Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 минути , Jorro каза:

Някой да е срещал евтино приорити 5-6 евро? 

По 5 евро е Братислава - Скопие и Лвов, Карлсруе - Клуж, обаче отмениха някои дни/месеци и цените на билетите са по-високи, което обезсмисля упражнението.

6 евро е Братислава - София.

Ако някой друг знае за 5 евро, да каже 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, ДиянаВ каза:

По 5 евро е Братислава - Скопие и Лвов, Карлсруе - Клуж, обаче отмениха някои дни/месеци и цените на билетите са по-високи, което обезсмисля упражнението.

6 евро е Братислава - София.

Ако някой друг знае за 5 евро, да каже 🙂

Братислава-София не става- 10.50€ е.

Публикувано:
преди 44 минути , marycap каза:

Братислава-София не става- 10.50€ е.

10,59 е на компютър. В приложението е по-друга цената😄. Това го разбрах преди 2 седмици, когато една приятелка бързаше да купува билети. Още ме е яд, че в едната посока се притика😜

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

10,59 е на компютър. В приложението е по-друга цената😄. Това го разбрах преди 2 седмици, когато една приятелка бързаше да купува билети. Още ме е яд, че в едната посока се притика😜

През приложението излезе при мен тази цена. Взех си приорити от Неапол-Торино за 9 евро. Два пъти. Че ми писна да се ровя и да ме питат дали съм човек.                                        Добавям за информация: флексът беше 5€.

Редактирано от marycap
  • Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

Може ли дата за 6те евро, защото до 8 и нещо го докарах. 

Публикувано:
преди 40 минути , Jorro каза:

Може ли дата за 6те евро, защото до 8 и нещо го докарах. 

На 29 и 31 март с цена на билета 9.99 евро.

F1555E63-1606-4730-BC0C-EB42B73B15D8.jpeg

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

На 29 и 31 март с цена на билета 9.99 евро.

F1555E63-1606-4730-BC0C-EB42B73B15D8.jpeg

Егати, при мен е 10.50 през апа, нали това е Братислава - София? 

Screenshot_20220128_185854_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Публикувано:

Има нещо с приоритито и въобще с добавянето на багаж. Вчера сменях отменен полет с друг София-Рим. Първоначалната резервация е в MKD. Показа ми цени на 10кг и на 20кг  съответно 500MKD и 635MKD. Почти веднага след това проверих и за същата и за други дати, защото приятелка ме беше питала за ниски цени на чекиран багаж. Цените бяха с по 5 евро отгоре. Нямам идея от къде идва разликата,твърде голяма е за да е от курса.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Jorro каза:

Егати, при мен е 10.50 през апа, нали това е Братислава - София? 

Screenshot_20220128_185854_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Да, това е. При мен за всички дати е 6 евро.

Публикувано:

Освен да пробвате инсталиране на приложението на друг телефон и оттам да влезете в акаунта си, за да видите как е.

Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Освен да пробвате инсталиране на приложението на друг телефон и оттам да влезете в акаунта си, за да видите как е.

Пробвах, цената стана 10 евро.... , на моя продължава цената да е 10.50 и в мобилната и в уеб версията на компютър.

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Пробвах, цената стана 10 евро.... , на моя продължава цената да е 10.50 и в мобилната и в уеб версията на компютър.

😠 

А това Бриндизи - Малпенса при теб каква цена показва? При мен е 7 евро. Същата е и от Шарлероа до София и някои румънски летища.

Публикувано:
преди 7 минути , ДиянаВ каза:

@Jorro Още един маршрут за 6 евро открих - Венеция Тревизо - Скопие.

Въобще нещо Скопие много се разширяват🙂

цената на флекса ми излиза 6 евро, но приоритито ми е 12....нещо за касичка са ме взели, чувствам се нарочен 😄 😄 😄

• Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

цената на флекса ми излиза 6 евро, но приоритито ми е 12....нещо за касичка са ме взели, чувствам се нарочен 😄 😄 😄

Значи дай си акаунта на @Ivko и той ще те оборудва с всички екстри при най-изпилена цена до ... Дубай😄, в краен случай Барселона😉

• Смея се 9
Публикувано:
преди 19 часа, r_nikolov1 каза:

Уиз са махнали всички полети в отсечката Солун - Абу Даби. Имахме билети за 03-14.04.2022, но сега чакам имейл за промяна на билетите. :sad:

Мести за София,алтернатива е на Солун!

• Шок 1
Публикувано:
преди 33 минути , ДиянаВ каза:

Значи дай си акаунта на @Ivko и той ще те оборудва с всички екстри при най-изпилена цена до ... Дубай😄, в краен случай Барселона😉

И двете предстоят 🤣🤣

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

😠 

А това Бриндизи - Малпенса при теб каква цена показва? При мен е 7 евро. Същата е и от Шарлероа до София и някои румънски летища.

Бриндизи - Малпенса е по 5 - има и за април, и за май.

Публикувано:
преди 2 минути , noshtna_ptica каза:

Бриндизи - Малпенса е по 5 - има и за април, и за май.

Приорити или флекс е 5€? 

Търси се приорити за 5-6€ от някой с бъгав акаунт с надценка в Уиз🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 12 минути , ДиянаВ каза:

Приорити или флекс е 5€? 

Търси се приорити за 5-6€ от някой с бъгав акаунт с надценка в Уиз🙂

Само флекса и билета са по 5, за съжаление.

• Харесвам 1
Публикувано:

да попитам, че пътувам и не мога да ровя. При забавне заради почистване на самолета на какво имат право пътниците. До сега 1 час закъснение и имат ли право на храна и напитки. В самолета са и трябваше да излетят преди час

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.