Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , marycap каза:

София- Женева и обратно. Следя ги, защото имам купени билети за юни.

на 8 юни анулираха полета и ми смениха билета за 6

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , marycap каза:

Да, моя също. Аз се съгласих  за 6-ти.

Мен не ме устройва и тръгнах да го сменям, но.....

• Замислям се 1
Публикувано:

Някой да е попадал на евтино приорити. Преди няколко седмици  бях взел за 10 евро Анталия Будапеща. Сега вече и билетите по тази отсечка са поскъпнали и приорити-то е по 12 евро.

Публикувано:
преди 25 минути , bad kid каза:

Абе какво му става на тоя Уиз, на всеки 3-ти клик в апп-а ме пита дали не съм бот!? 🤫

Забави малко скоростта, с която кликаш. Понякога се оправя така, понякога - не.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 53 минути , bad kid каза:

Абе какво му става на тоя Уиз, на всеки 3-ти клик в апп-а ме пита дали не съм бот!? 🤫

От 1-2 седмици имам същият проблем. А на компютъра още след първото кликване и не ме пуска нататък, дори и да се логна.
Някой да даде акъл нещо?

Публикувано:

Ами като по-горе - изчисти кукитата, нов ip адрес (рестарт на рутера), друг браузер...

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може би е добре да си създадеш навика като търсиш да влизаш в анонимен прозорец без да се логваш и чак като купуваш билета да се логваш в профила.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има кукита, виж си изчисти и отворените прозорци.

Тоест, затвори всички приложения и после пак влез в app-то. 

Публикувано:

Някой от спецовете може ли да погледне София Париж  за  юни. има полет на 8-ми със странен час на излитане 17.55 - доста различен от останалите. дали е проблемен или си вкарвам филм.

Публикувано:
преди 2 минути , margarettod каза:

С Wizz Flex при еднопосочен билет може да се променя и начално, и крайно летище, нали така? 

Да.

• Благодаря 1
Публикувано:

Готови ли сте да получите своята eSIM? След като сте резервирали полета си при нас, отидете в „Управление на резервацията“ или просто посетете нашия уебсайт и ще можете да добавите тази опция.

Пуснали са нова услуга eSIM, която позволява ползване на мобилни данни в роуминг. Прегледах няколко възможности и мога да кажа, че са добри цените. Конкретно гледах за ОАЕ и са по-ниски от цените, които ползвах за същите данни от местен оператор там.

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Готови ли сте да получите своята eSIM? След като сте резервирали полета си при нас, отидете в „Управление на резервацията“ или просто посетете нашия уебсайт и ще можете да добавите тази опция.

Пуснали са нова услуга eSIM, която позволява ползване на мобилни данни в роуминг. Прегледах няколко възможности и мога да кажа, че са добри цените. Конкретно гледах за ОАЕ и са по-ниски от цените, които ползвах за същите данни от местен оператор там.

с кредити ще става ли?

• Смея се 3
Публикувано:
преди 3 часа, tch каза:

На летище Дортмунд приемат ли мобилни бордни карти? С голям и малък ръчен багаж съм.

Да, приемат.

Публикувано:
преди 5 минути , Фил каза:

Някой да е срещал 5€ флекс скоро? 

Бергамо-Сучава октомври 5.13 евро от мобилно приложение.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.