Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Да, директно от сайта на Уиз 2 двупосочни билета излезнаха общо 156 лв. в 11:00 сутринта. В момента същите вече струват 650 лв, чувствам се много напред :)

а според мен само някой доста отчаян би си купил билети на тази текущата сега цена за след почти 1 година, след като спокойно може да намери до 30% по-евтина за след 2-3 месеца :) е, да, с прекачване, но понякога това е бонус да видиш и нещо друго за кратко

та ако с тия 165+ евро тестват интереса в момента, и се закачат повече хора, лошо....

• Харесвам 2
Връзка към коментар
27 minutes ago, Георги Матеев said:

Да, директно от сайта на Уиз 2 двупосочни билета излезнаха общо 156 лв. в 11:00 сутринта. В момента същите вече струват 650 лв, чувствам се много напред :)

Наистина си много напред :) Аз току -що купих само отиването до Лисабон за по 58 лв. на човек /с членство/. За връщането ще чакам да измисля комбинация откъде да е . Пък може и там да си останем, знам ли :) 

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Явно и от Wizz Air се водят по форума, та освен Прага и Рейкявик (поне по 2 полета дневно), какво остана да си пожелаем? Аз продължавам да си искам повече вътрешни полети - Бургас, Солун, Александруполис...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 46 минути , lyusi каза:

Наистина си много напред :) Аз току -що купих само отиването до Лисабон за по 58 лв. на човек /с членство/. За връщането ще чакам да измисля комбинация откъде да е . Пък може и там да си останем, знам ли :) 

Пробвай easyjet. Точно с тях си купихме връщане преди няколко дни - LIS - LGW - SOF за средата на март - двама души с ръчен багаж за 128€ 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
13 minutes ago, chandni said:

Пробвай easyjet. Точно с тях си купихме връщане преди няколко дни - LIS - LGW - SOF за средата на март - двама души с ръчен багаж за 128€ 

Благодаря за идеята! За сега не бързам, тъй като можем да направим обиколка и да се върнем от друго място, а не от Лисабон. Купих отиването чак за майските празници, та мисля, че имам време да го измисля връщането :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Георги Матеев
Преди 1 час, antea каза:

а според мен само някой доста отчаян би си купил билети на тази текущата сега цена за след почти 1 година, след като спокойно може да намери до 30% по-евтина за след 2-3 месеца :) е, да, с прекачване, но понякога това е бонус да видиш и нещо друго за кратко

та ако с тия 165+ евро тестват интереса в момента, и се закачат повече хора, лошо....

Това го знаем само шепа хора...

Леля Тонка, която до онзи ден е гледала директния до Лисабон на Bulgaria Air за 400 евро и е цъкала с език, най-вероятно ще сметне 160 евро за супер добра цена.

Та не е до отчаяност, а до опит и информираност. На нас тук всичко над 10 евро ни е "скъпо", но средностатистическият пътник живее в съвсем различно измерение :)

• Харесвам 21
Връзка към коментар
преди 33 минути , Георги Матеев каза:

Това го знаем само шепа хора...

Леля Тонка, която до онзи ден е гледала директния до Лисабон на Bulgaria Air за 400 евро и е цъкала с език, най-вероятно ще сметне 160 евро за супер добра цена.

Та не е до отчаяност, а до опит и информираност. На нас тук всичко над 10 евро ни е "скъпо", но средностатистическият пътник живее в съвсем различно измерение :)

Може малко егоистично/цинично да прозвучи, но пък ... за да пътуваме ние за по 10€, трябва да има и някой, който да пътува за по 160€, иначе няма да им се върже сметката на АК. ;) 

....

И аз се изкуших за една Ница :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 20
Връзка към коментар

Аз пък импулсивно купих 4 билета София-Рим-София за следващия март, за едно женско пътуване. 47, 24 лв общо :) И да не успеем да отидем, цената е пренебрежима направо

• Харесвам 12
Връзка към коментар
преди 40 минути , Георги Матеев каза:

Леля Тонка, която до онзи ден е гледала директния до Лисабон на Bulgaria Air за 400 евро и е цъкала с език, най-вероятно ще сметне 160 евро за супер добра цена. :)

Леля Тонка по-вероятно е гледала автобуса за Лисабон

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ocвeн нoвитe мapшpyти, WіzzАіr oбяви oщe, чe дoбaвя нoви пoлeти ĸъм чacт oт вeчe cъщecтвyвaщитe cи мapшpyти, ĸъм ĸoитo имa нaй-гoлям интepec. Taĸa caмoлeти щe излизaт oт Coфия дo Лoндoн 19 пъти ceдмичнo, a пoлeти дo Бapceлoнa, Aйндxoвeн, Pим, Teл Aвив щe имa вceĸи дeн. Дo Koпeнxaгeн, Бpюĸceл и Лapнaĸa ĸoмпaниятa щe лeти пeт пъти ceдмичнo.

Много добри новини като цяло. Но ми се струва, че магеланската общност доста се е поразглезила щом всичко над 40 евро за двупосочен билет го взима за много. Няма как 4 часов полет във високия сезон да е без пари. Да видим дали ще има и пътнци извън високия сезон, защото това си е типична туристическа дестинация, а освен това един потенциален турист вече има широк избор от възможности на къде да фърка.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
12 minutes ago, Zaro said:

Леля Тонка по-вероятно е гледала автобуса за Лисабон

Съвсем взехте хората за балами, дори вече голяма част от циганите, които работят в чужбина пътуват със самолет.

Връзка към коментар
преди 1 минута , tch каза:

Съвсем взехте хората за балами, дори вече голяма част от циганите, които работят в чужбина пътуват със самолет.

При последното ми пътуване преди 2-3 седмици един циганин каза, че "повече няма да се вози с тази фирма". Фразата е ясно откъде идва.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 minute ago, bulpa said:

Я, и аз :) Щото цените за Лисабон скочиха, та реших да дам шанс на Ница.

Разликата в цените и стандарта в Ница и Лисабон би унищожил разликата в полета :P

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Just now, Zaro said:

При последното ми пътуване преди 2-3 седмици един циганин каза, че "повече няма да се вози с тази фирма". Фразата е ясно откъде идва.

Болшинството от хората, които имат намерения да посетят Лисабон, очевидно туристи с прилични финансови възможности, не са толкова зле, че да пътуват до там с автобус. И на дали ще пътуват за пръв път със самолет. Още повече голяма част от пътуващите не си купуват билети за 10 месеца напред, защото нямат представа дали ще са свободни тогава, така че тях ще ги интересуват цените 2-4 месеца преди полета.

Тези екскурзии с автобуси бяха популярни, когато от София имаше наполовина от сегашния трафик и от тях се възползваха най-вече хора в по-напреднала възраст без особени познания по английски. 

Връзка към коментар

преди 15 минути , Zaro каза:

много оффтопик, ама понякога и аз се чудя дали не трябва да има някакъв минимален IQ-тест преди да пускат някои хора да се "возят на самолета"

миналия уикенд и в двата полета имаше екземпляри, които предизвикаха всеобщ потрес

първо в автобуса от пистата до сградата на летището, с който се пътуваше със сигурност над 10 минути /вкл.по извънградски път/ по средата на транспортирането изведнъж един мъж изкрещя ТОЗИ КУФАР НЯМА СОБСТВЕНИК!!! НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ГО ДЪРЖА!!!!, с подтекст *ще гръмне*, вдигнал над главата си някаква бохча, и внезапно всички насвихме уши и загледахме угрижено колко още време ще сме затворени в автобуса... е, размина ни се, явно все пак е имало собственик на куфара

после на връщане, един докаран господин с елече, очевидно страдащ от логорея, проведе шумен разговор по телефона, пак в автобуса, как щял да кацне ако хи-хи-хи нямало бомба бомба бомба БОМБА БОМБАААААА в самолета, и така 5-6 пъти, дори разказа някаква шега за бири-бомбички, просто на всички ни закънтя в мозъка ... /а същия ден в Кьолн бяха приземили извънредно самолет, защото пасажери се оплакали, че трима пътници обсъждат терористични въпроси, и това беше объркало малко разписанията заради ограничения в германското въздушно пространство, та имаше доста закъснения/.... та накрая аз, дето съм леко асоциална и с непознати изобщо не се заговарям, се обърнах и го помолих да проявява някаква адекватност и да си сдържа нелепия хумор, ако не иска да бъде отделен и отведен - той пък ми каза, че не си траел още от зората на демокрацията и вече е бил отделян от стадото и затова е емигрирал в Германия преди 20 години и сега за пръв се връща в родината и нямало да си сдържа радостта! все пак след малко явно осмисли и поне утихна за известно време, като дори го забелязах да се оглежда скришом, мисля че му отключих пред-демократичната параноя ^_^

• Харесвам 13
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• GlobeRider
    • meryl83
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.