Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не съм съвсем сигурен, но ОК запази тази част от ЕС законодателството и след брекзита, така че всичко си е по старому.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 1.05.2022 г. в 16:04, stanimir каза:

Ако титуляра в резервацията с флекс отмени резервацията си останалите губят отстъпката за членство и трябва да се доплати до пълната цена.

Нищо обаче не пречи да си направи втора резервация и двете да са активни докрая. Wizz с удоволствие ще му задържат парите и щом  математиката му се връзва на плюс лошо няма.

Просто не трябва да отменя първата.

Значи ако отмени резервацията се губи отстъпката, а прав ли съм когато само той е с флекс и смени неговата резервация с друг полет, цените за останалите си остават и няма проблеми с чекиране онлайн, бордни карти и т.н.

Публикувано:

Не , титулярят не може да отсъства от резервацията..Може  да не пътува ,но не може да се отпише и останалите да запазят привилегиите на билет с намаление. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Фил каза:

Пак се появи Бове за лятото, ама с някакви, как да ги нарека - може би "възпиращи" цени :rolleyes:image.png.7ed05a61f16c808ab049e674c64036dd.png

Че нали тук е пълно с кредитни милионери. Джобни 💸 ...

Публикувано:

Получих мейл за промяна в полета до Лондон. На практика полетът в едната посока отпада, за връщането си остава засега. След влизане в профила обаче не ми дава достъп до страницата за приемане или отхвърляне на промените, нито мога да вляза в самата резервация. Случвало ли се е нещо такова на някого?

Публикувано:
преди 17 минути , Zaro каза:

Получих мейл за промяна в полета до Лондон. На практика полетът в едната посока отпада, за връщането си остава засега. След влизане в профила обаче не ми дава достъп до страницата за приемане или отхвърляне на промените, нито мога да вляза в самата резервация. Случвало ли се е нещо такова на някого?

Да, случва се, бавят се с актуализирането на резервацията в профила. До няколко дни опциите ще са активни. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 16 минути , Zaro каза:

Да, и на мен се случи така с полета до Санкт Петербург. Първо анулираха отиването, след една седмица и връщането.

Публикувано:
преди 5 часа, Фил каза:

Пак се появи Бове за лятото, ама с някакви, как да ги нарека - може би "възпиращи" цени :rolleyes:image.png.7ed05a61f16c808ab049e674c64036dd.png

Да изместиха ги с ден и според мен от местенето на резервациите цените скочиха, но ще паднат.

Публикувано:

Полетите BGY - SOF в ден събота изчезнаха.

Бяха късни и удобни за прибиране, а всички които останаха са в ранен следобед.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, muchachote каза:

Да, и на мен се случи така с полета до Санкт Петербург. Първо анулираха отиването, след една седмица и връщането.

Санкт Петербург падна изцяло, там е друго. Въпросът е, че не мога да вляза в резервацията изобщо.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Zaro каза:

Санкт Петербург падна изцяло, там е друго. Въпросът е, че не мога да вляза в резервацията изобщо.

преди 7 часа, The Doctor каза:

Да, случва се, бавят се с актуализирането на резервацията в профила. До няколко дни опциите ще са активни. 

Отговорих ти, но очевидно не съм бил ясен.

Имам две такива - не мога да вляза, не са активни, няма информация по резервацията.

Случва се често в последно време и после до няколко дни опциите за приемане, промени или връщане на пари се появяват.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Миконос за 14ти и 18ти юни станаха късно вечерта пак, както бяха миналата година. За другите дати не са пипнали все още.

Публикувано:

Пак всички полети смениха, точно мислех, че съм си наместил отиването до Белгия през юни, буквално онзи ден купих билети и днес пише "има промяна, ще ви уведомим с мейл". Междувременно искам да купя връщане от Айндховен,  ама докато не уредят нещата с отиването май ще трябва да почакам. 
Някой има ли работещо предложение за евтин флекс? 

Публикувано:
преди 3 минути , stormbringer каза:

Пак всички полети смениха, точно мислех, че съм си наместил отиването до Белгия през юни, буквално онзи ден купих билети и днес пише "има промяна, ще ви уведомим с мейл". Междувременно искам да купя връщане от Айндховен,  ама докато не уредят нещата с отиването май ще трябва да почакам. 
Някой има ли работещо предложение за евтин флекс? 

Catania - Turin на 3ти август билет 4.99, флекс 5 евро... 

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 32 минути , Jorro каза:

Catania - Turin на 3ти август билет 4.99, флекс 5 евро... 

При смяна на дестинация на билети с флекс се доплаща само разликата в цената на билетите, няма друга допълнителна такса, нали?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 29 минути , a6olq каза:

При смяна на дестинация на билети с флекс се доплаща само разликата в цената на билетите, няма друга допълнителна такса, нали?

Да.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 34 минути , a6olq каза:

Да, точно така. 

@oli_mali Писали сме заедно 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

От миналата година не бях купувала билети от Wizz и съм доста сигурна, че някога тук съм чела нещо по въпроса, но не успявам да го открия с търсачката - не ми даде никъде опцията за безплатното random разпределяне на места. Реших, че може нещо да съм пропуснала и уж два пъти почвах отново резервацията, но никъде не видях такава опция. Накрая отбелязах, че ще избера места по-късно и в съобщението, което излезе пишеше, че ако се забавя ще стане автоматично, но никъде не се споменаваше безплатно... Правилно ли направих или да очаквам да ми каже, че трябва да си плащам местата? Вързах им се на номера с намаляване на два пъти на билетите до Прага и после леко качване и бързах да ги взема, докато не са поскъпнали още, затова не попитах първо... на следващият ден ги смъкнаха много повече 😒 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , PolinaS каза:

От миналата година не бях купувала билети от Wizz и съм доста сигурна, че някога тук съм чела нещо по въпроса, но не успявам да го открия с търсачката - не ми даде никъде опцията за безплатното random разпределяне на места. Реших, че може нещо да съм пропуснала и уж два пъти почвах отново резервацията, но никъде не видях такава опция. Накрая отбелязах, че ще избера места по-късно и в съобщението, което излезе пишеше, че ако се забавя ще стане автоматично, но никъде не се споменаваше безплатно... Правилно ли направих или да очаквам да ми каже, че трябва да си плащам местата? Вързах им се на номера с намаляване на два пъти на билетите до Прага и после леко качване и бързах да ги взема, докато не са поскъпнали още, затова не попитах първо... на следващият ден ги смъкнаха много повече 😒 

Щом пише автоматично значи те безплатно ще ги изберат.Но излизат едни прозорчета на английски ,а всичко друго в приложението е на български и човек като мен дето не знае езика се обърква.Щом цената на билета при плащане е същата като в началото ,значи нямате купено място погрешка.Нарочно ги правят тези номера да се набуташ с места или застраховка.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 минути , PolinaS каза:

Правилно си направила с местата. Тази опция се избира, ако не искаш да плащаш места в момента на резервацията и по-късно.

• Харесвам 4
Публикувано:

Ще купувам билети от моя акаунт за месец, преди който вече ще съм с нова фамилия. Към момента фамилията в моя акаунт е настоящата преди смяната и в сайта на Wizz не може да се смени с новата. При чекиране за съответния полет, когато наближи / при бординг как ще докажа, че билетът е на едно и също лице - с извадено удостоверение за идентичност на имената ли?

Публикувано:
преди 11 минути , Яничка каза:

Ще купувам билети от моя акаунт за месец, преди който вече ще съм с нова фамилия. Към момента фамилията в моя акаунт е настоящата преди смяната и в сайта на Wizz не може да се смени с новата. При чекиране за съответния полет, когато наближи / при бординг как ще докажа, че билетът е на едно и също лице - с извадено удостоверение за идентичност на имената ли?

Важното е при чекиране какво ще пишеш!Предполагам,че ще си и с нова лична карта(с новата фамилия) за полета!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Сменят имената след обаждане на оператор. Сестра ми смени това лято, обяснила е, казала е от коя дата е с новата фамилия и и оправиха данните в акаунта.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 4.05.2022 г. в 13:46, marycap каза:

Днес  се прибрах , след като преди 3 дни ми отмениха полета Малага-София и направих първата възможна резервация за същия полет. Взех си документ от хотела и бележки за 3-4 хранения. Как и къде трябва да ги представя за възстановяване на разходите? И в какъв срок? Моля, който има такъв опит, да сподели.

Каква беше причината за отменения полет от Малага? Предстои ми скоро да ползвам същия маршрут. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.