Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 19 минути , tch каза:

Някоя дестинация с евтин флекс и Wizz priority? Най-евтините, което намирам е 23 евро за двете общо.

AOI-TIA 09 May
flex €5.33 + priority €13.82

По принцип най-евтиното приорити, което съм мяркал напоследък, е при BAH-AUH - само $8 (около €7). Минусът там е, че билетите са скъпички (по $50-$60), т.е. не е приложимо при евтини машрути.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Ако не търсиш билет от 9.99 евро, приорити по маршрута Анталия - Букурещ е 10 евро. Билетите обаче са по 19.99 евро, за април догодина гледах, че има. Там флексът е 12 евро. Бергамо - Сучава е 6 евро.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 33 минути , maia_sg каза:

Предварително се извинявам, но не откривам отговор на въпроса си в търсачката, а със сигурност е коментирано някога! 🙂 Та, през Май 2022г платих членство към Wizz, до 3-ма души, а през Август ми се наложи купя и за повече хора членство. Уж е за една година, а в профила си виждам, че е до Май тази година. Не би ли следвало да е до Юли? Има ли смисъл да пиша имейл, да пиша на бота, да звъня или да си сипя? 

Когато преминеш към по-високото членство, датата на изтичане се запазва. Изчисляват колко време има до нея и реално доплащаш само за месеците, в които ще си на по-високото членство.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/chlenstva/wizz-discount-club

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

AOI-TIA 09 May
flex €5.33

Мерси, Жорка! 
Точно си мислех, че вече няма флекс под 6€ и ти пак извади от ръкава оферта! :grin:

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
преди 28 минути , Фил каза:

Мерси, Жорка! 
Точно си мислех, че вече няма флекс под 6€ и ти пак извади от ръкава оферта! :grin:

При мен е 6 евро. При теб колко показва?

Видях, че AOI - OTP приорити е 10 евро и има билети по 9.99 евро, @tch, ако ти се занимава с две промени.

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , ДиянаВ каза:

При мен е 6 евро. При теб колко показва?

Точно 5.33€, както сподели Жорката. Но зависи и от датата, ето например за 4.11

image.png.18e1f9f8942c8448a51d65cf47bd12ad.png

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

На мен за една и съща дата ми дава 6 евро през сайта и 5.33 през приложението. В тази връзка, за датата на @Фил през апп-а е 5.13 евро при мен.

IMG_1174.png.93fc15999d4a18a559e9aebdfa67d68c.png

• Харесвам 5
Публикувано:

При мен и на двете места - 6 евро. Както и да е. Сега не ми трябва, но проверявам. Моят профил също влезе в режима на повишаващите се от нищо цени за допълнителни услуги.

Публикувано:

А за 8 юли даже е 5€ :grin: 
Оф, не че ще забогатеем с тези стотинки :biggrin:, обаче е забавна играта на криеница - открий къде Wizz са заровили 5-евровото флексче. :grin:

image.png.d17da0dee7f86364d54674f121159439.png

• Харесвам 13
  • Смея се 9
Публикувано:

Ще купувам билети, но не намирам инфо с флекса 30 дни напред и 14 назад ли мога да местя билетите?

Ако ще пътувам в края на юни трябва да търся евтин флекс от 15.06 до 30 07, нали?

Публикувано:
преди 1 минута , ili каза:

Ще купувам билети, но не намирам инфо с флекса 30 дни напред и 14 назад ли мога да местя билетите?

Ако ще пътувам в края на юни трябва да търся евтин флекс от 15.06 до 30 07, нали?

Нямаш ограничения с флекса.

Ограниченията, които споменаваш са в случай, че Уиз направят промени - например часът на излитане. Тогава имаш възможност безплатно, дори без флекс, да местиш полета в посочения от теб период.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , ili каза:

Купи си билети на исканата цена, а с флекс можеш да преместваш напред и назад без ограничения( това 14/30дни е когато полетът е променен от АК)

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 26 минути , DGTG каза:

Когато сменям билети, които са с флекс, и новите са на по-ниска цена, разликата губя ли я или ми остава като кредит?

Губи се за съжаление 

• Благодаря 1
Публикувано:

Търси се билет на стойност около 34€  (с WDC) най-добре есента.  Ако някой мерне нещо такова, моля да се обади. 

Публикувано:
преди 4 минути , Фил каза:

Търси се билет на стойност около 34€  (с WDC) най-добре есента.  Ако някой мерне нещо такова, моля да се обади. 

Виена - Тирана на 10 октомври 34.99 евро.

image.png.47c96e51e9190475b52141bc4d376326.png

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте!

Предварително се извинявам! Сигурно въпросът ми е тъп...

Не разбирам какви са условията за членство WIZZ DISCOUNT CLUB.

Имам платено членство за двама - аз и съпругът ми,

освен това групово членство за Италия.

Планирам да пътувам с майка ми, само двете.

Трябва ли да доплащам нещо?

Публикувано:
преди 6 минути , bonboneva каза:

членство за двама

Ами то за двама, значи за двама. Никъде не се уточнява дали втория човек е съпруг, роднина, приятел, неприятел. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 27 минути , bonboneva каза:

Здравейте!

Предварително се извинявам! Сигурно въпросът ми е тъп...

Не разбирам какви са условията за членство WIZZ DISCOUNT CLUB.

Имам платено членство за двама - аз и съпругът ми,

освен това групово членство за Италия.

Планирам да пътувам с майка ми, само двете.

Трябва ли да доплащам нещо?

Ако членството е купено през твоя акаунт, единя човек при използването му трябва да си ти, няма значение кой е втория, т.е. няма проблем да купиш за теб и за майка ти. Ако обаче е купено през акаунт на съпруга ти - не можеш да го използваш за теб и майка ти. Членството е на името на този, от който акаунт е купено, при ползването му винаги той трябва да присъства в резервацията (като не е задължително да лети. Казвам го защото има и случай когато е по-евтино да се вземе билет и за човека с членство, без да лети, но билетите на другите излизат по-евтино - това е приложимо по-скоро при груповото членство).

Публикувано:

Help! Висим на летището в Ница. Имаме постоянно сменящо се закъснение за София - последно от 15.20 за 17.20. Видяхме, че току що полетът София-Ница е излетял с почти двучасово закъснение. Някой има ли идея дали заради стачката тук или е натрупал закъснение от сутринта заради нещо друго? Има и канселирани  полети тук, но са предимно на Air France. 

Публикувано:

преди 25 минути , bibi каза:

Help! Висим на летището в Ница. Имаме постоянно сменящо се закъснение за София - последно от 15.20 за 17.20. Видяхме, че току що полетът София-Ница е излетял с почти двучасово закъснение.

Спокойно, след като е излетял, значи ще ви приберат. Което вече е добра новина. :) Вероятно са сменили планирания самолет.
Има винце в безмитния на летището в малки бутилки. 😃 Пробвахме го зимата.

20230117_150459.jpg.aaa9f7816fb911adffedd233530f494e.jpg

Пратиха ни ваучери уж за барчетата, ама то да не би някой да работи там след 22 часа...

Януари полетът ни от Ница закъсня с 2:50 часа без никакви обяснения. Само че беше нощен и кацнахме в София в 3:30 през нощта. И тепърва след това си взехме колата от паркинг и шофьорът ни трябваше да кара през половин България в мъгла.
Извиниха ни се де. :biggrin:

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 53 минути , bibi каза:

Help! Висим на летището в Ница. Имаме постоянно сменящо се закъснение за София - последно от 15.20 за 17.20. Видяхме, че току що полетът София-Ница е излетял с почти двучасово закъснение. Някой има ли идея дали заради стачката тук или е натрупал закъснение от сутринта заради нещо друго? Има и канселирани  полети тук, но са предимно на Air France. 

Самолетът не е бил закъснял на предходни ротации. Просто са направили разписанието невъзможно за изпълнение, кацане в 1:45PM и излитане в 1:10PM. 😄  😄 😄 

Flight history for aircraft - HA-LXU

123.jpg

• Харесвам 3
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.