Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Само два месеца ще летят до CIA. От 20 юни се връщат на FCO. 

А стана ли ясно за какъв период ще летят до Орли, вместо до Бове?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Кога летят до Орли ?

Ще правят ремонт на летище Бове-Тиле.

преди 6 часа, iMari каза:

А стана ли ясно за какъв период ще летят до Орли, вместо до Бове?

Нали за юли месец беше.... или бъркам

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди нова година в сайта се виждаха и дати по направлението Бургас-Турку, първата дата беше 22 юни 2022. Сега са ги махнали...

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Доброволна отмяна на полет с флекс пише до 72ч. се получава кредит, но реално до колко време идва? 

Два пъти съм отменяла полет, закупен с флекс и кредите са идвали в профила веднага. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 31 минути , a6olq каза:

Два пъти съм отменяла полет, закупен с флекс и кредите са идвали в профила веднага. 

Отмених преди час полет и още нищо. Нали не бъркаш с променен/отменен?

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Аз само веднъж съм отменял доброволно и дойдоха след около 5 минути парите. Но има хора, при които понякога се бавят повечко.

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Доброволна отмяна на полет с флекс пише до 72ч. се получава кредит, но реално до колко време идва? 

В 99% от случаите идва до 5 минути, но понякога (неясно от какво зависи) кредитът се бави 2-3 дни.

На 26.03.2022 г. в 23:41, Hakkâri Spor каза:

Преди нова година в сайта се виждаха и дати по направлението Бургас-Турку, първата дата беше 22 юни 2022. Сега са ги махнали...

Даже имах билети за края на юни - отмениха ги и възстановиха платеното. Не мисля, че тази линия ще тръгне въобще - просто още не са ъпдейтнали сайта и си седи. Жалко, беше интересна опция.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Не бъркам, за отменен полет писах😊 Ще дойде кредитът, но е изнервящо, ако бързаш да резервираш отново с него

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , a6olq каза:

Не бъркам, за отменен полет писах😊 Ще дойде кредитът, но е изнервящо, ако бързаш да резервираш отново с него

Ами това ми бе идеята и си мислих, че като отменен/променен полет ще дойде на минутата ама нанайци 😄 ама днес е понеделник и явно е натоварено 🙄

Публикувано:

Напоследък отнема около час-два. Не знам какво се промени, преди идваше веднага. Рефрешни пак след малко. Те ще ти пратят и мейл, който казва, че си получил кредита.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вече 24ч. не ми идва кредита от анулиран полет с флекс и не само на мен. Явно и тук са променили сроковете да имате едно на ум ако ще анулирате.

Публикувано:
преди 24 минути , Ivko каза:

Вече 24ч. не ми идва кредита от анулиран полет с флекс и не само на мен. Явно и тук са променили сроковете да имате едно на ум ако ще анулирате.

На мен ми беше бъгнала една стара резервация с 1-евров флекс при частична отмяна за един от пътниците. Оправиха я след разговор, но не ми върнаха кредита. Като изтекоха 72 часа подадох оплакване през формата. Върнаха ги за ден-два.

Твоята има ли някакъв бъг? От старите с промо флекс ли е?

Публикувано:
преди 11 минути , ДиянаВ каза:

Твоята има ли някакъв бъг? От старите с промо флекс ли е?

Не всичко е ок и си я отмених нормално. А тя е на месец резервация.

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Не всичко е ок и си я отмених нормално. А тя е на месец резервация.

От последните три отмени една дойде веднага,двете ги чаках над две седмици и то след ръчкане по телефона през три дни.

• Шок 2
Публикувано:

Здравейте,

Нов съм във форума.

Искам да направя ексурзия до Рим в периода 29.04 - 02.05, започнах да следя цените с Wizzair и в послените няколко дни доста се увелиха. Да продължавам ли да чакам, за да се намалат, изкуствено ли го правят тъй като имам наблюдение, че местата в самолета не се променят

Дани Магелани
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Току що отмених. Кредитът се появи в профила за 5 мин.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 19 минути , Vasil Georgiev каза:

Здравейте,

Нов съм във форума.

Искам да направя ексурзия до Рим в периода 29.04 - 02.05, започнах да следя цените с Wizzair и в послените няколко дни доста се увелиха. Да продължавам ли да чакам, за да се намалат, изкуствено ли го правят тъй като имам наблюдение, че местата в самолета не се променят

Виж сега, по принцип цените с времето постоянно се увеличават, понякога намаляват, но трябва да уцелиш точно. Искам да кажа, че гаранция за намалението няма, но увеличението е 100% сигурно. Около първи май са празници, така че не вярвам да паднат, по-скоро да се увеличат още.

А наблюденията за местата не знам как ги правиш, но вероятно са запазените предплатени места, а не продадените билети, което е съвсем друго нещо.

Публикувано:
преди 16 минути , Vasil Georgiev каза:

Здравейте,

Нов съм във форума.

Добре дошъл! 

01.05 е почивен ден в голяма част от света, включително и в Италия. При нас съответно е почивен и 02.05, когато ти искаш да се прибирате. Не виждам как може да знаеш дали местата в самолета намаляват или не, но и да не намаляват свободните места, аз очаквам цената по-скоро да расте. 

По-добре си намери дестинация, която използва по-пълноценно този почивен ден, защото връщане в 10 сутринта е пълна загуба.

• Харесвам 7
Публикувано:
На 29.03.2022 г. в 14:36, Vasil Georgiev каза:

Здравейте,

Нов съм във форума.

Активирай си Price alert от Арр-а, за да те уведомява кога пада и се вдига цената:

845613478_Screenshot_20220330-203937_WizzAir.jpg.7530d98a0271af655df989c70dc44a3b.jpg

Не е най-надеждният начин, но е нелош вариант за подсещане. Аз си следя цените всеки ден, дори по няколко пъти на ден и ми е полезно, но аз обичам да го правя. Лично аз смятам, че цената може да падне около 2 седмици преди датата, въпреки че са почивни дни, но никой нищо не може да гарантира.

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Активирай си Price alert от Арр-а, за да те уведомява кога пада и се вдига цената:

845613478_Screenshot_20220330-203937_WizzAir.jpg.7530d98a0271af655df989c70dc44a3b.jpg

Не е най-надеждният начин, но е нелош вариант за подсещане.

За мен поне и от моя опит е безполезно това защото с ден закъснение ми показва поне при мен. Следя полет за който съм го активирал и цената падна, видях случайно, а известие ми дойде след един ден когато вече цената беше пак висока. То същото безполезно поне за мен, като известията за цена на google flights 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.