Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

На 17.06.2017 г. в 1:56, tch каза:

А ще е удобно ли да споменеш и подробности от кога ще базират втория самолет и какви ще са дестинациите? Преди известно време някой беше пуснал пак insider, че Уиз щели да откриват нови дестинации сред тях Рим, Дубай и т.н. Та да смятане, че слухът е потвърден?

За сега не знам подробности. Ще драсна, ако разбера нещо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам двупосочен билет на Уиз август,като датата на връщане ми е 10-ти,но искам да си я променя ама излиза бая скъпо та търся сега Барселона-София след 10-ти. Най-добре за 13-ти ако се намери изгоден полет. Някакви идей къде да търся?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 50 минути , Ivko каза:

Имам двупосочен билет на Уиз август,като датата на връщане ми е 10-ти,но искам да си я променя ама излиза бая скъпо та търся сега Барселона-София след 10-ти. Най-добре за 13-ти ако се намери изгоден полет. Някакви идей къде да търся?

По-добре в тази тема. При положение, че искаш да промениш съществуващ билет - само на сайта на компанията. Така или иначе нямаш възможност за трикове, каквото ти покажат това е. Ако има промени в разписанието е друго.

Връзка към коментар

Още януари купих от wizzair  билет отиване и връщане София- Кутаиси/Грузия/. През април получих съобщение, че wizzair преустановява полетите до Кутаиси. В съобщението обясняват, че ще ми възстановят сумата/някога/. Вече е краят на юни, и сумата още не е възстановена. Знае ли някой какво трябва да направя АЗ по този проблем, вместо да чакам година да ми върнат парите? Имал ли е някой подобен случай?

Връзка към коментар

Аз си взех парите, но още през Януари или началото на Февруари за около седмица. Това ми струваше висока сметка за телефона и похабени нерви. Отказала да ми върнат парите за Wizz discount,който бях закупила точно заради полета до Грузия. Не пътувам често с Уиз, но тогава си дадох сметка, че имам повече нереализирани от реализирани резервации с тях. Или ще сменят деня,или часа или въобще ще отменят полета. Взе, че много ми писна и се обърнах към Аероиск за един закъснял 4 часа полет от преди 3 години. Те си свършиха много бързо работата и след месец си купих нов фотоапарат. Та съвета ми е- звъни настоятелно, аз винаги се свързвах само вечер малко преди 18.00 и си търси парите. Не чакай те да се сетят да ти ги върнат. Успех!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Айде да задам един вероятно тъп въпрос, но нещо се замислих и не намерих отговор. Та : Дискаунт клуба за календарна година ли е, или за една година от датата на включване.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 minute ago, EliDion said:

Айде да задам един вероятно тъп въпрос, но нещо се замислих и не намерих отговор. Та : Дискаунт клуба за календарна година ли е, или за една година от датата на включване.

За една година от датата на включване в клуба, през което време можеш да правиш резервация с отстъпка. Важното е резервацията да е направена в рамките на тези 12 месеца, самите полети могат и да са след датата на изтичането.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Пак се минах. Мислех, че е до края на календарната година - като винетките :lol:. Човек се учи от грешките си докато е жив. Чашата ми е почти празна, ноооо важното е, че почти и сега ще я пълним наново. :)

Редактирано от EliDion
Връзка към коментар
преди 26 минути , bad kid каза:

Повече от година не бях купувал билети на Уиз и сега виждам, че ПИБ ми взимат такса за плащането, въпреки че плащам в лв, няма превалутиране, явно е нещо ново -_-

Щото плащането е в Унгария може би ? Нали с промяната на тарифите преди ок. година вече започнаха да взимат комисионна за плащане в чужбина.

офф топик: Райфайзен пък не връщат и кешбек от плащания в чужбина, но кешбекът в БГ им остана 1 % срещу 0.5 % на ПИБ. Аз, където мога -ползвам Дайнърс.

Редактирано от bibi
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Като стана дума за превалутирането, сега чак обърнах внимание на курса, по който смятат booking.com кредита и установявам, че при ползването му една част я теглят в евро, а друга в лева, като левовият курс варира в доста широки граници. Забележете, че при една и съща транзакция 42 евро цента веднъж са 1 лв. (т.е. 2,38 лв. за евро), а после 53,18 евро са ги сметнали като 106,97 лв., т.е. 2,011 лв./евро. И в двата случая съм на печалба, но ми стана малко странно :lol:

a.png

Връзка към коментар
На 17.06.2017 г. в 20:00, Фичо каза:

Мдааа, само се чудя ако някой ден решат просто да спрат стария сайт, тогава какво правим? 

И теслата вече е налице :mad: - от стария сайт не може да се премине към резервация, още на търсенето прехвърля към "новия" 

-wizz.thumb.jpg.989060e6516929ba899ada6862c1dc21.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Мирослав Василев

Напоследък виждам и разминаване в цените от стария към новия сайт. Примерно при търсене в таблицата на стария сайт цената 35лв. при прехвърляне към новия цената е 29лв.

Връзка към коментар
Преди 1 час, elateq каза:

Напоследък виждам и разминаване в цените от стария към новия сайт. Примерно при търсене в таблицата на стария сайт цената 35лв. при прехвърляне към новия цената е 29лв.

Няма логика... Базата данни отзад е една и съща. Вероятно става дума за нещо кеширано.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 20.06.2017 г. в 22:12, muchachote каза:

Чудесно. Но на кой телефон да ги търся? Звънях няколко пъти подред на един, но след първото позвъняване, автоматично се включва музика.........до безкрай.

Сега не мога да го намеря телефона. Назад в темата ги има, аз от там ги извадих. Аз съм звъняла по всяко време на деня, но се свързвах винаги и само малко преди 18.00 ч. Това 4 пъти, не ми се струва случайно.

Връзка към коментар
На 20.06.2017 г. в 21:58, viola7707 каза:

Аз си взех парите, но още през Януари или началото на Февруари за около седмица. Това ми струваше висока сметка за телефона и похабени нерви. Отказала да ми върнат парите за Wizz discount,който бях закупила точно заради полета до Грузия. Не пътувам често с Уиз, но тогава си дадох сметка, че имам повече нереализирани от реализирани резервации с тях. Или ще сменят деня,или часа или въобще ще отменят полета. Взе, че много ми писна и се обърнах към Аероиск за един закъснял 4 часа полет от преди 3 години. Те си свършиха много бързо работата и след месец си купих нов фотоапарат. Та съвета ми е- звъни настоятелно, аз винаги се свързвах само вечер малко преди 18.00 и си търси парите. Не чакай те да се сетят да ти ги върнат. Успех!

На кой телефон?

Връзка към коментар

Да питам нещо, че леко се паникьосвам. Пробвах да добавя приорти бординг от Катания към София. Кликвайки на добави, най-отгоре се изписва София-Катания, а уж се опитвах да направя обратното и използвах появилия се бутон Отмяна. В правилата на Уиз пише, че ако се добавят услуги след чекиране е необходимо да се направи ново такова. Трябва ли да се чекирам отново, след като реално добавяне на услуги не е имало?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• menki
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.