Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Днес опитах да платя еднопосочен билет Лондон-София с кредитна виза (лева) на Райфайзен - първо в лири, после в лева - неуспешно. Получих и две известия от банката за неосъществено плащане. Пробвах трети път в евро - плащането мина. Някой има ли идея каква може да е причината? Още нещо - забелязах, че при третия опит при избор на валута нямаше опция за лева и затова избрах евро. За съжаление в бързината не снимах екрана :( 

Връзка към коментар

Има ли възможност за плащане с дебитна карта и ако не как стои въпроса с банковия превод? Скоро не съм купувала билети от Уиз и изненадата ми беше огромна като не успях да открия възможност за плащане с дебитна карта. Имам кредитна, но нямам код за сигурност. :(

Връзка към коментар

Преди 1 час, elenitta каза:

Има ли възможност за плащане с дебитна карта и ако не как стои въпроса с банковия превод? Скоро не съм купувала билети от Уиз и изненадата ми беше огромна като не успях да открия възможност за плащане с дебитна карта. Имам кредитна, но нямам код за сигурност. :(

Аз плащам с дебитна. Просто си избираш вида на картата и въвеждаш данните.

Връзка към коментар

Най-добре си направи код за сигурност на кредитната (при ПИБ се казва 3D сигурност) и си ги активирам сама онлайн.

Връзка към коментар

Има се предвид плащане с карта, не е задължително да е кредитна.

Връзка към коментар
12 minutes ago, elenitta said:

Пробвах с две дебитни и не ми приема плащането, та затова питам.

Моята е на ДСК дебитна и не става. Плащам с виртуалната, но май последно като плащах при Раян отбелязах дебитна Маестро, нищо че на нея пише виртуална виза (вероятно защото е към дебитната) и като кредитна виза минава, но начислява такса.

Връзка към коментар

Не помня дали тук си избираш вида карта или я разпознава автоматично, но понякога картата не е каквато си мислим. Visa debit например се вижда от търговеца като кредитна карта, нищо че работи като дебитна. Та пробвайте да изберете друг тип карта.  EliDion е дала пример.

Може и да се ползва сайт с отстъпки.

Връзка към коментар
преди 37 минути , EliDion каза:

Моята е на ДСК дебитна и не става. Плащам с виртуалната, но май последно като плащах при Раян отбелязах дебитна Маестро, нищо че на нея пише виртуална виза (вероятно защото е към дебитната) и като кредитна виза минава, но начислява такса.

Виртуалната карта на ДСК е дебитна виза и се разпознава като такава. Няма значение какви други карти има човек към сметката, аз имам и маестро, и виза електрон. Винаги избирам дебитна виза от както имах проблеми да платя в сайта на Виваколумбия и се наложи да се разправям с колцентъра на ДСК за да разбера къде е проблема, а той се оказа, че въпросния сайт не приема дебитни карти, после с кредитна нямах проблеми.

Връзка към коментар
Преди 1 час, viola7707 каза:

Продължавам да твърдя, че този номер ми струваше 38 лв. над сметката. Имайте едно наум.

Сега  Dani Magelan да поеме сметката:laugh:  Мамите ме кефят, че систематизират инфото в първото мнение на темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=870778

Връзка към коментар
Преди 1 час, viola7707 каза:

Продължавам да твърдя, че този номер ми струваше 38 лв. над сметката. Имайте едно наум.

Съжалявам, ако съм те подвела аз! Винаги съм звънила на този номер и не ми се е повишавала сметката. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 13 минути , Dani Magelan каза:

Съжалявам, ако съм те подвела аз! Винаги съм звънила на този номер и не ми се е повишавала сметката. 

Аз също съм звънял на този номер и не съм забелязал да имам повишена сметка...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В разпечатката излизаше изходящо повикване интерруут, което нямам идея какво значи. Грубо по мои сметки е между 0.40-0.50 ст./ мин. Хубаво ще погледна в разпечатката кой от двата номера е.

Видях го- 4928367, на другия също звънях, но шанс да вдигне някой- 0 

Редактирано от viola7707
Връзка към коментар
На 4/26/2017 в 20:42, joyrea каза:

Какъв беше телефонния номер на кол центъра им в България? Някой го беше постнал тук и го ползвах, ама сега нещо не мога да го намеря... Моята сага с полета до Кутаиси продължава. След като теглиха секирата на линията от София, успях да се прехвърля на полет за Кутаиси от Солун и днес пак получих писмо за канселиране... Мисля, че май това ще бъде последното ми пътуване с Уиз, ако въобще се осъществи...

Този Кутаиси на мира не те оставя!:)Аз категорично спрях да се интересувам от дестинацията.

Връзка към коментар
На 26.04.2017 г. в 20:42, joyrea каза:

Какъв беше телефонния номер на кол центъра им в България? Някой го беше постнал тук и го ползвах, ама сега нещо не мога да го намеря... Моята сага с полета до Кутаиси продължава. След като теглиха секирата на линията от София, успях да се прехвърля на полет за Кутаиси от Солун и днес пак получих писмо за канселиране... Мисля, че май това ще бъде последното ми пътуване с Уиз, ако въобще се осъществи...

Какъв проблем имаш с полетите от Солун - кутаиси? Два  полета са заложени през цялото лятно  разписание  - ден 2 и 6.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Имам едно малко нестандартно питане (или може би не толкова)... един приятел ме помоли да му взема 2 билета с отстъпката на discount club... това реално няма как да стане, ако аз не пътувам... но дали ще има някакъв проблем, ако просто купя през моя акаунт 1 билет за мен + още 2 билета за тях. В конкретния случай 2 билета без discount му излизат 200лв., а 3 билета с discount са 150лв. Ако просто аз не пътувам дали ще има проблем за тях? Интересно дали някой е имал подобен казус...

Редактирано от lyubo21
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Никакъв проблем няма.

Но ако 3 билета с дискаунт излизат 150 лв, защо просто не си купи два билета (за 100 лв), като си вземе и членство в дискаунт клуба за още 60 лв.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , lyubo21 каза:

Имам едно малко нестандартно питане (или може би не толкова)... един приятел ме помоли да му взема 2 билета с отстъпката на discount club... това реално няма как да стане, ако аз не пътувам... но дали ще има някакъв проблем, ако просто купя през моя акаунт 1 билет за мен + още 2 билета за тях. В конкретния случай 2 билета без discount му излизат 200лв., а 3 билета с discount са 150лв. Ако просто аз не пътувам дали ще има проблем за тях? Интересно дали някой е имал подобен казус...

Няма да имаш никакъв проблем,взимаи билети

• Харесвам 2
Връзка към коментар
4 minutes ago, master_of_germs said:

Никакъв проблем няма.

Но ако 3 билета с дискаунт излизат 150 лв, защо просто не си купи два билета (за 100 лв), като си вземе и членство в дискаунт клуба за още 60 лв.

Да, сега виждам, че годишната такса за 2-ма човека е 60лв., което се избива перфектно. Не се сетих да го проверя това, мерси :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• new one
    • Йосиф Милчов
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.