Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

УизЕър нещо доста спекулативно вдигат определени цени за Април за след 2 месеца, изглежда от скоро са почнали да ползват AI вероятно и при търсене в търсачката повечко пъти Ai-то вдига бая цената. Следващия ден се оправя и намалява със 100- 200Евро примерно.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да попитам, имам билети с flex, искам да сменя за друг полет, избирам си датата и полета, правя търсене и ми дава, че нямам нищо за доплащане, в момента в който избера полете изведнъж ми се появява, че имам да плащам 10 евро, но за какво, никъде не виждам.

Реших да стигна до края за да видя какви са тези 10 евра и точно преди последната стъпка за обобщената информация за плащане ме изхвърля и връща в началната страница.

Идея какво се случва?

Трих бисквитки, от друг компютър пробвам, все тая.

Погледнах приложението, но не виждам там как да избера да направя промените и да видя какво ще се получи. Някой може ли да удари едно рамо?

Благодаря предварително.

Публикувано:

Много искам да похваля Амелия.

Чудесно момиче.

Почти веднага ме прехвърли към лайв чат с агент и си реших въпросът с един рефънд.

Направо не мога да повярвам каква хубава функционалност,пък как скрита зад Амелия.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 51 минути , Ivan Ivanich каза:

Да попитам, имам билети с flex, искам да сменя за друг полет, избирам си датата и полета, правя търсене и ми дава, че нямам нищо за доплащане, в момента в който избера полете изведнъж ми се появява, че имам да плащам 10 евро, но за какво, никъде не виждам.

Реших да стигна до края за да видя какви са тези 10 евра и точно преди последната стъпка за обобщената информация за плащане ме изхвърля и връща в началната страница.

Идея какво се случва?

Погледнах приложението, но не виждам там как да избера да направя промените и да видя какво ще се получи. Някой може ли да удари едно рамо?

Благодаря предварително.

Отиваш на резервацията и избираш more /горе вдясно/. След това change flight.

4A5CDBF1-48B3-41BC-B3F7-BCA80955F9AD.jpeg.3bcdeb683ad473215c3809731f81f4ee.jpeg

Следваш стъпките

DFEACC98-B267-4F63-A41F-AC2E90B0EA63.png.5ca9042c8cb549a17700cdedba754b2e.png

Избираш дестинация, дата. Ако имаш да доплащаш, излиза сумата

2A714ACE-9E26-4179-8478-211DB89F63F6.png.63b9a6821a7c3d8baf1b95f969572efc.png

Ако нямаш, пише free. Долу вляво отваряш и се показва разбивката.

2CD9228F-74A2-4627-958C-6E78C872C114.png.7781ac205225e4ab353d78749128d4e7.png

74A2FD94-CCFB-4C8C-BCF4-47ECD5FB1E8E.jpeg.1858bfb4f63ed79324bb30479538b307.jpeg

556344E9-052C-4068-8380-9750B64E7C97.png.85ee4fa4727ed3339f8aee10202d43d2.png

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 49 минути , Ivan Ivanich каза:

Идея какво се случва?

Благодаря предварително.

Вероятно си използвал ваучер за 10 евро. Срока им беше до края на февруари, ако не се лъжа. Ако пробваш да местиш след посочения срок,  ваучера става невалиден и ти иска доплащане. Дияна ти е обяснила как да направиш промените през приложението, но няма как да избегнеш доплащането.

• Харесвам 4
Публикувано:

@ДиянаВБлагодаря ти, открих го и тъкмо щях да се жалвам, че въпреки разбивката за 0 евро - промяна на полет и 0 евро - доплащане за билети отново ми начисли 10 евро и @iMari ме подсети, за което благодаря, че ползвах ваучер при закупуването на билета, явно е това.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

Британците  са обявили  Wizz за най лошата  компания на  къси разстояния. С едно място  напред е Ryan.

https://trip.dir.bg/novini/britantsite-obyaviha-wizz-air-za-nay-loshata-aviokompaniya-na-kasi-razstoyaniya

Най-лоша им е, защото най-масово са се напълнили за месеци напред с билети по 8-15£😄. После се жалват от промени и отмени, а иначе ако може без пари да летим😜

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
14 minutes ago, ДиянаВ said:

Най-лоша им е, защото най-масово са се напълнили за месеци напред с билети по 8-15£😄. После се жалват от промени и отмени, а иначе ако може без пари да летим😜

Е те на четвърто място сред лошите с минимална разлика след Wizz са поставили British 😉

За сметка на това Търкиш са топ ! 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 7 минути , stanimir каза:

Е те на четвърто място сред лошите с минимална разлика след Wizz са поставили British 😉

Не съм гледала класацията, нито съм чела статията🙂. Честно казано не мисля, че прекалената критичност на западняците е признак за високото им развитие🙂 По-скоро ми клони към разглезеност и постоянна незадоволеност. Например миналата година, като трябваше да избирам що-годе ценово поносим хотел в Брюж, в голямо чудо се видях. Пълно с лоши оценки от холандци-нидерландци😄. Накрая се отказах да ги чета и на място хотелчето се оказа чудесно за цената си /към 95€; за Golden Tulip Hotel De Medici става въпрос/.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Британците  са обявили

Ние сме си не просто българи, но и сме магеланци!  Британците могат да си мрънкат колкото си искат. 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

E, и Бритиш не са цвете, особено на short haul много ги критикуват - ако не летиш много и нямаш достъп до салони са си като Уиз но с по-високи цени

• Харесвам 1
Публикувано:

Все още се намират и евтини полети в Уиз, взехме това за след няма месец. Цената е за двама човека с членство.

received_905430097321550.jpeg

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:

Wizz Air Launches 3 New Routes

wizz air new routes

WIZZ AIR’S NEW ROUTES

Rome-Fiumicino – Rzeszow (Tuesdays, Saturdays; from 10 June 2023)
Vienna – Hurghada (Mondays, Fridays; from 25 September 2023)
Vilnius – Malaga (Mondays, Fridays; from 10 July 2023)

• Харесвам 7
Публикувано:

Това е добре, ама трябва да видим и цените 😄 Ако топ офертата Виена - Хургада е 3000 евро за двупосочен, с полет в 3 през нощта, едва ли ще е чак толкова добро попадение 

• Смея се 11
Публикувано:
1 hour ago, stormbringer said:

Това е добре, ама трябва да видим и цените 😄 Ако топ офертата Виена - Хургада е 3000 евро за двупосочен, с полет в 3 през нощта, едва ли ще е чак толкова добро попадение 

Ми може, но за тия пари трябва да ти дадат да пилотираш поне в едната посока.Нощем сигурно няма много трафик.

• Харесвам 1
  • Смея се 18
Публикувано:
На 19.02.2023 г. в 17:34, Георги Матеев каза:

Прогнозирам рязко освестяване след месец-два и още по-рязко поевтиняване на много дестинации. .... Гледам примерно сезонни полети от Полша към Бургас (хванах Lublin на случаен принцип) - има доста билети от по 500-600-700 лв в посока без багаж за началото на септември

И прогнозата ми май почна да се сбъдва дори по-бързо от очакваното. Същите полети от Люблин до Бургас тихомълком са паднали от 1200-1400 злоти на средно 450 злоти (от 500-600 лв на 185 лв). Даже Ереван е паднал с по 200 лв на някои дати. Възможно е да има корекции надолу и по други линии. Дали вече не са усетили, че ще изпуснат предстоящия сезон с подобни цени? Или просто изкуственият им интелект е от Гугъл и още е тъп 🙂

• Харесвам 10
  • Смея се 4
Публикувано:
39 minutes ago, Георги Матеев said:

И прогнозата ми май почна да се сбъдва дори по-бързо от очакваното. Същите полети от Люблин до Бургас тихомълком са паднали от 1200-1400 злоти на средно 450 злоти (от 500-600 лв на 185 лв). Даже Ереван е паднал с по 200 лв на някои дати. Възможно е да има корекции надолу и по други линии. Дали вече не са усетили, че ще изпуснат предстоящия сезон с подобни цени? Или просто изкуственият им интелект е от Гугъл и още е тъп 🙂

Следобед проверявах няколко дестинации / дати.По повечето  явно в последните часове рязко са свалили цените , на места вече до три пъти по-ниски.Мисля че има още да падат , това не е края ! 

Бяха толкова откачени ,че повече приличаше на бъг.Все едно IT отдела на TBI беше поел и Wizz, а там интелект все още не се вижда , нито изкуствен , нито естествен.

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:

Още бая и по бая дестинации има да падат. Само Рияд държат ниски, явно го промотират по някакъв странен начин. От мижав интерес или по други съображения ли е, не се знае. Цени по никакво време по 580 лева на посока все още не са ряскост. 

• Харесвам 7
Публикувано:

За Рияд не мисля, че има голям наплив, а като се добави и почти 200евро на човек за виза и застраховка съвсем няма ентусиасти за няколко дневни разходки, изключвам магеланците, но те ще с извъртят бързо. 

За мен няма бъдеще тази линия.

• Харесвам 5
Публикувано:

Така е , трудно мамите ще убедят половинките за почивка в слънчева Саудитска Арабия.Всеки знае че там бира няма.

Тази дестинация едва ли е предизвикала фурор в оня форум и наистина аудиторията е ограничена до магеланци и няколко други ентусиаста.

Полети ще има , докато има субсидия и много зависи точно какви са условията по нея.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Дано саудитската субсидия за всички Уиз линии - съответно и за софийската - се задържи по-дълго, тъй като Рияд е чудесна алтернатива на често прекалено скъпите полети до Дубай и Абу Даби. От Рияд се откриват редица опции, оттам има интересни и изгодни полети към немалко дестинации.

Визата заедно със застраховката e 535 риала (260 лв) и е едногодишна, позволяваща многократни влизания в страната. Аз лично гледам на нея като на инвестиция. От една страна, в рамките на тази 1 година смятам да отида 3 пъти до Саудитска Арабия, особено както Уиз имат полети почти без пари и до Дамам, Медина и Джеда. От друга страна, тази виза ще ми позволи транзитиране през Рияд и безпроблемно пътуване на отделни билети. Елементарен пример: стигаме до Рияд за 70-100 лв двупосочно и после оттам летим до Индия, Бангладеш, Непал и тн. за по 300-400 лв двупосочно. Подобна цена иначе е непостижима от София. Има и много други варианти.

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Публикувано:
26 minutes ago, Георги Матеев said:

Елементарен пример: стигаме до Рияд за 70-100 лв двупосочно и после оттам летим до Индия, Бангладеш, Непал и тн. за по 300-400 лв двупосочно. Подобна цена иначе е непостижима от София. Има и много други варианти.

И аз така гледам на СА.Стига да имаше малко повече предвидимост при Wizz, но който играе - печели 😉

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.