Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам следния въпрос.

Дискаунт на мое име. Ако купя с Уиз кредит билети за мен и още един пътник,в последствие мога ли да анулирам само моя билет (ако не мога да пътувам)?

Публикувано:
преди 7 минути , mamaivy каза:

Имам следния въпрос.

Дискаунт на мое име. Ако купя с Уиз кредит билети за мен и още един пътник,в последствие мога ли да анулирам само моя билет (ако не мога да пътувам)?

Разбира се, но не забравяй по време на покупката да си добавиш Флекс - иначе няма да може да анулираш твоя билет.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Спешен въпрос, на летище Палермо не приемат ли мобилни бордови карти?? Мислех, че съм проверила, а сега в приложението Уиз ми пишат, че не приемали и трябва разпечатка...

Публикувано:

Приемат мобилни бордни карти, но пътувах с Раян. Не знам какъв им е случая на Уиз, дали не е свързано с минаването на гише, за проверка на документи.

Публикувано:
преди 10 минути , iMari каза:

Приемат мобилни бордни карти, но пътувах с Раян. Не знам какъв им е случая на Уиз, дали не е свързано с минаването на гише, за проверка на документи.

И аз гледах за Раян, че става, но Уиз ми пишат, че не приемат... Ще търсим варианти...

Публикувано:

Днес лети някакъв hop on hop off на wizz, много ми е интересно каква им е идеята? Те май карго не пренасят, а такъв полет за репозициониране не ми се вярва да правят....

image.png.ba74f41f64a67f1e00e5dfe2f12898cb.png

Публикувано:
преди 56 минути , Jorro каза:

Днес лети някакъв hop on hop off на wizz, много ми е интересно каква им е идеята? Те май карго не пренасят, а такъв полет за репозициониране не ми се вярва да правят....

Според мен правят показно́ на GullivAir с тоя маршрут Варна-София-Белград-Скопие-Тирана 🙂 Машината седи иначе по минимум 2 часа на всяко летище, баш на карго прилича.

• Харесвам 6
Публикувано:

Да не би да има някакво балканско спортно състезание в Тирана и организаторите да са сключили договор с уиз да им докарат участниците?

• Смея се 2
Публикувано:
преди 3 часа, Jorro каза:

Причината май ще се окаже посещение на Варади. 😃

https://www.facebook.com/220264488068037/posts/5121359794625124/?d=n

450932E5-0B60-4A6B-BE00-6B3E5D50BD3D.jpeg

• Харесвам 12
Публикувано:
На 17.04.2022 г. в 17:45, Георги Матеев каза:

Разбира се, но не забравяй по време на покупката да си добавиш Флекс - иначе няма да може да анулираш твоя билет.

Това ще сработи само за еднопосочен полет, нали...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , ttashkov каза:

Жалко, че не можа да кацне сутринта във Варна заради кофти метео условия. Дано поне докато е тук да извади от джоба си някоя нова интересна дестинация. 😉

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 минути , yordanov каза:

Жалко, че не можа да кацне сутринта във Варна заради кофти метео условия. Дано поне докато е тук да извади от джоба си някоя нова интересна дестинация. 😉

Обикновено така правят, чакаме изненади днес🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 29 минути , ttashkov каза:

Тц тц тц, светло бъдеще звучи добре, чакаме поне 3 нови линии след посещението на шефа 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Тц тц тц, светло бъдеще звучи добре, чакаме поне 3 нови линии след посещението на шефа 🙂

Ще ти пуснат Индия за следващото турне 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:

Според вас всички тези полети от Бургас до Полша дали ще се осъществят? Имам един излишен пътник с флекс, който искам да пренасоча към потенциално отменим полет.

Да пробвам ли с нещо “new” като Бургас - Rzeszów /трудно ми е да го произнеса😄/ за средата на юни? Или някое украинско летище - Одеса например, от юли има продажби?

58604934-C3B9-4184-9612-32533B5765B0.png

Публикувано:

Ако не ти трябват скоро тези средства, по-добре за някой далечен полет да го преместиш. Почти сигурно е, че рано или късно ще разместят нещо. Лисабон например.

На мен днес ми преместиха часа на София-Абу Даби на 22 октомври.

Иначе от твоите предложения бих заложил на украинския полет.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Днес сутринта с полета до Бари има някакви нелогични спирания и кацания в Скопие.  Полетът е W64361 в сайта на летище София има информация, че е излетял. При проверка във Flightradar24 се вижда ,че в часа на излитане 6.40 часа сутринта от София е търгнал за Скопие и после от Скопие лети за Бари.

Каква е причината, според вас за тези врътки, че имам познати на Бари чакащи да се приберат в София? Да не говорим какво се случва със следващите полети по разписание ако се изпълняват от машината с рег. № HA-LTI

Wizz.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz Air launches 2 new routes from Croatia!

WizzAir4-ST-800x500.jpg

Wizz Air announced the launch of two new routes from Croatia to London & Wroclaw!

From July 4, Wizz Air will launch flights four times a week from London Luton to Dubrovnik in Croatia. One month later the airline will fly two times a week to Wroclaw in Poland.

New Routes:
London Luton – Dubrovnik
London Luton – Wroclaw

Wizz-Air-launches-2-new-routes-from-Croa

Baggage policy:
Priority Boarding passengers: 2 free carry-on bags (1 cabin bag 55 × 40 × 20 cm, up to 10 kg plus 1 small bag (40 x 20 x 25 cm)
Non-priority passengers: 1 small carry-on bag (40 x 20 x 25 cm).

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.