Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

И аз правих една промяна и както ми искаше 16 евро доплащане така накрая станаха 19.98 евро без да се показва от какво излиза разликата. Мисля утре да ги питам по телефона и да ме рефънднат 4 eвро са си 4 евро.... :d 

На мен също ми поиска, но аз прекратих промяната и след малко си беше колкото трябва.

Публикувано:
преди 9 минути , Jorro каза:

И аз правих една промяна и както ми искаше 16 евро доплащане така накрая станаха 19.98 евро без да се показва от какво излиза разликата. Мисля утре да ги питам по телефона и да ме рефънднат 4 eвро са си 4 евро.... :d 

А дано, ама надали. Уиз пари не връщат. В началото връщаха и spoilage fee при анулиран/променен полет, но от година вече няма мърдане. 

Публикувано:
преди 20 минути , Zaro каза:

На мен също ми поиска, но аз прекратих промяната и след малко си беше колкото трябва.

пробвах през 2 различни браузера и телефон и накрая се предадох....

Публикувано:
1 hour ago, dimitrov6 said:

Честно казано и аз не държа особено да обикалям църкви из Армения.Видях няколко и ми стигат.Бих отишъл отново основно заради храната  , но това ще  е скъпичко за едното ядене.На връщане ще трябва и нощно такси в София.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

Честно казано и аз не държа особено да обикалям църкви из Армения.Видях няколко и ми стигат.Бих отишъл отново основно заради храната  , но това ще  е скъпичко за едното ядене.На връщане ще трябва и нощно такси в София.

Това с таксито е добра вметка... вече не ни мърдат 15-30лв. в зависимост от локацията в София. Ранни/късни полети понякога може да добавят повече разходи за такси от самия самолетен билет... такива са реалностите...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 часа, tch каза:

Ебаси "раздвижването" билет, който мислех да вземам от 35лв. стана 135лв. Друг "само" се удвои.

Надушват, ако много се проверява един билет. Преди седмица търсех билет FCO-SOF и първоначално беше 50 евро. След 2-4 търсения стана 90 евро и нямаше мърдане - инкогнито, кеш, нищо не работи. Накрая си купих през Раян и на другия ден уиз върнаха цената от 50 евро. Нарочно ги надуват. 

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Освен това пускат билетите на партиди обикновено по 6 , и известно време след като се изчерпи едната цените са по-високи , след което пускат нова порция билети на ниската  цена.

В голям процент от случаите процедират така.

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

Коментирано е и все пак, като вземате билети с багаж проверявайте и уеб и приложението. Втори ден купувам билети с 20кг багаж, като вчера ми даде разлика от 2 евро в полза на сайта, а днес цели 5 евро разлика в полза на приложението.

Иначе в рамките на час един полет три пъти си смени цената от 19.99 евро на 38.99 и сега е 34.99 😄😃

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Izabela каза:

При смяна на билет, купен с кредит и с Приорити и Флекс, административните такси запазват ли се или се губят?

Запазват се

......................................................................

Може и да е коментирано, но аз го виждам за пръв път това.

Така е през целия април.

image.png.22da0ce75fe20d14abba7b6af77da500.png

• Благодаря 1
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 часа, stanimir каза:

Освен това пускат билетите на партиди обикновено по 6 , и известно време след като се изчерпи едната цените са по-високи , след което пускат нова порция билети на ниската  цена.

В голям процент от случаите процедират така.

преди 14 часа, Loverboy каза:

Надушват, ако много се проверява един билет. Преди седмица търсех билет FCO-SOF и първоначално беше 50 евро. След 2-4 търсения стана 90 евро и нямаше мърдане - инкогнито, кеш, нищо не работи. Накрая си купих през Раян и на другия ден уиз върнаха цената от 50 евро. Нарочно ги надуват. 

За мен просто блъфират нищо повече. Няма как само на база търсене цената да се покачи в пъти в рамките на 24 часа.

За Коледния период бях купил билет 2-3 месеца предварително на двойна цена, от тази, на която се продаваше 7-10 дена преди полета.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 44 минути , tch каза:

За мен просто блъфират нищо повече. Няма как само на база търсене цената да се покачи в пъти в рамките на 24 часа.

За Коледния период бях купил билет 2-3 месеца предварително на двойна цена, от тази, на която се продаваше 7-10 дена преди полета.

Така е. Въобще не е много сигурно какво надушват🙂. Например, аз като търся конкретна дата, не я задавам точно нея, а в близост😄. С придвижване стигам до нея и пак са налице всички възможни изходи - покачване, намаляване или същото. Няма обща рецепта за хващане на спатиите им😉. Понякога е от продадените места, друг път заради извършени промени по линията, трети път - те си решават защо🙃

• Харесвам 4
Публикувано:

Цялото това дебнене при раян и най-вече уиз е изключително отблъскващо. Вариациите в последно време са огромни и се променят по няколко пъти на ден. Никаква закономерност не успях да открия и аз, освен, че при уиз цените по-скоро са обвързани с дестинацията, отколкото с датата, продадени билети и т.н. Полетите до Аликанте около нова година бяха по 40лв в посока, докато се накумя скочиха на 250+, от вчера пак се нормализираха, но на мен вече ми се отходи 😄  

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Моите наблюдения са, че в общия случай съществените промени в цените на Уиз се случват вторник, понякога сряда. Вторник по принцип е най-утрепаният ден за пътуване. Големият процент от хората се прибират в края на седмицата, понеделник на работа, вторник още не знаят на кой свят се намират 😂. До днес дебнах билети за сина ми и вчера имаше понижение и в двете посоки.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, IPBurov каза:

Цялото това дебнене при раян и най-вече уиз е изключително отблъскващо. Вариациите в последно време са огромни и се променят по няколко пъти на ден.

Аз сутринта гледах полет на 19.99 евро и не е като да пише 1 място и докато се наканя да врътна една схема той стана 59.99 евро и не че някой е купил ама явно гледаш ли и не само аз системата нещо полудява.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Аз сутринта гледах полет на 19.99 евро и не е като да пише 1 място и докато се наканя да врътна една схема той стана 59.99 евро и не че някой е купил ама явно гледаш ли и не само аз системата нещо полудява.

Пробвай утре и ще видиш, че ще е паднала. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Преди 3 дни ми смениха полет за м. октомври. До тогава още колко пъти ще го сменят? Да реагирам ли сега със смяната, или са изчакам?

Публикувано:

В сайта и приложението имат нещо като ИИ, много добре знаят какво и за коя дата търсиш. На 2-3 то рефрешване/разглеждане се включва алгоритъма и се покачва цената. Съветвам да се търси в инкогнито мод на браузера. Тествала съм на мен ми дава 30 евро цена да кажем, докато няколко пъти търся и друга дата, цената се покачва. Влизам от друго ИП и инкогнито и опала пак само 30 евро.

Има си схема и то не е само при уиз и раян.

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

Пак градски легенди…

И при мен ми се е случвало да се вдигне цената, когато искам да купя. Когато не съм искал, съм правил опити да влизам и да  гледам цени за една и съща дата  и да стигам до плащане примерно 5 пъти за 1 час, и след 1 час пак опити с очакване да се вдигне, но нищо не се е вдигало.

Та това оборва тази легенда ми се струва.

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.