билетите. :sad:

Да не би да ги местят до Дубай?!

Публикувано:
На 26.01.2022 г. в 22:22, ivan69 каза:

89 лв на човек са билетите , ако не поевтинеят рязко полетите Дубай-София до 36 часа ,за след 2 седмици изгарям с 360 лв , но поне затворих криптото на 20.11:)

Да, ето ги 🙂

Wizz Air launches 4 new routes from UK to Venice, Sicily and Bulgarian Black Sea Coast!

Wizz Air has announced an expansion of its operations with new routes between UK, Italy and Bulgaria!

new-routes.jpg

New routes:

✈ London LGW – Venice VCE (Daily from March 3rd, except Tuesday and Saturday)

✈ London LGW – Palermo (Tuesday and Saturday from March 29th)

London LGW – Bourgas (every Saturday in February, every Tuesday and Saturday in March; every Monday, Wednesday and Friday in April-May)

✈ London LGW – Varna (every Monday, Thursday, Friday and Sunday from January 30th)

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.