Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Променили са часовете на полетите София- Неапол и като алтернатива дава Пловдив - Неапол и Бургас - Неапол, но не излизат дати. Някой срещал ли е нещо по въпроса или е бъг някакъв?

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Тази седмица уиз три пъти ми променят часа на един и същи полет за след месец – за още по-късна вечер, за дълбока нощ и последно за следобед (което най ми харесва). Но ако го променят за Пловдив, няма да се сърдя. Ако пък и кацнем в някоя далечна карибска страна, още по-добре. 😂

Оляха се. Всички осъществени полети в последно време са ни били със сменени часове.

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

Не съм пътувал с Уиз от юли миналата година. Вчера закупих билети, но не получих мейл с потвърждение. Преди знам, че пристигаше на секундата. Дали има някаква промяна? В профила ми я има резервацията.

Публикувано:
преди 21 часа, iMari каза:

Променили са часовете на полетите София- Неапол и като алтернатива дава Пловдив - Неапол и Бургас - Неапол, но не излизат дати. Някой срещал ли е нещо по въпроса или е бъг някакъв?

Може ли да мечтаем? 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

При мен мейла с пътният план се появява веднага в спама, провери там. 🙂

И аз имам такива спомени, но сега го няма вече 24 часа, нито в спам ,нито в друга папка.

Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Ооо, Уиз са шампиони по продажби на мечти. 😉

А едно време казваха, че мечтите са безплатни! 🙂

Публикувано:

Току що забелязах, че Уиз са пусни линия до Шри Ланка от Абу Даби. Доста интересно. Датите са примерни.

Screenshot_20220320-020017_Wizz Air.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Йосиф Милчов каза:

Току що забелязах, че Уиз са пусни линия до Шри Ланка от Абу Даби. Доста интересно. Датите са примерни.

Screenshot_20220320-020017_Wizz Air.jpg

Ооо отдавна…даже вече ще я спират 😁😉 

На 9.03.2022 г. в 10:43, yordanov каза:

Не че ни засяга пряко, но ми се струва интересно.

Добавили са Абу Даби - Матала (Шри Ланка). Това е първата им дестинация в Шри Ланка.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

Ооо отдавна…даже вече ще я спират 😁😉 

Не бъди черноглед ! Това не е Скопие, а бизнес начинание.

Идеята за полети точно към Индия и Шри Ланка , при огромния брой техни работници в ОАЕ ми се струва много добре премислена.

Какво ще е на тия полети също е много интересно да се види.

• Харесвам 10
Публикувано:

Гледам, че линията е сезонна от юни до края на октомври. Определено обаче ми звучи много добре 10 дни из Шри Ланка с бонус Абу Даби и то на доста прилични цени. 

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 36 минути , stanimir каза:

Идеята за полети точно към Индия и Шри Ланка , при огромния брой техни работници в ОАЕ ми се струва много добре премислена.

Естествено, че е много добре премислена. От Индия/Шри Ланка/Египет/Пакистан/Бангладеш/Непал към ОАЕ/Оман/Бахрейн лети колосално количество работници, отделно от ОАЕ към Азия традиционно има много сериозен туризъм, а потокът ще се захранва с пътници от цяла Европа. Неслучайно Уиз първо свързаха Абу Даби с толкова европейски градове и сега тепърва почват да развиват дестинации на изток. Прогнозирам, че бъдещите линии конкретно до Индия, особено на такива цени, ще са абсолютен хит и ще повлияят значително на целия пазар в региона.

Представете си само за момент полети от Абу Даби до Банкок за по 50 евро в посока.

Много добър мениджмънт до момента и мисля, че в рамките на година-две Уиз вече ще има солидни позиции в ОАЕ. Което е чудесно за нас 🙂

• Харесвам 26
Публикувано:
преди 50 минути , stanimir каза:

И ако помислят и за женската част работещи чужденци, които са осонвно филипнки - нещо една Манила :grin:... А 321neo уж има обхват 7400км.

• Харесвам 2
Публикувано:

За повече от 4-5 часа в такъв самолет трябва да предлагат цени , които човек съвсем да не може да откаже.

За мен е леко стряскащо.

12 minutes ago, Фил said:

И ако помислят и за женската част работещи чужденци, които са осонвно филипнки - нещо една Манила :grin:... А 321neo уж има обхват 7400км.

А ако полетът от Манила е със стоп в Делхи, не мисля че цялата индийска полиция ще е в състояние да овладее ситуацията на борда.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

А ако полетът от Манила е със стоп в Делхи, не мисля че цялата индийска полиция ще е в състояние да овладее ситуацията на борда.

Ще се изненадаш местните полицаи колко са добри с пръчките... 🙂

• Смея се 8
Публикувано:
15 minutes ago, Георги Матеев said:

Ще се изненадаш местните полицаи колко са добри с пръчките... 🙂

Офтопик.

Пред очите ми здраво набиха и буквално изхвърлиха с парцалите (пред очите на цялото му възмутено и шумно многолюдно семейство) хлапе,  което си позволи да снима тайно с телефон в някакъв музей. Ама го биха без грам жалост. Счупиха му и телефона.

Наистина здраво пипат в най-голямата демокрация! Малко по-здраво от тези във втората най-голяма демокрация !

Публикувано:

Здравейте, имам нужда от помощ. Преди малко купих билети на стойност 119 лв., платих с ваучер,който е на стойност 100евро. В извлечението пише 119 лв.  плюс Други такси 81лв.Имате ли идея каква е тази сума която са ми дръпнали ? Къде мога да проверя?

Публикувано:

Ако правилно разбирам , в случай че стойността на резервацията е по-ниска от тази на ваучера , остатъкът просто изгаря.

If a voucher is not used/redeemed in full at the time of booking, the balance is non-refundable.

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/gift-voucher/value-voucher-terms

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:

Благодаря , така предположих и аз. Дали има шанс чрез чата или по телефон да запазя места или трансфер за разликата?

Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Не бъди черноглед !

Не съм...просто леко се пошегувах  😚

преди 4 часа, Йосиф Милчов каза:

Гледам, че линията е сезонна от юни до края на октомври. Определено обаче ми звучи много добре 10 дни из Шри Ланка с бонус Абу Даби и то на доста прилични цени. 

Да въпреки, че в този си график в момента от лятното и в двете посоки се налага нощувка в Абу Даби, което малко е кофти

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, vladimira74 каза:

Благодаря , така предположих и аз. Дали има шанс чрез чата или по телефон да запазя места или трансфер за разликата?

Звъни на платения телефон и твърди, че си пропуснала да го направиш по време на резервацията. Места, багаж, трансфер, но бъди готова предварително какво точно искаш. Винаги има шанс, зависи на кого попадне. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте! Имам Wizz-карта и достатъчно точки. Мога ли да купя 6 билета /без мен/ - без дискаунт, но с точки?

Аз мислех, че мога, но не ми дава такава опция. Греша или има бъг?

Публикувано:
преди 56 минути , noshtna_ptica каза:

Здравейте! Имам Wizz-карта и достатъчно точки. Мога ли да купя 6 билета /без мен/ - без дискаунт, но с точки?

Аз мислех, че мога, но не ми дава такава опция. Греша или има бъг?

Не можеш, трябва да присъстваш в резервацията.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, чуват ли се някакви клюки дали Уиз ще пускат пак линията до Родос? 

Може би рано питам, но ми се пазарува нещо, а всичко друго от менюто в момента ми е безинтересно:)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.