Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Kamen каза:

София - Корфу дава ли замяна с Букурещ? Преди имаше такава опция, но сега не я виждам.

Не. Имам отменен полет София - Корфу и единствената ми опция е възстановяване на парите. Има уж и ребукинг, но като го започнеш, не може да смениш нито началното, нито крайното летище, нито датите.

image.png

image.png

Публикувано:
преди 1 минута , chandni каза:

Не. Имам отменен полет София - Корфу и единствената ми опция е възстановяване на парите. Има уж и ребукинг, но като го започнеш, не може да смениш нито началното, нито крайното летище, нито датите.

image.png

image.png

През мобилното приложение дава, но изчезна Букурещ и възможност Корфу и Закинтос, която до преди 3-4 дни я имаше.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Имам един въпрос: Защо при избор на дати за пътуване, примерно Варна-Ливърпул, пише редовна цена еди колко си, и като направиш избор, се зареждат два вида пакети с цени три, четири пъти по-високи? И не можеш да минеш по-напред в резервацията докато не избереш един от пакетите. Мерси предварително.

Публикувано:
преди 4 минути , rdd каза:

Имам един въпрос: Защо при избор на дати за пътуване, примерно Варна-Ливърпул, пише редовна цена еди колко си, и като направиш избор, се зареждат два вида пакети с цени три, четири пъти по-високи? И не можеш да минеш по-напред в резервацията докато не избереш един от пакетите. Мерси предварително.

Бейсик тарифата е най-долу

• Благодаря 1
Публикувано:

Следих цените с новия ИИ, около 25 дни преди полета свалиха на минимума, като явно няма особен интерес към определените дати, но за други може да е различно, ако има купени. Примерен полет 4-11ти Април Меминген-Пловдив-Меминген

sshot-20230310(28).jpg

• Харесвам 7
Публикувано:

Преди малко чекирах 4 билета, изтеглих ги като PDF и на единия пътник, горе в дясно на бордната карта, е изписано само първото име, няма фамилия. Като поразгледах, под баркода и най-долу в отрязъка са изписани двете имена.

Трябва ли да се притесняваме от нещо или името на пътничката е твърде голямо и затова е изписано само първото?

Публикувано:
преди 21 минути , Ivan Ivanich каза:

Преди малко чекирах 4 билета, изтеглих ги като PDF и на единия пътник, горе в дясно на бордната карта, е изписано само първото име, няма фамилия. Като поразгледах, под баркода и най-долу в отрязъка са изписани двете имена.

Трябва ли да се притесняваме от нещо или името на пътничката е твърде голямо и затова е изписано само първото?

Не, не се притеснявайте.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Taliana каза:

Пътуваме за Италия с WIZZ. Сега ми изпратиха за попълване PUBLIC HEALTH PASSENGER LOCATOR CARD.

Този формуляр задължителен ли е за Италия или е останал от Covid ограниченията?

Ancona International Airport Passenger Locator Card.pdf 40 kB · 1 изтегляне

Не, считано от 01.06.2022.

Ети линка към регулациите в Италия към момента /на английски, има го и на италиански/:

https://www.salute.gov.it/portale/nuovocoronavirus/dettaglioContenutiNuovoCoronavirus.jsp?lingua=english&id=5412&area=nuovoCoronavirus&menu=vuoto

• Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:
На 3.03.2023 г. в 15:35, Георги Матеев каза:

Шок! Ереванският полет, който многократно дъвкахме и който следя за конкретни дати, след като до вчера струваше 1200 лв двупосочно днес рязко е паднал на 280 лв. Прогнозирам и още по-надолу да отиде. 🙂

И падна. Следя София-Ереван на 14 май - до 2 март този полет струваше 670 лв, на 3 март стана 180 лв, днес вече е 68 лв (всички цени са с дискаунт клуб). Намаление от 90% не предлага даже jetcost 🙂 Остава само и линията да тръгне.

Като генерален извод - с изключение на някои линии и конкретни дати около празници вече никога не бих купил Уиз билет (или поне не без флекс) повече от 4-6 седмици преди датата на летене.

• Харесвам 21
Публикувано:

Най-после получих предложение за 250 евро компенсация от Уиз за полета ми до Милано през януари. Ще има ли проблем ако задам друга сметка,различна от тази,по която е направено  плащането на билета?

• Харесвам 2
  • Браво 3
Публикувано:
преди 6 минути , blueriver каза:

Най-после получих предложение за 250 евро компенсация от Уиз за полета ми до Милано през януари. Ще има ли проблем ако задам друга сметка,различна от тази,по която е направено  плащането на билета?

Не, те изрично искат ти да посочиш сметката. Каквато дадеш - такава.

Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Не, те изрично искат ти да посочиш сметката. Каквато дадеш - такава.

Благодаря! Питам,понеже дават и линк към оригиналното плащане.

Публикувано:
преди 21 часа, Георги Матеев каза:

никога не бих купил Уиз билет (или поне не без флекс) повече от 4-6 седмици преди датата на летене.

Аз отдавна  гледам полети Бургас  Дебрецен връщане  на другия ден,без дискаунт са 50 евро двупосочно за целия октомври. Преди Trip ги сваляш с още 20 евро,но докато  се наканя май спряха отстъпките.  И не знам дали ще има такива  полети,кой ще иде октомври  на морето. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам нужда от съвет и препоръка как да процедирам при следната ситуация. Тази сутрин трябваше да имам полет с WizzAir от Лутън до София, на който не ме качиха. Вчера не успях да си направя онлайн чек-ин, защото системата ми вадеше това съобщение. 

1732065643_Screenshot_20230312_010558_WizzAir.jpg.746ba2e39819275fead30c0eca62604e.jpg

Така реших да отида 7 часа по-рано на летището, за да видя какъв е проблемът. Там ми казаха, че полетът е overbooked и трябва да изчакам, докато мине бординга и ако има места ще ме качат. Да, но места нямаше, а на всичко отгоре се събрахме 6-7 души със сходна съдба. След като започвах да искам обяснение служителката нагло ми отговори, че сами сме били виновни, защото не сме си платили за места още по време на резервационния процес и ни препрати към друга служителка, която да ни пренасочи. На място ни казаха, че другият полет за деня за София също е overbooked и единствения вариант да се приберем днес беше, ако изберем да летим до Варна. Предложи и вариант утре сутрин до София, но също отказах, защото ме устройва. Настоях, че искам пълно обещетение за причинените главоболия и поисках да попълня форма за оплаквания. Тя ми даде някаква бланка, на която пишеше, че сумата, на която се съгласявам за обещетение е €400. Подписах се и ми каза да снимам документа и да го кача на един линк към сайта на авиокомпанията. Въпросът ми е трябва ли още нещо допълнително да правя, кога евентуално мога да очаквам развръзка и възможно ли е да ми преведат 400€ под формата на ваучер?

• Харесвам 2
Публикувано:

да, имате право на обезщетение, в пари (по карта или банкова сметка), не кредити

това "сами сме били виновни, защото не сме си платили за места още по време на резервационния процес" са глупости, от които сами са се отказали, щом са се съгласили на обезщетение

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз имам същия проблем в момента, трябва да летя с късния полет от Лутън и не мога да се чекирам през приложението, защото не съм имал места. Пълна тъпотия. След малко летя от Гърнси към Лутън и ще видя на място какво е положението. Gueinnes, доколкото разбирам са ти казали, че късния също е овърбук. За обезщетенията ясно, въпросът е как ще се прибираш днес ?

• Харесвам 1
Публикувано:

Хайде на новите маршрути от Италия до Египет 😊

Wizz Air launches one new route between Italy and Egypt.

As is it possible to see from the image below, from June 15 Wizz Air will start operating flights (2x week) between Milan Malpensa and Cairo Sphinx Airport (SPX), making it the first Wizz Air route to the Egyptian capital, adding one more destination to its operation in Egypt. The airline currently operates flights to Alexandria, Sharm el Sheikh, Hurghada and Marsa Alam and Sohag.

1-31-800x350.png

New Routes:

✈️Milan – Cairo (Sphinx) (Thursday, Sunday from June 18)

Baggage allowance:
Priority Boarding passengers: 2 free carry-on bags (1 cabin bag 55 × 40 × 20 cm, up to 10 kg plus 1 small bag (40 x 20 x 25 cm)
Non-priority passengers: 1 small carry-on bag (40 x 20 x 25 cm)

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 часа, lyubo21 каза:

Аз имам същия проблем в момента, трябва да летя с късния полет от Лутън и не мога да се чекирам през приложението, защото не съм имал места. Пълна тъпотия. След малко летя от Гърнси към Лутън и ще видя на място какво е положението. Gueinnes, доколкото разбирам са ти казали, че късния също е овърбук. За обезщетенията ясно, въпросът е как ще се прибираш днес ?

Аз съм на същия полет, чекирах се вчера късно вечерта, не съм купувала места.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, lyubo21 каза:

Прибрах се благополучно с полет на EasyJet от летище Gatwick. Букнах си сравнително евтин билет за £80. На RyanAir беше £290.

• Харесвам 15
Публикувано:
преди 6 часа, Guinness каза:

Тази сутрин трябваше да имам полет с WizzAir от Лутън до София, на който не ме качиха. Вчера не успях да си направя онлайн чек-ин

Чекирането  отваря 48 часа  по рано. Не е гаранция,но още в началото , ако се чекира човек може да няма проблем  с овърбукинг.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.