Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Скоро тествах отново Airhint . Понякога има забавяне в известията, но в повечето случаи работи добре. И правилно предсказва. 🙂

И пак да се спомене, че цените вторник- сряда падат, а петък-неделя се вдигат.

• Харесвам 11
Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

За мен поне и от моя опит е безполезно това защото с ден закъснение ми показва поне при мен. Следя полет за който съм го активирал и цената падна, видях случайно, а известие ми дойде след един ден когато вече цената беше пак висока. То същото безполезно поне за мен, като известията за цена на google flights 

За мен е полезно точно като подсещане. Не разчитам на него, но като имам нотификация, ме подсеща пак да проверя. Понякога сигнализира на време. Разчитам предимно на себе си. Ех, да можех да се пресъздам като...tool /арр 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Нови маршрути 😊

Wizz Air’s new routes:

Bucharest <-> Preveza – Aktion (Wednesday, Saturdays from 6 July 2022)
Bucharest <-> Rimini (Thursdays, Sundays from 29 September 2022)

Where to book?

Visit Wizzair

Baggage policy:

Hand luggage (40x20x25 cm) is included!

buch.jpg?resize=860%2C699&ssl=1

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.03.2022 г. в 10:00, Ivko каза:

Отмених преди час полет и още нищо. Нали не бъркаш с променен/отменен?

Значи точно след 72ч. ми дойде кредита. Не знам как Ви идва веднага, но тук става на въпрос за доброволна отмяна на полет с флекс, а не променен/отменен полет от авиокомпанията, че май някой го бъркат. Да съм само аз разбирам ама и @valpet чака кредит от понеделник и неговия най-вероятно ще дойде днес. Или сме каръци или нещо са сменили сроковете.

Публикувано:

Имам анулирани полети с флекс, при опит да променя маршрута с друга държава не ми разрешава. Така ли е по принцип или има някакъв бъг в момента?

Публикувано:
преди 58 минути , Цвете каза:

Имам анулирани полети с флекс, при опит да променя маршрута с друга държава не ми разрешава. Така ли е по принцип или има някакъв бъг в момента?

Можеш само до 30 дена напред и 14 дена назад на промениш само датата, но не и дестинацията.

• Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , Ivko каза:

Можеш само до 60 дена напред и 14 дена назад на промениш само датата, но не и дестинацията.

Е, как да не може? Избираш нещо от алтернативните маршрути от/до съседни държави, ако те устройват. След това винаги може да смениш, на която дестинация искаш, нали е с флекс.

Има ситуации, като тази с Мароко, когато всички полети бяха отменени в следващите няколко месеца и реално нямаше никаква алтернатива, освен да приемеш рифънд, но те са изключение. И все пак, може да се направи опит да се сменят датите през колцентъра, поне да може да използваш флекса. При мен не проработи, но при други стана.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Цвете каза:

Щом са с флекс промени първо датата ако въобще може и после направи втората промяна

Но все пак зависи и кой полет са ти анулирали де,защото примерно Вилнюс-Ст Петербург нищо не можеш да направиш ,не дава опция за дати или летища

преди 25 минути , Ivko каза:

Можеш само до 60 дена напред и 14 дена назад на промениш само датата, но не и дестинацията.

Това с 60дни ново ли е,мисля че са 30дни

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Цвете каза:

София - Санкт Петербург е и дава възможност за преместване напред.

Давай смени го напред и после с флекса за където искаш го сменяваш пак

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , iMari каза:

Е, как да не може? Избираш нещо от алтернативните маршрути от/до съседни държави, ако те устройват. След това винаги може да смениш, на която дестинация искаш, нали е с флекс.

Ама тя пита /поне така мисля/ за канселиран полет и опциите, който й дават, че няма за смяна на дестинация преди да е избрала други и да активира флекса 🙄

преди 31 минути , Branko каза:

Това с 60дни ново ли е,мисля че са 30дни

Не е само за мен важи 😄 поправих се. Аз още я карам в пандемията.

Публикувано:
преди 44 минути , Branko каза:

Давай смени го напред и после с флекса за където искаш го сменяваш пак

А ако цените на новите полети по дестинацията  са по- ниски, губя ли от платеното за промяната с флекс после?

На всичкото отгоре при опит за смяна на полет ми дава, че такива няма.

Публикувано:
преди 3 минути , Цвете каза:

А ако цените на новите полети по дестинацията  са по- ниски, губя ли от платеното за промяната с флекс после?

Губиш ако смениш за по ниска.

Ако просто ги местиш за да имаш полет с евтин флекс търси някой полет за тази цена или малко по скъп за да не ги губиш

• Харесвам 4
Публикувано:

Още нови маршрути на wizz.

New Routes:
✈️ Tirana – Warsaw Chopin (Monday, Friday, from July 4)
✈️Tirana – Nuremberg (Tuesday, Saturday, from July 5)
✈️ Tirana – Lyon (Monday, Friday, from September 12)

Image

New Routes from / to Cluj – Napoca:
✈️ Corfu (Tuesday, Saturday, from August 2)
✈️ Cluj – Turin  (Sunday, Wednesday, from August 3)
✈️ Naples (Sunday, Wednesday, from August 3)

Image

• Харесвам 5
Публикувано:

Уиз започват продажба на цигари на борда на безмитни цени 😃 най-вероятно до седмица-две, но още не е ясно дали в началото ще е на всички полети.

Публикувано:
преди 55 минути , Ivko каза:

Уиз започват продажба на цигари на борда на безмитни цени 😃 най-вероятно до седмица-две, но още не е ясно дали в началото ще е на всички полети.

В ЕС, трудно. По-скоро ще е на полетите извън ЕС.

Наскоро гледах колко линии са пуснали от Абу Даби примерно и бях впечатлена.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , Coo каза:

В ЕС, трудно. По-скоро ще е на полетите извън ЕС.

Възможно е понеже полетите от/до UK ще са първи

Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

По-евтини отколкото са в Бг надали.

Публикувано:
На 30.03.2022 г. в 20:27, Яничка каза:

За мен е полезно точно като подсещане. Не разчитам на него, но като имам нотификация, ме подсеща пак да проверя. Понякога сигнализира на време. Разчитам предимно на себе си. Ех, да можех да се пресъздам като...tool /арр 🙂

А с Google Flights тествали ли сте? Струва ми се, че ъпдейтва малко по-бързо.

Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Аз ли съм пропуснал нещо или Будапеща е паднала от разписанието от София?!

Падна да, но не е от сега. 🙂

На 21.12.2021 г. в 14:43, yordanov каза:

Будапеща си замина от София.

От Варна изчезнаха Барселона и Милано. 

• Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:
На 31.03.2022 г. в 12:04, Ivko каза:

Значи точно след 72ч. ми дойде кредита. Не знам как Ви идва веднага, но тук става на въпрос за доброволна отмяна на полет с флекс, а не променен/отменен полет от авиокомпанията, че май някой го бъркат. Да съм само аз разбирам ама и @valpet чака кредит от понеделник и неговия най-вероятно ще дойде днес. Или сме каръци или нещо са сменили сроковете.

И на мен ми се случи. Трети ден си чакам кредита в профила. Ти предприе ли нещо или просто изчака?

Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

И на мен ми се случи. Трети ден си чакам кредита в профила. Ти предприе ли нещо или просто изчака?

Изчаках и точно след 72ч дойде и на @valpet по същич начин след 72. Аз го отмених понеделник в 9:30 сутринта и дойде четвъртак след 10:00.

• Благодаря 1
Публикувано:

Уиз са заредили Шри Ланка от Абу Даби и в зимното разписание, явно линията ще е целогодишна.

• Харесвам 8
Публикувано:

Като продължение на дискусията в темата за Gullivair за късите полети и въобще свързаността по въздух на Балканите:

https://www.exyuaviation.com/2022/04/wizz-air-eyes-wide-ranging-ex-yu.html?m=1

Уиз се кани да участва в тръжните процедури на македонското правителство по финансиране пускането на полети между Скопие и Любляна или Марибор, както и до хърватското крайбрежие. Коментират се разговори с Тирана и Прищина. 

Много се надявам идеите да се превърнат в реалност. 🙂

А местните власти да обърнат внимание на нуждата от адекватен градски транспорт от/до летище, защото положението на летища Тирана и Прищина не е много по-различно от това в Скопие. 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.