Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Нали като закупиш места, може да се чекираш, съответно изпринтиш бордните карти веднага? 30 дни преди полета ли беше срока?

И на Т1 все още ли искат за всички полети да се минава през гише, дори ако пътуваш само с ръчен?

Публикувано:
преди 23 минути , iMari каза:

И на Т1 все още ли искат да се минава през гише, дори ако пътуваш само с ръчен?

Ако има баркод на бордната карта, може директно към гейтовете.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 минути , Argentique каза:

Ако има баркод на бордната карта, може директно към гейтовете.

В последните две години май не ми се е случвало при полети от София.

Питам, защото имам ранен полет до Италия. За там може би ще искат проверка на сертификати.Но в близки часове Уиз имат полети до UK и Дания, за където вече няма никакви ковид изисквания и не би трябвало да се минава през гише. Така се надявам, защото предпочитаме да се наспим, вместо да чакаме 2 часа по опашки в ранни зори, когато по традиция служителите на Т1 са в ограничен състав.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , iMari каза:

В последните две години май не ми се е случвало при полети от София.

Питам, защото имам ранен полет до Италия. За там може би ще искат проверка на сертификати.Но в близки часове Уиз имат полети до UK и Дания, за където вече няма никакви ковид изисквания и не би трябвало да се минава през гише. Така се надявам, защото предпочитаме да се наспим, вместо да чакаме 2 часа по опашки в ранни зори, когато по традиция служителите на Т1 са в ограничен състав.

За Уиз явно КОВИД облекченията не важат. Минава се през гише задължително, дори и да си само с ръчен и дори и да не се изисква тест. Ако има ПЛФ - проверяват него, пълна тъпотия

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Летях за Рим на 20 април, пред гишетата имаше служител-разпределител, който това ми каза - имате ли баркод, директно към гейтовете. При чекиране ми пишеше "невалидна бордна карта", но след няколко часа се появи код, добре, че проверих. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

За сметка на това по време на най-затегнатата пандемия при Wizz ограниченията на борда почти не важаха ,и доста хора носеха маските като парцали, без това да прави особено впечатление на кабинния екипаж.Бяха истински "оазис" на фона на повечето останали авиокомпании.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

Питам, защото имам ранен полет до Италия. За там може би ще искат проверка на сертификати

Инфо от тази сутрин от полета до Болоня. Ако си само с ръчен багаж, може направо към гейта и без да се минава през гише. Никой никъде не ни поиска сертификати или пък плф, дори и в Италия. За сметка на това правят забележки за неправилно поставена ффп2 маска на летището и във влаковете.  Стюардеса на Уиз бяха с обикновени маски.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 16.04.2022 г. в 16:15, oli_mali каза:

BGY-TSR - има билети по 4.99 евро (т.е. 3.60 евро отстъпка от административната такса) и флекс по 5 евро.

Друго, което намерих е WAW-TRF - билети за юни по 20zl (8,50лв) и флекс за 29zl(12лв). Нещо по-изгодно да сте срещали?

А евтино приорити? 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 31 минути , iMari каза:

Друго, което намерих е WAW-TRF - билети за юни по 20zl (8,50лв) и флекс за 29zl(12лв). Нещо по-изгодно да сте срещали?

А евтино приорити? 

MXP-BDS в месец май по 9.99 евро

- приорити 6.4 евро

- флекс 5 евро

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 1 час, iMari каза:

А евтино приорити? 

€5 приорити има на голяма част от маршрутите от AUH. Например AUH-KUT.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 часа, iMari каза:

А евтино приорити? 

BGY-SCV билети по 5 евро, флекс 5 евро, приорити 9.6 евро, 10кг багаж 9 евро, 20кг багаж 10 евро. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , oli_mali каза:

BGY-SCV билети по 5 евро, флекс 5 евро, приорити 9.6 евро, 10кг багаж 9 евро, 20кг багаж 10 евро. 

преди 16 минути , The Doctor каза:

FCO - CTA в началото на юли и в двете посоки има билети по 4.99 евро и флекс по 5 евро.

Въпросът е при смяна на дестинацията кое е най-изгодно? Все още ли тези билети се сменят за такива от 24,99лв?

Публикувано:
преди 2 минути , iMari каза:

Въпросът е при смяна на дестинацията кое е най-изгодно? Все още ли тези билети се сменят за такива от 24,99лв?

Вече не или аз не съм попадал, даже след добавката от 1.4

• Харесвам 1
Публикувано:
На 28.04.2022 г. в 14:00, The Doctor каза:

FCO - CTA в началото на юли и в двете посоки има билети по 4.99 евро и флекс по 5 евро.

! При мене за смяна навсякъде иска минимум 4.40 така, че ако някой е успял да пише, но може би е по-добре да не се опитва и се губят пари -  точно за този полети може и да не работи!

... възможно е и да настройват цени за почивните дни и сайта да не показва коректно:

image.png.02870f1c523f48e6a6b927b3584c4b3f.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , The Doctor каза:

!

... възможно е и да настройват цени за почивните дни и сайта да не показва коректно:

image.png.02870f1c523f48e6a6b927b3584c4b3f.png

Е, нали днес има промоция за избрани полети, заминаващи преди 30 септември. Цената от 14,99 евро е за еднопосочен билет вкл. адм.такса. 

Аз още не съм имала време да ги разгледам.

Публикувано:

Имам съобщение, че полета до Лутън днес от 10:40 ще излети в 13ч. 
Може ли някой да ми каже от къде ще дойде самолета, за да следя, че имаме връзка.

И друг въпрос - кога да отидем на летището? Май трябва да съм там за оригиналния полет, а? 

Публикувано:

Ако имате чекиран багаж трябва да сте на летището за полет в 10.40.Чек-ин  затваря според оригиналния час на полета ,независимо от очакваното закъснение.

• Харесвам 6
Публикувано:

Току- що ми отмениха полета тази вечер  Малага- София🙄 Следващият е  на 3-ти май. Чудя се какво да правя... Да презаверя и да вземам фактури и бележки, или нещо друго?

• Шок 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 19 минути , marycap каза:

Току- що ми отмениха полета тази вечер  Малага- София🙄 Следващият е  на 3-ти май. Чудя се какво да правя... Да презаверя и да вземам фактури и бележки, или нещо друго?

Виж какво ще ти предложат, най-вероятно настаняване за тяхна сметка до 3.05. И да, събирай касовите бележки, защото трябва да ти възстановят и разходите за храненето, ако не го осигурят.

На летище София днес е мазало, почти всички полети на Уиз закъсняват с по няколко часа, този в 6:40ч за Бари още не е излетял, други са отменени. Някой знае ли причината ?

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

@iMari,има в имейла от Уиз тази възможност. Мисля си и за полет с прекачване, но трудно ми е с телефона, че съм в Михас и интернетът ми прекъсва...

Публикувано:

Има полет от Барселона до София утре в 22:00ч. и от Аликанте на 02.05 вечерта. Малко е сложен (и скъп) транспорта и до двете летища от Малага, но ако се спреш на някои от тях Уиз трябва да поемат и разходите за транспорт. Някой в същата ситуация скоро сподели, че онлайн е презаверил без доплащане полет, който го устройва.

Раян също имат полет от Малага на 2.05 и на теория Уиз трябва да възстанови разходите за нов полет, дори на друга АК, щом не може да предложи подходяща алтернатива, но подозирам, че ще е трудна битка.

Пък ако можеш да отсъстваш още няколко дни без да влизаш в драматични ситуации, отдай се на Андалусия и остави Уиз да плаща. 🙂

• Харесвам 4
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.