Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Всъщност е възможно,но доколкото аз разбирам условието, е необходимо и закупуването на качване с предимство,за да се промени и мястото. "Ако закупите качване на борда с предимство и промените избраното място, моля, отпечатайте нова бодна карта или посетете зоната за чекиране на летището заедно със старата си бордна карта и там ще получите стикер, отразяващ промените."

• Харесвам 1
Публикувано:

Продължават ли да дават оферти за отстъпка от цената на багажа като наближи полета, през март ме засипаха с мейли?

Публикувано:

Здравейте,

Резервирах си хотел през сайта на WizzAir чрез банера на Booking. В банера пише, че ти дават в Wizz акаунта 10% от сумата на резервацията. В моя случай - 25.2евро (от 252евро).

Untitled2.png.84b95f99855a9f3deb0cc18cd43a89a5.png

След като направих резервацията, обаче ми изписа "3 Wizz Air credits .. will be awarded after your stay". 

Untitled.png.019608f407a530dfe338117dc53ae1dc.png

Какво точно означават тези "Wizz Air credits"? И в крайна сметка дали ще получа 25.2 евро или 3 евро?

Благодаря предварително!

Публикувано:

и аз да попитам нещо подобно - колко време след като нощувките са осъществени, Wizz отчитат в профила кредита от Booking? 

Публикувано:
В момента, antea каза:

и аз да попитам нещо подобно - колко време след като нощувките са осъществени, Wizz отчитат в профила кредита от Booking? 

На следващия месец, около 10-то число.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пак са пуснали 10%? Това е новина!

Кредитът се отразява в Wizz сметката и може да бъде използван при следваща резервация на билети. Отразява се около 10-то число след нощувките и е с 6 месеца валидност.

Публикувано:
Преди 1 час, Ilian359 каза:

Пак са пуснали 10%? Това е новина!

Кредитът се отразява в Wizz сметката и може да бъде използван при следваща резервация на билети. Отразява се около 10-то число след нощувките и е с 6 месеца валидност.

В офертата пише 10%, но реално дават около 1%, както пише по горе tamer4o:( Дано да е само бъг.

Публикувано:

И тези подгониха Летище София..., а и свикват пресконференция утре!

Да видим какво ще излезе.

Wizz Air е разочарована от решението на Българската гражданска въздухоплавателна администрация, която подкрепя дискриминационната схема за прилагане на летищните такси на Летище София. Авиокомпанията твърди, че новата схема е нарушение както по отношение на процедурата, така и на закона, което води до нарушаване на конкурентната среда на летище София, и до създаване на незаконно конкурентно предимство и потенциална държавна помощ в полза на всички превозвачи използващи Терминал 2.

Wizz Air е уверена, че е представила неоспорими аргументи, както и количествени икономически анализи, които подчертават нейната позиция, и ще оспори решението както пред националните съдилища, така и пред институциите, отговарящи за конкуренцията и държавните помощи в Европейския съюз."

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , Hollywood каза:

Чудото стана!  :girlwitch:

2757.png2 NEW ROUTES FROM SOFIA2757.png
Exciting news! Starting March, 2018 we will fly you from Sofia to Lisbon and Nice twice a week! We will also increase the frequency of flights to Barcelona, Brussels Charleroi, Copenhagen, Eindhoven, Rome Fiumicino, Larnaca, London Luton and Tel Aviv with up to an additional four flights a week!

За тази новина ми е малко само едно харесване! :)

Hollywood, благодаря за чудесната информация! 

• Харесвам 12
Публикувано: (редактирано)

И аз благодаря,но още не мога да го повярвам,че става.:)

Редактирано от Иван Попов
  • Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Аз като отида някъде по доста труден начин и след месец-два Уиз съобщават, че откриват линия до там.  Но и на двете места ще повторя.:)

Само, че е доста далеч във времето.

Редактирано от lesy
  • Харесвам 14
Публикувано:
преди 1 минута , lesy каза:

Аз като отида някъде по доста труден начин и след месец-два Уиз съобщават, че откриват линия до там.  Но и на двете места ще повторя.:)

Към Полша няма ли да ходиш? :lol:

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 34 минути , Vanko каза:

Супер, ще ми се сбъдне малката мечта да пътувам по-често до Лисабон :) 

А като гледам какви цени са сложили...пак са си повярвали :)
Май ще се продължи да се лети с прикачване.

• Харесвам 1
Публикувано:

Увеличават полетите до Лондон на 19 седмично, Рим и Барселона стават ежедневни! 

Другия месец откриват базата официално във Варнал

Лисабон (вторник и събота) и Ница (понеделник и петък) от март 2018 г. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 15 минути , Vanko каза:

А като гледам какви цени са сложили...пак са си повярвали :)
Май ще се продължи да се лети с прикачване.

м. май има цени по 39лв с дискаунт на посока

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.