Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , Kamen каза:

Сигурен ли си, че миналата година са летели и до двете летища? Примерно сутрин до едното, вечер до другото?

Не помня разписанията, но си спомням , че исках май месец да ходя и ги гледах, че още тогава имаше и Гетуик

преди 49 минути , Kamen каза:

До 27 март - Лутън, от 27 нататък дублира с Гетуик в един и същи час. Има намаление само на Гетуик днес. Кое ще остане е въпроса?

Сега питах всяко лято летят и до двете летища 😃

• Харесвам 5
Публикувано:

При мен на сайта пак почна тая простотия с бот-а :fuk:.   Известно време не го правеше, или поне излизаше опция за преодоляване.
Аман вече! 

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Фил каза:

При мен на сайта пак почна тая простотия с бот-а :fuk:.   Известно време не го правеше, или поне излизаше опция за преодоляване.
Аман вече! 

И при мен е така. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Ivko каза:

За какво да пита?! Дали може да НЕ лети? Имал съм билети не един и не само с Уиз еднопосочни, двупосочни и поне 10 не съм ги летят и не е имало проблеми, а даже съм се чекирал. Нали са си взели пари за билета много им е зор, кой ще лети и кой не. Даже за тах е добре да не летиш, а да имаш билет, че с този овърбукинг, където правят им излиза по-евтино ако е пълен самолета. Явно четете за тази такса неявяване, която някой ако може да ми обясни за какво е и кога се прилага ако изобщо се.

Не знам какви билети сте имали, но при нормални авиокомпании, ако не се качите на първата отсечка, губите целия билет. Хубаво сте отговорили за Уиз, че не е така, но да не се заблуди някой, че това важи за всички.

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , feel_the_rush каза:

Не знам какви билети сте имали, но при нормални авиокомпании, ако не се качите на първата отсечка, губите целия билет. Хубаво сте отговорили за Уиз, че не е така, но да не се заблуди някой, че това важи за всички.

До сега не ми се е случвало нещо такова с AirBG, Aegean, Transavia също не съм ползвал целия билет освен да се бъркам.

Публикувано:
преди 6 минути , feel_the_rush каза:

В крайна сметка всеки си носи отговорност, за това от къде черпи информация. Може би това ще е проблем на бъдещето! 

Публикувано:

Предстои ми дългоочакван полет, а телефонът ми е аут. Мога ли да летя с хартиен сертификат?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , noshtna_ptica каза:

Предстои ми дългоочакван полет, а телефонът ми е аут. Мога ли да летя с хартиен сертификат?

Да, пробвано 3-4 пъти. Телефонът е движима вещ🙂 и се губи, открадва се, а моят и летя- към бездната. Трябват си, уви, хартиени документи и копия.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
5 hours ago, Ivko said:

До сега не ми се е случвало нещо такова с AirBG, Aegean, Transavia също не съм ползвал целия билет освен да се бъркам.

Така е , нормалните авиокомпании поне всички за които се сещам анулират целия билет ,ако пропуснеш първата отсечка.

Доколкото въпросът е в темата за Wizz и касае Wizz си отговорил съвсем правилно. При нискотарифните е все тая дали и коя част от билета ще летиш ,защото цената при тях е просто аритметичен сбор от двете отсечки

За тях е без значение дали си купил два еднопосочни или един двупосочен , а при нормалните АК в общия случай двупосочен полет е значително по-евтин от  два еднопосочни.

• Харесвам 9
Публикувано:

Здравейте! Събра ми се различен Wizz кредит, от една страна без срок като компенсация за отменени полети, от друга с точките от ДСК, който ми изтича в различни периоди. Преди като резервирах и ми дърпаше с най-близък срок, но последните пъти започна да ми взимат като че ли на произволен принцип( не най-скоро изтичащ), което не ме устройва. Знаете ли нещо по въпроса. Писах няколко пъти на Wizz, но ми отговарят общи неща и се правят на луди. Благодаря предварително!

Публикувано:
На 21.02.2022 г. в 10:12, searus каза:

Извинявам се за тъпия въпрос, но още ми е сънено, къде точно трябва да си вкарам номера на Wizzair account в букинг, за да ми дава 5-те процента?? Да, за първи път ми е 🤣 и хич не мога да видя къде (на последен етап съм при плащането уж)

@searus, с най-добри чувства ти препоръчвам изобщо да не се занимаваш с този кешбек - назад в темата периодично има мнения колко се бави кредита от Wizz. Вместо това можеш да ползваш topcashback.com, от там влизаш в Booking. В момента дават 7% кешбек реални пари, които като натрупаш по-значителна сума може да си прехвърлиш в Revolut примерно.

Edit: @neuromancer вече го е писал

• Харесвам 5
Публикувано:
На 22.02.2022 г. в 8:42, Ivko каза:

Явно четете за тази такса неявяване, която някой ако може да ми обясни за какво е и кога се прилага ако изобщо се.

Ако не летиш и искаш да ти върнат парите.

Публикувано:
На 23.02.2022 г. в 20:14, Пътувко каза:

Здравейте! Събра ми се различен Wizz кредит, от една страна без срок като компенсация за отменени полети, от друга с точките от ДСК, който ми изтича в различни периоди. Преди като резервирах и ми дърпаше с най-близък срок, но последните пъти започна да ми взимат като че ли на произволен принцип( не най-скоро изтичащ), което не ме устройва. Знаете ли нещо по въпроса. Писах няколко пъти на Wizz, но ми отговарят общи неща и се правят на луди. Благодаря предварително!

Вчера резервирах и пак същата работа, а имам изтичащи около 200 лв. на 26 февруари, които си останаха. Кой беше номера на който мога да се обадя, членство Wizz discounnt  съм. 

Публикувано:
преди 11 минути , Пътувко каза:

Вчера резервирах и пак същата работа, а имам изтичащи около 200 лв. на 26 февруари, които си останаха. Кой беше номера на който мога да се обадя, членство Wizz discounnt  съм. 

02 492 8367 и 02 491 7048. Има вероятност да ти откажат съдействие на тези номера и да те пратят на платения, но пробвай пак - има значение на какъв агент ще попаднеш.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, Яничка каза:

02 492 8367 и 02 491 7048. Има вероятност да ти откажат съдействие на тези номера и да те пратят на платения, но пробвай пак - има значение на какъв агент ще попаднеш.

Благодаря ти, вчера никой не вдигна, ще пробвам и днес! 

Публикувано:
преди 3 часа, Пътувко каза:

Благодаря ти, вчера никой не вдигна, ще пробвам и днес! 

Аз редувам двата телефона, пускам ги на speaker да ми пеят музика, докато  си върша някаква работа и така се дореждам до агент. Търпение си трябва с Уиз 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 минути , Alexander каза:

Някой може ли да провери накъде е самолета за полет W64306 и защо се е забавил?

за сега има почти 2 часа закъснение

Преди 25 мин е излетял от София със закъснение от почти 2 часа. Това е първият полет на машината (HA-LWK) за деня, не става ясно от какво е закъснението.

• Харесвам 3
Публикувано:

Кога пускат разписанието/цените  за ноември/декември?

другите компании имат, май само уиз нямат за края на годината.

• Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Кога пускат разписанието/цените  за ноември/декември?

Вече се чудя и аз. Миналата година към 10.02 почна да излиза.

• Харесвам 2
Публикувано:

Чекираме се онлайн за полет.

Единият пътник е избрал, без да иска, че документът му е паспорт, а трябва да е лична карта.

Не виждам опция за редакция. Има ли?

Ако няма, дали ще е проблем да остане така или някакъв съвет как да процедираме - да звъня на Уиз, да се надяваме никой да не обърне внимание или при минаването на гише, което изискват Уиз, да кажем за грешката?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.