Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , Levantino каза:

Някой знае ли Wizz лятото дали ще подновят полетите до Родос? 

Щом не са заредени, едва ли. Това става в началото на лятното разписание по-принцип. Тепърва да слагат лятна дестинация и чакат продажби ме съмнява.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 47 минути , Levantino каза:

Ами тя бяха пуснали миналата година Санторни, Закинтос и Родос, сега гледам стоят само Корфу и Ханя. 

Родос го спряха преждевременно, още в средата на август.

Ние взехме за една седмица по-рано, точно защото видяхме, че линията се прекратява, и с оглед на предишни такива случаи (Кутайси, Малмьо, Любек, Осло Торп) бяхме сигурни, че няма да се възобнови. 

В разгара на сезона, началото на август, полетите ни за и от Родос бяха с под 50% пълни самолети.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, Levantino каза:

Някой знае ли Wizz лятото дали ще подновят полетите до Родос? 

Едва ли. Ние си бяхме купили за края на юни през ноември с точки, но през декември ни писаха, че отменят полета. Сега ще летим с егейците.

Редактирано от Asya Assenova
  • Харесвам 3
Публикувано:

Някой спомня ли си каква е била валидността на кредита за отменен полет лятото на 2020?

Имах спомен за две години, но сега си гледам акаунта и не виждам една сума, която си мислех, че трябва да е там, та се чудя аз ли съм запомнила правилно периода и съм изтървала валидността ѝ или е станало нещо друго...

Едит: Видях, там са парите, в общия баланс, но не пише кога изтичат, пише само за другия ми кредит. който дойде в акаунта след втори отменен полет...

Публикувано:

Здравейте, 

След голямо прекъсване в летенето и 2 деца за 2 години се чудя дали да не ги заведа на море. Какви са особеностите за деца под 2 г. 

Видях, че им се начислява фиксирана такса за билет. 

Ако искам да закупя флекс, той се купува само за стандартните билети, не и за детските, така ли? 

Как стои въпроса с местата и количката? 

Къде евентуално мога да прочета повече. 

Публикувано:
преди 2 часа, Vyara каза:

Здравейте, 

След голямо прекъсване в летенето и 2 деца за 2 години се чудя дали да не ги заведа на море. Какви са особеностите за деца под 2 г. 

Видях, че им се начислява фиксирана такса за билет. 

Ако искам да закупя флекс, той се купува само за стандартните билети, не и за детските, така ли? 

Как стои въпроса с местата и количката? 

Къде евентуално мога да прочета повече. 

Децата до 2г не ги броят за човек или поне няма отделна седалка, т.е. детето си стой в теб по време на полета. Реално детето няма място (отделна седалка) в самолета и отделен билет, а е като притурка към родителя, за което е и таксата.

Предполагам може да им се вземе и стандартно място като за дете и да си има отделна седалка.

Трябва да може да се вземе и детско столче и така да пътува детето в самолета на отделна седалка, но с 2 деца единият трябва само това да носи ...

Моето дете е по-голяма. Носим си му бустера, сяда си на него в самолета. Няма допълнителна такса. Отделно не плащам за мръсни столчета на ренталките после.

• Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се за тъпия въпрос, но още ми е сънено, къде точно трябва да си вкарам номера на Wizzair account в букинг, за да ми дава 5-те процента?? Да, за първи път ми е 🤣 и хич не мога да видя къде (на последен етап съм при плащането уж)

Публикувано:
преди 5 минути , searus каза:

Извинявам се за тъпия въпрос, но още ми е сънено, къде точно трябва да си вкарам номера на Wizzair account в букинг, за да ми дава 5-те процента?? Да, за първи път ми е 🤣 и хич не мога да видя къде (на последен етап съм при плащането уж)

трябва да влезеш през референтен линк и през цялото време ше ти пише за тези 5 прицента след като докажеш лоялност :

Точно след данните за плащане и информация за карти и преди бутона за потвърждение трябва да имаш това поле: 

image.png.422b990c0e9419c14ef5304fc9fedf15.png

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Lindt каза:

трябва да влезеш през референтен линк и през цялото време ше ти пише за тези 5 прицента след като докажеш лоялност :

Точно след картите и преди бутона за потвърждение трябва да имаш това поле: 

image.png.422b990c0e9419c14ef5304fc9fedf15.png

Ама в техните T&C никъде не пише такова нещо, директно да съм си пишела номерчето и готово...

Мерси, сега ще ровя къде го тоя линк... Помня, че ми пратиха нещо си...

Публикувано:
преди 4 минути , searus каза:

Ама в техните T&C никъде не пише такова нещо, директно да съм си пишела номерчето и готово...

Мерси, сега ще ровя къде го тоя линк... Помня, че ми пратиха нещо си...

1/ Влез в сайта https://wizzair.com/#/

2/ Долу вляво ще видиш банер за букинг, избери го: 

image.png.6aaf30342364f7fff5b523ca9015b83a.png

3/ Зареденият букинг най-горе е със знак за партньорство: 

image.png.fcd6ff69fc9288f785d01d567c3bb820.png

4/ Накрая преди плащане, ще си попълниш номерчето

• Благодаря 1
Публикувано:

Имам следната питанка. 
Едни познат си е буквал билетки вчера, обаче няма голям опит и натиснал плащане по банков път. 
Въпросът е -  за да не се занимава с преводи ( той не ползва и електронно банкиране) ако си напарви сега нова резервация с плащане на момента с карта, а другата резервация да я остави да отпадне поради неизпращане на банков превод, системата дали ще позволи две резервации с едни и същи имена за един и същи полет?  Или трябва да изчака да отпадне старата резервация? 

Публикувано:

Мисля, че няма да има проблеми да направи втора. Първата до 24ч. ще се анулира сама. Най-много да му изпише, че има вече резервация за същия полет. Ако не бъркам тук имаше случай с дублиране на резервация.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Фил каза:

Имам следната питанка. 
Едни познат си е буквал билетки вчера, обаче няма голям опит и натиснал плащане по банков път. 
Въпросът е -  за да не се занимава с преводи ( той не ползва и електронно банкиране) ако си напарви сега нова резервация с плащане на момента с карта, а другата резервация да я остави да отпадне поради неизпращане на банков превод, системата дали ще позволи две резервации с едни и същи имена за един и същи полет?  Или трябва да изчака да отпадне старата резервация? 

Ще може да направи със сигурност, но не знам после какво ще решат от уизз, ако полета му е скоро. ОИбикновено с приоритет е най-старата резервация. Аз бих се обадил на колцентъра да ги питам дали могат да я анулират например. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Ще може да направи със сигурност, но не знам после какво ще решат от уизз, ако полета му е скоро. ОИбикновено с приоритет е най-старата резервация. Аз бих се обадил на колцентъра да ги питам дали могат да я анулират например. 

Да по-старата, но реално по нея не е направено плащане и едва ли ще я вземат под въпрос. Където има постъпване на пари там признават 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

не е скоро, април месец 

Публикувано:

Ако плащаш с кредит или карта нямаш проблем да направиш две резервации за един и същи полет. Само по някое време те уведомяват, че имаш две еднакви резервации. Резервация с банков превод не съм правила от 100 години, но си спомням, че имаше някакво условие - не можеш да направиш нова резервация с банков превод, ако не си платил старата или нещо подобно, но за това те уведомяват на последната стъпка при резервиране. А втората резервация да е с флекс, не е ли решение?

Публикувано:

Адски съм разсеяна и току-що направих резервация (с флекс, ако има значение) с карта вместо с кредити. Предполагам вече нямам връщане назад?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 минути , Victoria каза:

Адски съм разсеяна и току-що направих резервация (с флекс, ако има значение) с карта вместо с кредити. Предполагам вече нямам връщане назад?

Ами може да си анулираш резервацията ама ще изгубиш флекс-а и съответно сумата платена за него и пак ще получиш кредит със срок 3 месеца и при следваща резервация първо от него ще вземат.

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Ами може да си анулираш резервацията ама ще изгубиш флекс-а и съответно сумата платена за него и пак ще получиш кредит.

Да, това ми мина през акъла, ама не е опция. По-скоро текущият кредит ще ми остане за други пътувания (на които се надявам да бъда по-малко разсеяна при резервацията) и евентуално за част от него ще трябва да се мъча за някакви врътки с флекса, ако не успея да го похарча навреме...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Victoria каза:

Нямаш, освен ако не задействаш флекса.Но мога да те успокоя, че има и по-разсеяни от теб. Направих резервация с кредит, но пропуснах да добавя флекс, а не беше ясно пътуването ще го бъде ли. Но пък се успокоявам, че има и по-разсеяни от мен. Преди години магеланка сподели, че е купила билети за Малмьо, вместо за Малта. Така де, нали сме тук за да си помагаме и взаимно да се насърчаваме.😜

• Смея се 11
Публикувано:
преди 7 минути , iMari каза:

Нямаш, освен ако не задействаш флекса.Но мога да те успокоя, че има и по-разсеяни от теб. Направих резервация с кредит, но пропуснах да добавя флекс, а не беше ясно пътуването ще го бъде ли. Но пък се успокоявам, че има и по-разсеяни от мен. Преди години магеланка сподели, че е купила билети за Малмьо, вместо за Малта. Така де, нали сме тук за да си помагаме и взаимно да се насърчаваме.😜

Абе аз по принцип не съм толкова разсеяна, но за втори път правя грешка при резервация на самолетни билети (предния път беше преди две години и половина с ЛОТ и там "глобата" ми беше таксата на банката за връщане на пари по карта, тъй като се усетих веднага след резервацията и казаха, че е окей да я анулират).

Просто при резервация има да се гледат сто неща, а и Уиз те подбързват с това, че ще ти изтече сесия и не знам си какво.

А и съм изгубила и тренинг в пазаруването на самолетни билети с тая пандемия. 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, searus каза:

Недей, мини през topcashback.com, поне дават пари, а не Уиз кредити (7%)

• Харесвам 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.